Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 yıkık dökük psikolojimle hala sakin ve sağlıklı düşünmeye calısıyorum.günlerdir bu adam eve uğramıyo,aramıyo,sormuyo ,yalnızlığa mahkum edilmiş gibiyim
 yıkık dökük psikolojimle hala sakin ve sağlıklı düşünmeye calısıyorum.günlerdir bu adam eve uğramıyo,aramıyo,sormuyo ,yalnızlığa mahkum edilmiş gibiyim  ve o bunu hep yapıyo.4 yıldır siddetle artan anne,baba sevgisini,bağımlılığını,gercekten anlamıyorum
 ve o bunu hep yapıyo.4 yıldır siddetle artan anne,baba sevgisini,bağımlılığını,gercekten anlamıyorum  herkes cok sever annesini babasını ama bu başka bişey  iş degişikliğim nedeniyle kayınpederi arayıp müsade istememem bile kavga sebebi
herkes cok sever annesini babasını ama bu başka bişey  iş degişikliğim nedeniyle kayınpederi arayıp müsade istememem bile kavga sebebi  yılın tüm tatillerini orda gecirme fikrinin bende sevinç oluşturmaması kavga sebebi  annesine yeteri kadar hizmet edememem kavga sebebi (nezle olduğunda kilometrelerce yol tepip temizliğini,evinin işini yapmakla mükellefim,aynı sehirde oturan kızının annesine böyle bir mecburiyeti yokmuş),bu saçma örnekler uzar gider
 yılın tüm tatillerini orda gecirme fikrinin bende sevinç oluşturmaması kavga sebebi  annesine yeteri kadar hizmet edememem kavga sebebi (nezle olduğunda kilometrelerce yol tepip temizliğini,evinin işini yapmakla mükellefim,aynı sehirde oturan kızının annesine böyle bir mecburiyeti yokmuş),bu saçma örnekler uzar gider  işin en can sıkıcı tarafıda benden bekledikleri herseyin tam aksini öğütlemeleri kızlarına
 işin en can sıkıcı tarafıda benden bekledikleri herseyin tam aksini öğütlemeleri kızlarına  buna eşimde dahil
 buna eşimde dahil  aman kardesim sakın altınlarını verme kocana onlar ananın ak sütü gibi senin hakkın,aman kardesim sakın hizmete alıstırma kayınvalideni sen bizim kıyamadığımızsın,aman kardesim sakın sessiz kalma ezdirme kendini...
 aman kardesim sakın altınlarını verme kocana onlar ananın ak sütü gibi senin hakkın,aman kardesim sakın hizmete alıstırma kayınvalideni sen bizim kıyamadığımızsın,aman kardesim sakın sessiz kalma ezdirme kendini...  ben ortada bir sevgi olduğuna inanamıyorum artık bu noktada
 ben ortada bir sevgi olduğuna inanamıyorum artık bu noktada  yapmam gereken cok belli,gün gibi ortada
 yapmam gereken cok belli,gün gibi ortada 
arkadaşlar çoğunuz aynı şeyi demişsiniz sessiz kalmışsın diye ama şundan emin olun sesi bangır bangır çıksada ne eşinin ne de ailesinin tavırları değişirdi. aynı şeyleri ben yaşadım hala da yaşıyorum kayınvalide hanım bana laf söylediği zaman aynısının cevabını çatır çatır verdim ezdirmedim kendimi ama eşimiz yanınızda değilde kendi ailesini tutuyosa değil ses çıkarmak dünyayı yıksanız değişmez değişen tek şey tartışmanın seviyesi düşer karşınızdaki basitleştikçe sizde ona uyduğunuz o sinir haliyle sonradan aynada kendinize bakıp benim bu basit insanlarla ne işim var die ağlarsınız. bu bi kısır döngüdür ben şunu anladım ki evliliğim kendi açımdan söylüyorum devam ettiği sürece bu şekilde olacak maalesef. ben eşimin ailesine resti çektim hiç biriyle konuşmuyorum bu çözüm değil çünkü oda benim ailemle mecbur kalmadıı sürece görüşmüyo aynen arkadaşın anlattıı gibi bende evi terk ettim çıktım gittim ailemin yanına ve benim annem babam bana sahip çıktıkları için kötü oldular. tabi kendileri adam gibi adam olup eşlerine sahip çıkmayınca kendi ailelerinin yanında söz söyleyemeyince kendi yapamadıklarını benim ailem yapınca kötü oldu. allah sonumuzu hayır etsin diyorum gittiği yere kadar gider bizim gibi olan evlilikler ama allah bunları yapanın yanına bırakmasın demekten başka yol kalmıyo insana. bende çoookkk dertli olduğum için uzun oldu biraz kusura bakmayın.
