- 26 Mart 2023
- 16
- -28
- 1
- Konu Sahibi birgarip2200
Senin köylülüğün de bu işte para olunca ülke gezme fikri sadeceBir kac ulke gezerdiler o paraya ama 2 saat icin millete pasta yedirmeyi secmisler:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin köylülüğün de bu işte para olunca ülke gezme fikri sadeceBir kac ulke gezerdiler o paraya ama 2 saat icin millete pasta yedirmeyi secmisler:)
Yahu koylu lafini ben demedim ki ne bana carliyorsun? Köylüluk degil hatta dedimSenin köylülüğün de bu işte para olunca ülke gezme fikri sadecekusura bakma da ben evimi baştan uca düzdüm o paraya evimi düzdüm diye düğün yapmayacak değilim kes sesini
Çok çok az miktarlarda yardim edilir orayı geçiyorum ama düğün icin 300 bin masraf yapmak nedir ya hu.
Düzgün okursanız düğünüm daha olmadı yani 300 bin düğüne masraf değil beyaz eşya yatak odası oturma odası halı perde küçük ev eşyaları vs. Günümüz ekonomisinde hesaplamak zor olmamalıÇok çok az miktarlarda yardim edilir orayı geçiyorum ama düğün icin 300 bin masraf yapmak nedir ya hu.
Umrumda değil ki senin gezdiğin yerler buraya nispet yapmaya geldiğin de çok belliYahu koylu lafini ben demedim ki ne bana carliyorsun? Köylüluk degil hatta dedimsadece ayaginizi yorganiniza göre uzatın.
Dogma büyüme avrupaliyim, gezmediğim ulke de kalmadi, sizin hayaliniz benim normalim olur sadece.
ben de baştan aşağıya tek başıma yaptım evimi. ama mantık çerçevesinde. öğrencilerine de böyle kes sesini diyor musun?Senin köylülüğün de bu işte para olunca ülke gezme fikri sadecekusura bakma da ben evimi baştan uca düzdüm o paraya evimi düzdüm diye düğün yapmayacak değilim kes sesini
Sana mı sorucam düğün yaparken haddin olmayan şeylere yorum yapma beyinsiz başlıktaki sorduğum soru düğün yapıp yapmamak değil. Ülke geçmişsin ama boş gezmişsin ancak bununla hava atarsınız zaten başka bokunuz yokHa illa düğün yapacağım, biyerlerim acilsin umrumda degil diyorsaniz da buna kimse karisamaz yani, bizene. Yorumu yapar geçeriz.
Kime nasıl davranacağımın ölçüsünü ben belirlerim söylediklerinin gerçeklik payı ne derece doğru acaba? Boş yorum yapma defol gitben de baştan aşağıya tek başıma yaptım evimi. ama mantık çerçevesinde. öğrencilerine de böyle kes sesini diyor musun?
annene babana karşı birey olamamışsın sömürüyorlar seni, bakalım kocan izin verecek mi para yollamaya?
kocan aynısını yapsa burada ne tür başlık açardın çok merak ettim.
Diger sorunuza da cevap vermistim zaten, bu kadar sinirle cabuk yaslanirsiniz.Sana mı sorucam düğün yaparken haddin olmayan şeylere yorum yapma beyinsiz başlıktaki sorduğum soru düğün yapıp yapmamak değil. Ülke geçmişsin ama boş gezmişsin ancak bununla hava atarsınız zaten başka bokunuz yok
Düzgün okursanız düğünüm daha olmadı yani 300 bin düğüne masraf değil beyaz eşya yatak odası oturma odası halı perde küçük ev eşyaları vs. Günümüz ekonomisinde hesaplamak zor olmamalı
burada kast ettiğim şey borç harç varken düğün yapma görgüsüzlüğü. bir zihniyetten bahsediyorum aslında. yoksa düğün yapmak tabi ki köylülük değil.Düğün yapmak ne zamandır köylülük oldu yahu ? Modern görünmek için bu kadar da abartmayın bazı şeyleri. 300 bin bugün bir evi kurmak için harcanılabilecek bir para maalesef öğretmen maaşları bunu karşılayacak kadar ideal değil. Ailenize durumu anlatıp artık farklı sorumluluklarınızın olduğunu anlatın. İllaki sitem edecekler ama eşiniz de siz de bir yere kadar tahammül edebilirsiniz sonrası kötü olacağınıza şimdiden başlayın
Getti getti300 bin tl'lik ev eşyası almak, eşiniz ve sizin bütçenizin üzerinde değil mi ? Ev eşyalarınızı alıp; evinizi de kurduysanız, neden hala ailenizin yanında yaşıyorsunuz ?
Sana mı sorucam düğün yaparken haddin olmayan şeylere yorum yapma beyinsiz başlıktaki sorduğum soru düğün yapıp yapmamak değil. Ülke geçmişsin ama boş gezmişsin ancak bununla hava atarsınız zaten başka bokunuz yok
Bu terbiye ve üslupta bi öğretmen olmamalı. Gerçekten öğretmen olmadığınıza inanmak istiyorum..Kime nasıl davranacağımın ölçüsünü ben belirlerim söylediklerinin gerçeklik payı ne derece doğru acaba? Boş yorum yapma defol git
Kardeşlerinize bakıp büyütmek sizin sorumlulugunuz değil. Atmayın para. Anne ben de 300k borç ödüyorum kendi evimi anca geçindiriyorum de. Gerçekten önemli ihtiyaç bir şey olursa gönderirsin para.Arkadaşlar 3 4 yıl boyunca yaklaşık her ay aileme az çok yardım ettim kardeşimi okuttum okutuyorum daha sırada küçük kardeşim var bu yıl üniversiteye gidecek muhtemelen onu da benim başıma yıkacaklar. Ailem sürekli benden para İster yok doğalgazı ödeyemedik yok şunu ödeyemedik.. annem aylık gün parası İster kardeşim okuyor ona atıyorum falan bu böyle sürüp gitti… ben de öğretmenim bi kuru maaşım var şu anki piyasada eridi gitti zaten. Yeni nişan ve nikah yaptım eşimle her şeyi beraber yaptık dişimiz tırnağımızla hiçbirine maddi manevi yardım etmediler 300 bin borç var daha yaza düğünümüz var daha bi sürü borç çıkacak.. hiç bi şeye elini sürmediler zaten. Ben artık para vermek istemiyorum arkadaşlar yani gerçekten kimseye verecek maddi durumum kalmadı ama onlar bunu anlamıyor sürekli para dökeyim istiyorlar borca geldi mi ne kadar borcun var diye sormazlar. Artık kardeşime de atasım gelmiyor çünkü çok nankörlüklerini gördüm gerçekten olayın boyutu burada yazdığımdan daha fazla sizce ben bu durumu nasıl çözebilirim
Bu konuda haklısınız.burada kast ettiğim şey borç harç varken düğün yapma görgüsüzlüğü. bir zihniyetten bahsediyorum aslında. yoksa düğün yapmak tabi ki köylülük değil.