ARTIK BAŞARMALIYIM

Umutlarla doluyum çok şükür.
Herkesin kendine güveninin , inancının arttığı saglıklı besinlerle bol sporla dolu bir gün olsun inşaallah.
Bol motivasyon için;

image.webp
Eki Görüntüle 1417884

Sıcak limonlu su içildi.
Şimdi miss gibi kokusuyla kahve zamanı.

Pofff bu gün hiç iyi bi beslenme günü olmadı. O kadar şey mideme nasıl sığdı hayret yani.
Tabiii 1 saattir yaşadığım mide bulantısı bunun cevabı olabılir. Neyse yapacak bişey yok. Tek çarem hatalarımı telafi edebilmek.

Jillian 3. Gün
30dk pilates
500 ip atlama
Yediklerimi telafi edermi bilmem ama hiç yoktan iyidir.

Günaydın günlüğüm
Kötü geçen bir gece ve ben yeni kalktım.
Ne yiyeceğim belli bu gün.
Sporlarımıda yapabilirsem şahane.
Pirinç lapası 1. Gün

Henüz bişey yemedim.
Hiç açlık yok. Canımda bişey istemiyor.
Nekadar tuhaf bi yapım var; bazı günler okadar iştahsız oluyorumki yemek yemek hiiiiiiç istemiyorum
Ama bazende öyle günler oluyorki ne var ne yok herşeyi yiyorum.
Çok yemek yediğim günler, çok yemeyi geç azıcık fazla kaçırdığımda kendime sinir oluyorum. Tersi olarakta ne kadar az yersem okadar mutluyum kendimle:KK64:

Henüz bişey yemedim.
Hiç açlık yok. Canımda bişey istemiyor.
Nekadar tuhaf bi yapım var; bazı günler okadar iştahsız oluyorumki yemek yemek hiiiiiiç istemiyorum
Ama bazende öyle günler oluyorki ne var ne yok herşeyi yiyorum.
Çok yemek yediğim günler, çok yemeyi geç azıcık fazla kaçırdığımda kendime sinir oluyorum. Tersi olarakta ne kadar az yersem okadar mutluyum kendimle:KK64:
Aynı ben:KK19:

Her ne kadar bu günü hiç bişey yemeden geçirebileceğimi bilsemde bunun bana faydadan çok zararının olacağını biliyorum. Oyüzden lapa yeme zamanı şimdi

Sporlarımıda yaptım
Jillian 4. Gün
500 ip
20dk pilates
Hiç canımın istememesine rağmen iyi yaptım genede.
İp atlarken aynanın karşına geçtim
Hem hopladım hem kendimi inceledim.
Daha baya yolum varmış benim bunu anladım. Yani sabırsızlanmaya, üzülmeye hiç gerek yok. Ee vücudumuda tanıyorum. Hatalara hemen tepki verip ugraşlarıma kolay kolay aldırmayan zayıf olma konusunda inatçı davranan bi yapım var.
O zaman ne yapıyıruuuuz?
Tabiki pes etmiyoruz önce. Sonrada yapacagım her hatanın yolumu dahada uzatscagını unutmuyoruz:KK39:

Günaydıııııııınnnn
Sevgili günlüğüm bu gün mutluyum çünkü oğlum gece rahat uyudu çok şükür:KK68:
500 ip atlayarak günede güzel bi başlangıç yaptım inş.
Şimdi limonlu suyumu içme zamanı:KK15:

Günaydıııııııınnnn
Sevgili günlüğüm bu gün mutluyum çünkü oğlum gece rahat uyudu çok şükür:KK68:
500 ip atlayarak günede güzel bi başlangıç yaptım inş.
Şimdi limonlu suyumu içme zamanı:KK15:
günaydın canımmm gözün aydın :) profin resmini degitirmişsin,çok güzel olmuş:KK37:

Back
X