- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Neresinde cnm
Avcılar cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresinde cnm
Neresi avcilar inAvcılar cnm
Denizköşkler:) ıki arkadasım atandı sehır dısında bende tek cocuk olunca. Senınle synı durumdayımNeresi avcilar in
cevren karsıdaysa gidip gelmek sehir dısına gitmek gibi bisey istanbul trafigindeİstanbul avcilarda yim dostlar hep uzakta insan dertlesecegi dost ariyo ya![]()
Aaaa bnm eşim in dedesi orda oturuyo sık sık gelioz
:))Arkadaş yok,dert yok,huzur varr!!!
Yok kimseyle samimi değilim:) ne guzel senın kardesın komsu vs ilişkilerın ne durumda
Nerde otrynSenelerdir benim de çevremde kafa dengi bi arkadaşım yok. Şehir dışında okuyorum, telefonda annemle konuşurken arkadaşla dışarı çıkıyoruz diyorum inanmıyor, senin arkadaşın yok ki diyorİnsanların yalan, iftira, fitne fesatlık gibi özelliklerinin olmamasına dikkat edip arkadaş edinmeye çalışıyorsanız zaten yalnız kalıyorsunuz :) Mükemmel bir arkadaş değil de, normal derdimi tasamı paylaşabileceğim bi arkadaşım olsun isterdim ben de. Hep çıkarcı arkadaşlarım oldu. Biraz da sosyal bi insan değilim malesef. Birazcık girişken olmak gerekiyor sanırım ama ben de öyle insanları çoğu zaman itici buluyorum, aynını ben yapmaya çalışsam da çok yapmacık oluyor davranışlarım. Ne konuşacağımı bilemiyorum bazen de bulunduğum ortamdaki arkadaşların muhabbetleri o kadar saçma geliyor ki usta çok sakat var diyorum bi köşeye çekiliyorum
![]()
Cocugunuz varmıYok kimseyle samimi değilim
Ooooo:)))izmirde oturuyok :)
Var bi kızım
Olmaz mı cnm.hakkında hayırlı si olsun inşallah hayırlı bi evladinizin olurNe guzel bır evladınız var. Benımde olsa tum bu içsel yalnızlığım gıder bırbırumıze yoldas oluruz dıyorum. 1 yıldır olmuyor. Evladınızın bu anlamda sze destegı olmuştur
Olmaz mı cnm.hakkında hayırlı si olsun inşallah hayırlı bi evladinizin olur