Saat 12 olmuş oyun ariyor sıpa sebklik yapıyor ben oturduğun yerde uyuyorum bağıra bagura. UyuduBebiş geç uyudu Heralde farkettim yoktun cnm
Saat 12 olmuş oyun ariyor sıpa sebklik yapıyor ben oturduğun yerde uyuyorum bağıra bagura. Uyudu
Inan o kadar tanıdık geldi ki bu haller insan uykuya niye direnir anlayamıyorum. VValla
Geçen iki yaşındaki yeğenim bende kaldı, uykusu var uyumuyor gözler kıpkırmızı ne yapacağımı şaşırdım valla, gece 4 de uyudusonra sabah 6 da uyandı bende sabahın köründe annesine götürdüm al çocuğun uyumuyor, eve gelip bir güzel uyudum valla
Ay valla çocuklarla oynamak daha zevkli bakımı zor, ben uyanamam bikere ve anladım ki anneler ne kadar çok fedakar
Canım onu bende yapıyorum uykum çok var ama uyumamak için direniyorumgece yatarken aklım hep böyle
6 aydır deliksiz uykuya Hasretim valla yatsam sabah kalksam ah ah .. kaç kez bölünüyor uykum keşke babalarda emzirebilse..
Bi emzirmek yetmiyorki bizim gibi olmuyor onlar.bazen sabah olunca eşim diyoki bugün gece hi uyanmadi demi diyor biz on kere uyanmış oluyoruZ.ben kesintisiz dört beş saatlik uykuyada raziyim. Bide bizim diş problemlerimizde başladı vah bana vahlarbana
Duymuyorlar canım.erken kalkıp erken yatma olmuyor. Uzunca bir sure düzenleri olmuyor çünkü. İki gün domuzda uyuir diyelim sonra üçüncü gün plan yapiirsun uyuyunca şunu yapcam diye sonra saat 12 olmuş sen hala bebek salliyorsun.yada öğlen uyuyunca yemek yaparım diyorsun uyutuyorsun sen soğanı kavururken ingaaaaaa bunun gibi birçok ornekYok ya babalara Bebek bırakılmasın bence antik Kuntik işler yapıyorlar sonra
Benden derdim ki çocuğum olsun uykum düzene girsin erken kalkar erken yatarım diye düşünüyordum öyle olmuyor mu ya
Hahahahah duymuyorlar mı ya ağlama sesini.
Hahahahhah valla mı ya.Duymuyorlar canım.erken kalkıp erken yatma olmuyor. Uzunca bir sure düzenleri olmuyor çünkü. İki gün domuzda uyuir diyelim sonra üçüncü gün plan yapiirsun uyuyunca şunu yapcam diye sonra saat 12 olmuş sen hala bebek salliyorsun.yada öğlen uyuyunca yemek yaparım diyorsun uyutuyorsun sen soğanı kavururken ingaaaaaa bunun gibi birçok ornek
Sen sanslisin yine bana bunları anlatan olmamıştıHahahahhah valla mı ya.
Ay ne bilim benim yok ya hep güzel taraflarını görüyorum, benim en çok zorlandığım şey uyku olur herhalde
Gunaydinlar olsunGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?