Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum, kırılıyorum...

Bi
Bi zahmet gelmiyversinler zirt pirt bak benim annemler geline bikac senede bi giderler uzakta oda onu da 1 hafta en fazla 10 gun.onada misafir gibi otururlar hicbirseye karismazlar huzurda bozmadan gelirler..esini insallah dikkate alir ailesi.

bir de kızı olunca sana yaşattıkları için daha da üzülecek.
onu boşver sen hazır olunca doğurursun.

Farkındaysan daha çok titreyecek diyorum , eşi zaten üstüne titriyor ama bazen bazı şeyleri unutuyor cahillik diyelim onada
üzgünüm erkekler konusunda hiç yumuşak olamıyorum.

Eşinde istemiyor sende işte zamana bırakın.

Belkide istiyor ama söylemeye çekiniyor. Artık sen üzülme diye senin isteklerini gözönünde tutuyor.Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o da onaylayacak.

Siz daha yeni evli gibisiniz.Ailesinden gelenden gidenden birşey anlamamışsınız.

Evliliğinizin biraz daha oturmasını bekleyin.Eşinde gereken çabayı sonuna kadar gösteriyor.Sende ona destek ol motive et.Suçlayıp durma.

Eşinizi itham etmeden önce, cocuk beklentisiyle ilgili görüşünü sorgulasaydınız keşke.. Kendini hazır hissetmiyor olabilir...Vs. başka sebepleri olabilir o an için.. Karsı tarafta sorunuza ''gaddarlık'' cevabı oyle dusunmemıs oldugunu hissettirdi..

inşallah kararlı davranır.
ben her zaman kadından yana olduğum için erkekler konusunda tarafsız olamıyorum.
kusura bakma.
Umarim inşallah
Hatta bir keresinde şaka yaptı bana
Kv çağırsana gelsin kalsınlar bir iki hafta dedi
Çok uzun zaman oldu gelmediler dedi (ailesi ile dalga geçiyor)
Bende çağırırım neden çağırmayayım
Ama o bir iki hafta beni değil seni ilgilendirir dedim
Bu kez kararlı gibi
Son olayda bayağı sinir olmuştu
Bu saatten sonra annem emri vaki yapsin bana onu bile kabul etmem evime dedi
Yaşayıp göreceğiz

Konuda aslında 2 yıldır eşimin nasıl çocuk istediğini ve benı bu konuda çok acı çektiği mi belirtmiştim ama

Bi

Bi zahmet gelmiyversinler zirt pirt bak benim annemler geline bikac senede bi giderler uzakta oda onu da 1 hafta en fazla 10 gun.onada misafir gibi otururlar hicbirseye karismazlar huzurda bozmadan gelirler..esini insallah dikkate alir ailesi.
Ama tatlım
Onların amacı huzur mutluluk değil ki
Huzursuz etmek
Ooo benim eve gelince neredeyse beni eve almayacaklar yabancı diye
Kendi evimde bana yabancı hissettirirler

Ben zat
ben zaten düşünmediği mi belirttim
Ama bu iki yılda sürekli psikolojik savaş verdim bu durumdan dolayı
Yani herşey doktorun evet demesine mi bağlıydı
Düşünmüyordu peki
Neden bana bu kadar acı çektirdi ve cektirilmesine izin verdi
Benim sorunum bu kısımla
Şuan düşünmemesi benim için iyi.bir durum zaten

Ama tatlım
Onların amacı huzur mutluluk değil ki
Huzursuz etmek
Ooo benim eve gelince neredeyse beni eve almayacaklar yabancı diye
Kendi evimde bana yabancı hissettirirler
Sen biraz daha cocuk isini ertele bence esinden de emin olman lazim hani ailesine karsi yanindami karsindani cok acele etme.

Hepsine boşuna göğüs germişsiniz.
Önceki konularınızı da biliyorum.
Öncelikle bir kadına eşi sahip çıkacak ki diğerlerini frenleyecek.
Fakat eşinizde bu yeti yok, benim eşimde de yok o ayrı mevzu.

Mesele bence doğurgan olup olmamakta değil.
Bizim ailede bir laf vardır "kadının kusuru olmaz, erkeğin kısırı olur" diye.
Hayat bu, sağlıkta herşeyden önemli, eğer eşiniz bunu idrak edemeyen yapıdaysa yapacak birşey yok.
Odun odunluğundan vazgeçmiyor malesef.

Bu kadar kendinizi üzmeyin derim.
Mevsim geçişleri insanı bunalıma iten dönemlerdir.
Bilimsel olarak bu böyledir gerçekten.
Siz hayatınızın pozitif yönlerine odaklanın.
Daha önce de belirttiğim gibi, siz ne istediğinizi bilerek hareket edin.
Ona göre hayatınızı şekillendirin.
Bırakın eşiniz dahil olmak istiyorsa olsun, olmuyorsa da kendi bilsin.
Aksi halde psikolojinizi bozacaksınız.

Her daim dediğim gibi, hakkınızda hayırlısını dilerim.

Sen biraz daha cocuk isini ertele bence esinden de emin olman lazim hani ailesine karsi yanindami karsindani cok acele etme.
Yok düşünmüyorum şimdilik zaten tatlım
Gözlemleme aşamasındayım şuan
Evet bir kaç konuda benimde mutlu olacağım adımlar attı ama bu yetmez

Onca zaman ailesi tepenizdeydi zaten.
Sanki onlar evlendi siz onların yanındaydınız

Aslında genel olarak mutsuz değilim
Eşimle olan konularda çok daha hassasım
Beklentiler ve karşılanmamasi
Son cümlenizide anlayamadim
Eşin olmaktan yazcaktim bu telefonun t9 ozelligini kapatmayi beceremedim bir turlu.
Genel olarak mutsuzlik yoksa dolmusluk var. Sen haklisin yani cidden zamaninda zaten cok kirildin, yiprandin. Uzerine gelmemeleri sana nefes alman icin alan birakmalari gerek insanlarin. Bunaldigini cok uzerine geldiklerini, daha zaten 2 senedir evli oldugunuzu soyleyebilirsin. Su da var anlattiklarin karsindakinin anlayabildigi kadardir. Ben de cileden cikiyorum bazen sonra bosveriyorum. Su alip yolunu buluyor zaten.

Eşin o zamanlar senin bu kadar üzüldüğünün farkındamıydı?Asıl baskıyı yapanlar annesi ve kardeşiymiş görgüsüzlükleri yapanlarda onlar.

Eşin gerek ailesinin sizde kalma olayına gerekse çocuk olayına ne kadar üzüldüğünü farketti.Doktorla alakasını olduğunu düşünmüyorum. Şu an tek düşündüğü senin mutluluğun bence.Ailesine rest çekiyor gelmeyin diyor daha ne yapsın.Öfkesi içinde tedaviye gitti diye biliyorum.

Şu an sana bebek istiyorum dese ne değişecek.Söylediğiyle kalacak belkide kendini yine baskı altında hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…