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama cidden aklım almıyor.çok samimi söylüyorum.eşinizin ailesini geçtim tamam.ama eşiniz tarafından saygı sevgi görmediğiniz bir evliliği çocukta yokken,üstelik iş güç sahibiyken,aişeşerinizi görememe pahasına niye sürdürmeye devam ediyorsunuz?
yada çocuk acaba bu şekil huzursuz bir ortamda dahamı mutlu oluyor?
Allah kimseyi yuvasında huzursuz etmesin ama bazı şeylerede kendimiz sebep olmuyormuyuz bu durumda?biz kendimize saygı göstermeyip bunca hakareti eziyeti sineye çekersek el oğlu bize acırmı?
 kendi kendime düşünüyorum flört döneminde bu sıkıntıların %5 ini yaşayacagımı tahmin etsem evlenmezdim.ama evlenince boşanmak gercekten zor
 kendi kendime düşünüyorum flört döneminde bu sıkıntıların %5 ini yaşayacagımı tahmin etsem evlenmezdim.ama evlenince boşanmak gercekten zor  kararı versen,uygulamaya sokmak zor
 kararı versen,uygulamaya sokmak zor  4 yıldır farklı bir sehirdesin,iş güç sahibisin,herseyi olduğu yerde bırakıp,sıfırdan başlamak bu psikolojideyken cok zormus gibi geliyo insana.bunlara katlanmakta kolay degil,hatta daha zor,ama kadını dulluk korkutuyo kim ne derse desin,yanlışta olsa toplumda medeni halinden ötürü tedirginlik yasayacagını düşünüyo.moral olsun diye bakımlı olsan,ne düşünürler ....bunun gibi aslında saçma sapan seyler var,kadını ürküten.kim ne derse desin böyle bir bakıs acısı var",daha dün boşanmış"la başlayan çirkin laflar ediliyo ne yazık ki.en basiti iş yerinden bir arkadasımdan biliyorum,evliliğinde şiddet görüyordu ve boşandı,bakışlar degişti,güzel giyinse suç,güler yüzlü davranmaya calıssa suc,eve 5 dk gec kalsa suç...bunlar beni illa ki korkutuyo bulunduğum noktada
 4 yıldır farklı bir sehirdesin,iş güç sahibisin,herseyi olduğu yerde bırakıp,sıfırdan başlamak bu psikolojideyken cok zormus gibi geliyo insana.bunlara katlanmakta kolay degil,hatta daha zor,ama kadını dulluk korkutuyo kim ne derse desin,yanlışta olsa toplumda medeni halinden ötürü tedirginlik yasayacagını düşünüyo.moral olsun diye bakımlı olsan,ne düşünürler ....bunun gibi aslında saçma sapan seyler var,kadını ürküten.kim ne derse desin böyle bir bakıs acısı var",daha dün boşanmış"la başlayan çirkin laflar ediliyo ne yazık ki.en basiti iş yerinden bir arkadasımdan biliyorum,evliliğinde şiddet görüyordu ve boşandı,bakışlar degişti,güzel giyinse suç,güler yüzlü davranmaya calıssa suc,eve 5 dk gec kalsa suç...bunlar beni illa ki korkutuyo bulunduğum noktada  ha içinde bulunduğum durum sırf bu olasılıklar yüzünden katlanmaya degermi,degil o ayrı!olan kadına oluyo
 ha içinde bulunduğum durum sırf bu olasılıklar yüzünden katlanmaya degermi,degil o ayrı!olan kadına oluyo  hiç bir kadın mutlu yuvasını yıkmaz olur olmaz nedenlerle,eğer yıktıysa haklı nedenleri vardır.evliliğinde ezilip,itilip kakılması yetmiyomuş gibi,boşanma sonrası,bunları düşünüp,mücadele etmesi ayrı dert
