Arkamdan konuşan arkadaşlarım ..

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
28
Hödükle olan fotoğraflarımı instagramdan kaldırdım gece
Sabaha 4 tane ayrı ayrı arkadaşım boşanıyor musun diye mesaj atmış
Hepsine ayrı ayrı evet diyip kısa sebep yazdım geçtim konuşurken birisi dedi ki zaten hakkında erken dediler o boşanır dediler bak b.k yoluna dul kaldın başını yaktın dedi ben de hakkımda yanında konuşmalarına izin mi verdin dedim insanlar ağzı torba değil bağlayamıyorsun dedi boşanırken böyle arkadaş çevrenizde lafınızı edenler oldu mu hanımlar ben bu şehirde üniversiteye başlayacağım orda herkes bana dul gözüyle mi bakacak

bu nasıl arkadaş çevresi yahu, ne kadar düşük muhabbetler. görüşmeyin, mesaj atmayın. şart mı bu insanlar?

ayrıca boşanınca dul değil bekar oluyosunuz. bence siz önce kendi zihniyetinizi değiştirin. alnınızda da boşanmış/dul vs yazmıyor. söylemezsiniz kimseye olur biter.

daha Boşanmadan ne gerek böyle şeylere. Kendi hayatınızı kendiniz çorba ediyorsunuz.
Boşanmış diye adınız cıksa ne olacak zaten boşanmış olacaksınız

bu nasıl arkadaş çevresi yahu, ne kadar düşüm muhabbetler. görüşmeyin, mesaj atmayın. şart mı bu insanlar?
Bir değil iki değil hepsi böyle yakın gördüğüm 4 kişi de gece hemen mesaj atmış belki biri fark etti diğerlerine yaydı hepsinin kafa yapısı bu

Dul kaldın başını yaktın nedir ya ?
Bunlara arkadaşım demeyin zaten,tek tek çıkarın takipten,ararlarsa açmayın.Çok ciddiyim.Böyle insanları toplumdan dışlamak gerekiyor.

daha Boşanmadan ne gerek böyle şeylere. Kendi hayatınızı kendiniz çorba ediyor.
Boşanmış diye adımız cıkan ne olacak zaten boşanmış olacaksınız
Hepsi de yakın gördüğüm kızlardı çok bozuldum WhatsApp gruplarında dedikodumu döndürüyorlar

Dul kaldın başını yaktın nedir ya ?
Bunlara arkadaşım demeyin zaten,tek tek çıkarın takipten,ararlarsa açmayın.Çok ciddiyim.Böyle insanları toplumdan dışlamak gerekiyor.
Eğer kaydımı yatay geçiş yaptırabilirsem babam ikinci dönem başla diyor sene kaybın olmasın diyor ikinci döneme 2 ay kaldı hepsi böyle insanlar olacak hadi boşansam biraz zaman geçse unutulur gider ama taze taze üniversiteye başlamak istemiyorum

O

O arkadaşlardan uzaklaşın görüşmeyin konuşmayın.
Arkadaşlar bu tavırla yaklaşmaz insanın kötü gününde

Yıl olmuş 2018

Evet öyle bekar bayanlara kötü gözle bakan angutlar var ama
Sayıca çok azlar.

Kimsenin dediğini umuramayın . Sizin hayatınız . Mutlu değilmişsinz ayrılmışsınız.

Ve bizahmet hayatınızdan eşinizi çıkardığıınz gibi şu şahışlarıda çıkartınn

Ben instagramdan eşimle fotoğraflarımdan bazılarını bazen siliyorum ve hiçbir arkadaşım da bana neden demiyor. Böyle cehalet görmedim. Çevrenizi cahil olmayan insanlardan seçin. Sırf dedikodu malzemesi bulmak için her gün profilinize giriyorlar demekki.

Bi de sen daha kendin bile boşanmanı 2 gün önce ilan ettin de bu insanlar boşandığını nerden anladı?

Ben de böyle düşündüm ya da birisi gördü hemen diğerlerine yazdı

Bi de sen daha kendin bile boşanmanı 2 gün önce ilan ettin de bu insanlar boşandığını nerden anladı?
Onunla olan yaklaşık 35-40 tane fotoğrafımız vardı hepsini sildim hepsini silince de birisi fark etti herhalde 4 ü de arkadaş grubumdan olan kızlar benim yakın can ciğer arkadaşlarımdı liseden

Gerçekten milletin ağzı torba değil illaki birileri konuşacak. Sen kendi yolunu çizip doğru yolda gittikten sonra kimsenin dediğine de takılma. Bekar olup okuyanların hepsi çok mu düzgün. Görüyoruz burda hergun biri topik acıyor hamile olabilirmiyim diye.

Babamı ikna etsem en azından yakın başka şehirlerde okumak istiyorum ama babam da senin o deli kocanın ne yapacağı belli olmaz burda ben bırakıcam ben alıcam okuluna diyor üniversiteye gidicem ama ilkokul talebesi gibi hiç niyetim yok ya

Evet sürekli alıp bırakması pek hoş değil ama eşin senin için bi tehdit unsuru ise birşey diyemem. Milletin ne düşündüğü senin sağlığından daha önemli değil.

Siz neden size yazılan mesajlara karşılık verdiniz ki? Bu insanlara karşı sınırını sert çizin, siz bir karar almışsınız kimseye laf söylemek düşmez hele ki fotolarınızı kaldırdınız diye çok geçmeden bunu fark edip yanınızda olup teselli etmek yerine basit bir wp mesajı atan arkadaşlarınız varsa ilişkinizi gözden geçirin bile demiyorum hayatınızdan çıkarın o insanları. Kötü gün dostu değil çevrenizdekiler, en azından bana öyle göründü şuan. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, aşağılık kompleksinden de çıkın.

Evet sürekli alıp bırakması pek hoş değil ama eşin senin için bi tehdit unsuru ise birşey diyemem. Milletin ne düşündüğü senin sağlığından daha önemli değil.
Arkadaşsız kaldım zaten konuşmayacağım onlarla görürsem de merhaba merhaba

Simdiden milletin soylediklerine kulak asarsan bu surecte cok yipranirsin curukleri eleme zamani .Arkadas listeni gozden gecir sana zarar verecek psikolojini bozacak tiplerden uzak dur .Hem universite kazanırsan yeniden bir arkadas cevrek olur bu firsati kacirma .Kazanmaya odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…