Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Inan o kadar tanıdık geldi ki bu haller insan uykuya niye direnir anlayamıyorum. VValla

Saat 12 olmuş oyun ariyor sıpa sebklik yapıyor ben oturduğun yerde uyuyorum bağıra bagura. Uyudu

Geçen iki yaşındaki yeğenim bende kaldı, uykusu var uyumuyor gözler kıpkırmızı ne yapacağımı şaşırdım valla, gece 4 de uyudu sonra sabah 6 da uyandı bende sabahın köründe annesine götürdüm al çocuğun uyumuyor, eve gelip bir güzel uyudum valla
Ay valla çocuklarla oynamak daha zevkli bakımı zor, ben uyanamam bikere ve anladım ki anneler ne kadar çok fedakar

Inan o kadar tanıdık geldi ki bu haller insan uykuya niye direnir anlayamıyorum. VValla

Canım onu bende yapıyorum uykum çok var ama uyumamak için direniyorum gece yatarken aklım hep böyle

keşke bende o şans olsa gorursem çocuğu al bu sende kalsın bugunn desemvr eve gelip uyusam uyusam uyusam

6 aydır deliksiz uykuya Hasretim valla yatsam sabah kalksam ah ah .. kaç kez bölünüyor uykum keşke babalarda emzirebilse..

Jokercim inşşşşşşşşşşşşşşş tez zamanda bi bebeğin olur bak bakalım uykuya direniyomusun ben geceleri gözümü kapatınca rüya görüyorum çok vahim çok

Bi emzirmek yetmiyorki bizim gibi olmuyor onlar.bazen sabah olunca eşim diyoki bugün gece hi uyanmadi demi diyor biz on kere uyanmış oluyoruZ.ben kesintisiz dört beş saatlik uykuyada raziyim. Bide bizim diş problemlerimizde başladı vah bana vahlarbana

6 aydır deliksiz uykuya Hasretim valla yatsam sabah kalksam ah ah .. kaç kez bölünüyor uykum keşke babalarda emzirebilse..

Yok ya babalara Bebek bırakılmasın bence antik Kuntik işler yapıyorlar sonra
Benden derdim ki çocuğum olsun uykum düzene girsin erken kalkar erken yatarım diye düşünüyordum öyle olmuyor mu ya

Hahahahah duymuyorlar mı ya ağlama sesini.

Duymuyorlar canım.erken kalkıp erken yatma olmuyor. Uzunca bir sure düzenleri olmuyor çünkü. İki gün domuzda uyuir diyelim sonra üçüncü gün plan yapiirsun uyuyunca şunu yapcam diye sonra saat 12 olmuş sen hala bebek salliyorsun.yada öğlen uyuyunca yemek yaparım diyorsun uyutuyorsun sen soğanı kavururken ingaaaaaa bunun gibi birçok ornek

Hahahahhah valla mı ya.
Ay ne bilim benim yok ya hep güzel taraflarını görüyorum, benim en çok zorlandığım şey uyku olur herhalde

Selam
Kardeşimin misafiri gelecekti yeğenim bende kaldı çok yoruldum ama çok zevkli geçti çok eğlendik. Buralara giremedim girdim çıktım öyle yani. Bide temizlik
Siz neler yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…