 hiç bir kadın mutlu yuvasını yıkmaz olur olmaz nedenlerle,eğer yıktıysa haklı nedenleri vardır.evliliğinde ezilip,itilip kakılması yetmiyomuş gibi,boşanma sonrası,bunları düşünüp,mücadele etmesi ayrı dert  günlerdir ne halde olduğumu bir ben,bir allah bilir
 günlerdir ne halde olduğumu bir ben,bir allah bilir  hayat zor,kadın olmak zor,katlanmak zor,yeniden başlamak zor... hayallerim elimden alınmış gibi düşünüyorum
 hayat zor,kadın olmak zor,katlanmak zor,yeniden başlamak zor... hayallerim elimden alınmış gibi düşünüyorum  içim öyle acıyoki tarifi yok
 içim öyle acıyoki tarifi yok  allah tüm darda olanlara yardım etsin :Saruboceq:
 allah tüm darda olanlara yardım etsin :Saruboceq: 4 yıllık bir zaman var ortada,4 haftalık,4 aylık degilki
 4 yıllık bir zaman var ortada,4 haftalık,4 aylık degilki 
 iletişim eksikliği,ne büyük bir eksiktir evlilikte :çok üzgünüm: iki yetişkin insan gibi konusamamak bu noktada. dün bütün gece dua ettim,allah'a yalvardım,hayırlı olanı vermesi için.anneme biraz konuyu çıtlattım,çok net düşüncelerini belirtti,daha kaç 4 yıl gecmesi gerekiyoki,onun düzelmeyecegini anlaman için dedi ,annesi,babasının istediği doğrultuda olacak yaşantınız artık bunu gör dedi :çok üzgünüm: ilk defa bu kadar net yorumlar yaptı :çok üzgünüm: ve artık kendim için,gençliğim için bu işe noktayı koymamı gerektiğini söyledi :çok üzgünüm: bir anne olarak böyle düşünmekte cok haklı.bende evladımın benden kilometrelerce uzakta mutsuz olduğunu bilsem aynı seyi yapardım mutlaka :çok üzgünüm: ama son bir kez evlilik danışmanına gitmeyimi önersem diyorum kendi kendime :çok üzgünüm: kendimi çıkmazda hissediyorum . çok acı cekiyorum :çok üzgünüm: korkuyorum  psikolojim çöktü .allahım ne zormuş senağlama hakkımda gercekten hayırlı olan ne,bu cevabı bulmak zorundayım,aklımla,kalbimle :çok üzgünüm:
 iletişim eksikliği,ne büyük bir eksiktir evlilikte :çok üzgünüm: iki yetişkin insan gibi konusamamak bu noktada. dün bütün gece dua ettim,allah'a yalvardım,hayırlı olanı vermesi için.anneme biraz konuyu çıtlattım,çok net düşüncelerini belirtti,daha kaç 4 yıl gecmesi gerekiyoki,onun düzelmeyecegini anlaman için dedi ,annesi,babasının istediği doğrultuda olacak yaşantınız artık bunu gör dedi :çok üzgünüm: ilk defa bu kadar net yorumlar yaptı :çok üzgünüm: ve artık kendim için,gençliğim için bu işe noktayı koymamı gerektiğini söyledi :çok üzgünüm: bir anne olarak böyle düşünmekte cok haklı.bende evladımın benden kilometrelerce uzakta mutsuz olduğunu bilsem aynı seyi yapardım mutlaka :çok üzgünüm: ama son bir kez evlilik danışmanına gitmeyimi önersem diyorum kendi kendime :çok üzgünüm: kendimi çıkmazda hissediyorum . çok acı cekiyorum :çok üzgünüm: korkuyorum  psikolojim çöktü .allahım ne zormuş senağlama hakkımda gercekten hayırlı olan ne,bu cevabı bulmak zorundayım,aklımla,kalbimle :çok üzgünüm: