- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
gelmesinler canım aaa. herkes kendi evladını büyütsün.Bende size emanet edemem kusura bakmayın derim artık bunu diyebilecek güçteyim çok şükür
İnan grill bakıcı tutarsam Kv ler gelse bile bakıcıda gelecek onu bile düşündüm
Kendiler getirdiler bu duruma böyle
Grill bu arada bekar görümcem ise girdi gibigelmesinler canım aaa. herkes kendi evladını büyütsün.
biz karadenizliyiz. doğuyla alakamız yok ama kv demişti onu eşime :)Benim gorumcem ilk gecesinde hamile kaldı
Yani onlar için bu kadar mühim bir mesele çocuk
Bazen aklıma kötü şeyler gelmiyor değil
Belki eşime başka biri ile evlenmesini bile söylemişlerdir
Eşim doğulu ve çocuk çok önemli onlar için
Demek ki cahil her yerde cahil :)biz karadenizliyiz. doğuyla alakamız yok ama kv demişti onu eşime :)
kv ye sorsan on ünv bitirmiş bir alim kendisi :)Demek ki cahil her yerde cahil :)
Tabi tabikv ye sorsan on ünv bitirmiş bir alim kendisi :)
Aynen vallaOnca zaman ailesi tepenizdeydi zaten.
Sanki onlar evlendi siz onların yanındaydınız
Belkidebir de kızı olunca sana yaşattıkları için daha da üzülecek.
onu boşver sen hazır olunca doğurursun.
kv hakikaten çok çekmiş. 15-16 yaşında evlilik, 20-30 sene süren koca şiddeti, 7 çocuk, yoksulluk derken bizim mutlu olmamızı çekemiyor.Tabi tabi
Onların bir hayat okulu var bir kendileri çile çekmiş bir kendilerinin hakki yenilmiş
Bir anne ancak bu kadar çocuklarına acindirabilir kendini
Benimkide çok çekmiş ama hayat bu başkasına çektirerek ne geçiyor ki eline benim kide küçük yaşta evlenmiş 4 çocuğu olmuş küçük daha besikteyken eşini kaybetmişkv hakikaten çok çekmiş. 15-16 yaşında evlilik, 20-30 sene süren koca şiddeti, 7 çocuk, yoksulluk derken bizim mutlu olmamızı çekemiyor.
O adamı da çok görmeme me rağmen o bile kv demi eşimi bana karşı dolduruyordu yaakv hakikaten çok çekmiş. 15-16 yaşında evlilik, 20-30 sene süren koca şiddeti, 7 çocuk, yoksulluk derken bizim mutlu olmamızı çekemiyor.
kp de anası küçük yaşta ölünce orada burada büyümüş. ölsün diye çok aç bırakmışlar ama komşular arada yiyecek giyecek vererek el birliğiyle büyütmüşler.
kp eklemesi yaptım mesaja.Benimkide çok çekmiş ama hayat bu başkasına çektirerek ne geçiyor ki eline benim kide küçük yaşta evlenmiş 4 çocuğu olmuş küçük daha besikteyken eşini kaybetmiş
Öylece yaşamaya çalışırken başkasıyla evlenmiş ondanda 2 çocuk yapmış
Şimdi o adamdan da boşandı felan filan
Kendi isteğiyle evlenmesine rağmen o adamla hiç mutlu olmaya çalışmamış
Hep çocuklarını kışkırtmış adama karsi
Adamla evliyken artık bıkmıştık onların saçma sapan sıkıntılarından
dengesiz adamO adamı da çok görmeme me rağmen o bile kv demi eşimi bana karşı dolduruyordu yaa
Aman Allahım ben ne kötü bir insanmışım oysaki
Bir tek hal hatır sorduğum bir insan bile ne denli kötü olduğumu söylüyordu
Ama herşey Allahın izni ile bittidengesiz adam
nasıl sorgulamayım sizce ?bence artık srgulama analız yapma ve sakın kafana takma ıstedıgın gıbı yasa
inşaallah öyledirUlasilamayan her sey cezbedicidir. Bunun intikamla ya da sizin kendinizi kotu hissettirilmeye cabalanmasiyla ilgili oldugunu sanmiyorum. O an cocuk yapabilecek durumda degildiniz, olmaz dendikce ilgi cekti... O kadar. Bitine yapma dersen inadina yapar, neden? Cunku yapilamayacak seyler hep yapilmak istenir, hadi yap dendiginde yapilmaz ama...
nasıl sorgulamayım sizce ?
düşünmeden edemiyorum
benim üzüldüğüm nokta onlar benim hastalığımı bile bile bunu yaptılarBunun travmasini hen de çok yaşadım malesef.
Bir seneyi geçti bebek istiyoruz. Bu süreçte görümcem hanfendi sürekli arayıp alttan alttan bebek diyordu. Bir aylık bile hamile değilken karşımda eli karnında ne nispetler yaptı.
Hamile kaldım, bebeğim öldü. Kurtaja girerken arayıp bebeğinin kıpır kıpır oluşunu anlattı telefonda. Ailesi desen sürekli bebeğine şunu yaptı, Bunu yaptı modunda. Ben uzun zamandır istediğim bebeğimin ölümüne üzülürken.
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bebek olmasa da olur; ama o insanların hep acına bile isteye basması da elbet cezalandirilacak.
Cok ırdeleyıp kafana takıyorsun erkekler bız gıbı degıl duz onlar fazla ayrıntılı dusunup uzuluyrsun bıraz bosver gelişine yaşa yada dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?