Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum, kırılıyorum...

Bana eşinizin sizin birşeyler demenizi bekliyor gibi geldi.. doktora sordu sende oradaydin , esine gidip artık çocuk yapabiliriz vs demeni bekledi gibi geldi

ailesine kızgınım hemde çok
ama eşime de
bazen onların sözlerinin etkisinde kaldığı için bu denli gaddarlaştığını düşünüyorum
ne bileyim bana böyle yapanlar ona neler yapıyordur
sen onu aklama, bırak o çabalasın. ünv mezunu bir insan üç beş ay ailesinin etkisinde kaldı diyelim. aklı neredeydi? biraz durup düşünmeliydi sana yaşattıkları için.
ben evlendiğimde eşim ailesine baktığı için ilkokuldan sonra okuyamamış. o bile sadece bir ay kaldı ailesinin etkisinde. ki annesi öl dese ölecek kadar severdi. Ama hata yaptıklarını farketti ve sınırı çizdi. bana da kısır, kusurlu dediler. eşim her defasında hata da kusur da bende dedi. aslında sorun yoktu, sebepsizdi çocuk olmaması.
sen artık kendini iyileştir, eşinden önce kendini düşün. sen iyi olursan, geçmiş önemini yitirir ve eşini içten affedersin.

Bana eşinizin sizin birşeyler demenizi bekliyor gibi geldi.. doktora sordu sende oradaydin , esine gidip artık çocuk yapabiliriz vs demeni bekledi gibi geldi
Belki de ama benim düşünmediğimi biliyordu o yüzden ben onu kırmamak adına yok istemiyorum demedim
Aslında istiyorumda demedim
Kendi içimde yaşadım herşeyi
Çocuğum olmasını çok istiyorum ama şimdi değil
Bazı şeylerin biraz daha oturması lazım

Ben en başta çok acemilik ettim grill
Oda şöyle ben sürekli senin ailen şunu dedi senin ailen bunu dedi dedikçe adam onlara daha çok yaklaştı
Öyle demeyipte aileyi kotulercesine değilde sadece hissettiklerimi söyleseydim yada üzüldüğü mu hisseddirebilseydim çok daha farklı olurdu
Psikoloğa gittiğimde o bile söyledi yani sen adamın ailesini eleştire eleştire gidip kendi ellerinle koymuşsun eşini onların eline
Ailesi ne yaptı gizli gizli benim hayatımı mahvetti ama eşimin yüzüne yok biz Pink için ölüyoruz bitiyoruz yaptılar bense hep kötü yönlerini gözüne soktum eşimin
Ben burada yanıldım
Amacım eşimi aklamak değil yalnızca kendimi de elestirebiliyorum artık

Genel olarak mutsuzsun galiba? Konulari hep boyle cunku. Sorun eşin kalmaktan cikmis olabilir mi?
Aslında genel olarak mutsuz değilim
Eşimle olan konularda çok daha hassasım
Beklentiler ve karşılanmamasi
Son cümlenizide anlayamadim

anladım cnm geçmiş olsun onun aşısı filan vardı küçükken vurulan onu olmadınmı cnm sen
Canım cook uzun yıllardır var bende hastalık ama 2 yıla yakındır tedavisini görüyorum
Çok şükür artık yavaş yavaş düzene bindi sonuçlarım

Canım cook uzun yıllardır var bende hastalık ama 2 yıla yakındır tedavisini görüyorum
Çok şükür artık yavaş yavaş düzene bindi sonuçlarım
anladım cnm çok geçmiş olsun bebiş düşünüyormusun şuanda

ama sen sebepsiz yapmadın ki bunları? kim yeni evliyken eşinin sülalesine katlanır ki? sen psikopat olmadığına göre eşin yine de sana güvenmeli ve davranışlarının nedenini sormalıydı. senden yani eşinden kaçıp anasının kucağına sığınması mıydı bulduğu çözüm?
beyefendi anasının koynunda mutlu, ailesi melek ama sen kötü niyetlisin öyle mi? her şey etki tepki şeklinde gelişir genelde. sen eşini sevdiğin için ailesine bile eyvallah ettin ama seni anlamak yerine kaçtı.

Mesela neden canım
Yaşın bebek için gayet uygun. 2 senelik evlisin gayet yeterli . Eşin gereksiz laflarını bi tarafa it. Başkalarını önemseme. sürekli kafana takıyorsun bazı şeyleri. Hayatta senden önemli kimse yok unutma. Hamile olduğunda eminim eşin üzerine hiç düşmediği kadar düşecek ve bu gereksiz saçma cahil lafları için pişman olacaktır.

Şimdi beni istediği kadar kötü bilebilirler
Hiç birine tahammülüm yok
Eyvallahımda
Gerçekten böyle olmak gerekiyormuş
Daha mutlu ve huzurluyum
Bence eşimde rahat çünkü ailesi ile artık telde konuşmasında bile ne yaparsanız yapın benim huzuru mu bozmayın diyor
Onlar fırsat kolluyor ama çok şükür artık vermiyor
Ama en çok merak ettiğim şey kv ler buraya gelmek istediğinde eşimin tepkisi ne olacak

Eşime bazen bana yaptıklarını söyleyince hayretler içinde kalıyor
Gerçekten mi bunların hepsini ben mi yaptım diyor
Ben bu kadar zalim kötü birimiyim diyor
Bence çokcada vicdan azabı çekiyor
Bana söylediğinden anladığıma göre
Hamilelik durumundan çok korkuyor yani zor bir süreç olduğu için ne yapacağını ne edeceğini bilemiyor

Heh aynen öyle , bebeği olunca üstüne daha çok titreyecek

inşallah kararlı davranır.
ben her zaman kadından yana olduğum için erkekler konusunda tarafsız olamıyorum.
kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…