Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum, kırılıyorum...

gelmesinler canım aaa. herkes kendi evladını büyütsün.

biz karadenizliyiz. doğuyla alakamız yok ama kv demişti onu eşime :)

bir de kızı olunca sana yaşattıkları için daha da üzülecek.
onu boşver sen hazır olunca doğurursun.
Belkide
Eşimin ailesi çok kullandı vicdanını galiba
Kız kardeşi mesela kendi evliliğinin içine çekmeye çok çalıştı ama başaramadı
Hamileyken kendi doktoruna eşinin değilde eşimin numarasını vermesi felan filan
Ama ben görümcem evlenirken şart koymuştum ben artık insanların dertlerinden sıkıldım bu evde kız kardeşinin ve kocasının herhangi bir tartışmasına senin karıştığını duymayacağım diye
Valla galiba ailesi yine çekmeye çalışıyorda konunun içine benim ki girmiyor
AMan alintiladigim mesajla çok alakasız oldu ama söyleyeyim dedim

Tabi tabi
Onların bir hayat okulu var bir kendileri çile çekmiş bir kendilerinin hakki yenilmiş
Bir anne ancak bu kadar çocuklarına acindirabilir kendini
kv hakikaten çok çekmiş. 15-16 yaşında evlilik, 20-30 sene süren koca şiddeti, 7 çocuk, yoksulluk derken bizim mutlu olmamızı çekemiyor.
kp de anası küçük yaşta ölünce orada burada büyümüş. ölsün diye çok aç bırakmışlar ama komşular arada yiyecek giyecek vererek el birliğiyle büyütmüşler.

Son düzenleme:
kv hakikaten çok çekmiş. 15-16 yaşında evlilik, 20-30 sene süren koca şiddeti, 7 çocuk, yoksulluk derken bizim mutlu olmamızı çekemiyor.
Benimkide çok çekmiş ama hayat bu başkasına çektirerek ne geçiyor ki eline benim kide küçük yaşta evlenmiş 4 çocuğu olmuş küçük daha besikteyken eşini kaybetmiş
Öylece yaşamaya çalışırken başkasıyla evlenmiş ondanda 2 çocuk yapmış
Şimdi o adamdan da boşandı felan filan
Kendi isteğiyle evlenmesine rağmen o adamla hiç mutlu olmaya çalışmamış
Hep çocuklarını kışkırtmış adama karsi
Adamla evliyken artık bıkmıştık onların saçma sapan sıkıntılarından

O adamı da çok görmeme me rağmen o bile kv demi eşimi bana karşı dolduruyordu yaa
Aman Allahım ben ne kötü bir insanmışım oysaki
Bir tek hal hatır sorduğum bir insan bile ne denli kötü olduğumu söylüyordu

kp eklemesi yaptım mesaja.
yani düşünceli olsalar. kendi çektiklerini evlatlarına çektirmeseler.

dengesiz adam

inşaallah öyledir
düşündüğüm gibi değildir umarım

Bunun travmasini hen de çok yaşadım malesef.
Bir seneyi geçti bebek istiyoruz. Bu süreçte görümcem hanfendi sürekli arayıp alttan alttan bebek diyordu. Bir aylık bile hamile değilken karşımda eli karnında ne nispetler yaptı.
Hamile kaldım, bebeğim öldü. Kurtaja girerken arayıp bebeğinin kıpır kıpır oluşunu anlattı telefonda. Ailesi desen sürekli bebeğine şunu yaptı, Bunu yaptı modunda. Ben uzun zamandır istediğim bebeğimin ölümüne üzülürken.

Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bebek olmasa da olur; ama o insanların hep acına bile isteye basması da elbet cezalandirilacak.

benim üzüldüğüm nokta onlar benim hastalığımı bile bile bunu yaptılar
kv olsun görümcem olsun
eşime söylediğimde onlar sevincini paylaşıyorlardır artı niyetleri yoktur demişti
bende annem kendi kızı olsa peki arayıp sürekli bahsedermiydi dedim
Hayır dedi
eee ben bu insanları iyi niyetli olarak nasıl görebilirim
Herkes yaptığını çeksin
Eğer bende onlara bir kötülük yaptıysam bende çekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…