- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Bi zahmet gelmiyversinler zirt pirt bak benim annemler geline bikac senede bi giderler uzakta oda onu da 1 hafta en fazla 10 gun.onada misafir gibi otururlar hicbirseye karismazlar huzurda bozmadan gelirler..esini insallah dikkate alir ailesi.Şimdi beni istediği kadar kötü bilebilirler
Hiç birine tahammülüm yok
Eyvallahımda
Gerçekten böyle olmak gerekiyormuş
Daha mutlu ve huzurluyum
Bence eşimde rahat çünkü ailesi ile artık telde konuşmasında bile ne yaparsanız yapın benim huzuru mu bozmayın diyor
Onlar fırsat kolluyor ama çok şükür artık vermiyor
Ama en çok merak ettiğim şey kv ler buraya gelmek istediğinde eşimin tepkisi ne olacak
Farkındaysan daha çok titreyecek diyorum , eşi zaten üstüne titriyor ama bazen bazı şeyleri unutuyor cahillik diyelim onadabebeksiz titresin önce.
bir de kızı olunca sana yaşattıkları için daha da üzülecek.Eşime bazen bana yaptıklarını söyleyince hayretler içinde kalıyor
Gerçekten mi bunların hepsini ben mi yaptım diyor
Ben bu kadar zalim kötü birimiyim diyor
Bence çokcada vicdan azabı çekiyor
Bana söylediğinden anladığıma göre
Hamilelik durumundan çok korkuyor yani zor bir süreç olduğu için ne yapacağını ne edeceğini bilemiyor
üzgünüm erkekler konusunda hiç yumuşak olamıyorum.Farkındaysan daha çok titreyecek diyorum , eşi zaten üstüne titriyor ama bazen bazı şeyleri unutuyor cahillik diyelim onada
Birazda benim huyumda var , kimseye karşı küs duramam , hata yapsada affederim , yumuşak davranmayı severim.üzgünüm erkekler konusunda hiç yumuşak olamıyorum.
Biraz daha çekmesi lazım o azabı benceHeh aynen öyle , bebeği olunca üstüne daha çok titreyecek
Anladım cnm tabiki senin düşüncen , yaşadıklarını sen bilirsin sonuçta , saygım sonsuzBiraz daha çekmesi lazım o azabı bence
Çünkü ben halen yaşadıklarımı unutmadım canım unutamadım
Umarim inşallahinşallah kararlı davranır.
ben her zaman kadından yana olduğum için erkekler konusunda tarafsız olamıyorum.
kusura bakma.
Konuda aslında 2 yıldır eşimin nasıl çocuk istediğini ve benı bu konuda çok acı çektiği mi belirtmiştim amaEşinizi itham etmeden önce, cocuk beklentisiyle ilgili görüşünü sorgulasaydınız keşke.. Kendini hazır hissetmiyor olabilir...Vs. başka sebepleri olabilir o an için.. Karsı tarafta sorunuza ''gaddarlık'' cevabı oyle dusunmemıs oldugunu hissettirdi..
Sağol canımAnladım cnm tabiki senin düşüncen , yaşadıklarını sen bilirsin sonuçta , saygım sonsuz
Ama tatlımBi
Bi zahmet gelmiyversinler zirt pirt bak benim annemler geline bikac senede bi giderler uzakta oda onu da 1 hafta en fazla 10 gun.onada misafir gibi otururlar hicbirseye karismazlar huzurda bozmadan gelirler..esini insallah dikkate alir ailesi.
ben zaten düşünmediği mi belirttim
Eşinde istemiyor sende işte zamana bırakın.
Belkide istiyor ama söylemeye çekiniyor. Artık sen üzülme diye senin isteklerini gözönünde tutuyor.Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o da onaylayacak.
Siz daha yeni evli gibisiniz.Ailesinden gelenden gidenden birşey anlamamışsınız.
Evliliğinizin biraz daha oturmasını bekleyin.Eşinde gereken çabayı sonuna kadar gösteriyor.Sende ona destek ol motive et.Suçlayıp durma.
Sen biraz daha cocuk isini ertele bence esinden de emin olman lazim hani ailesine karsi yanindami karsindani cok acele etme.Ama tatlım
Onların amacı huzur mutluluk değil ki
Huzursuz etmek
Ooo benim eve gelince neredeyse beni eve almayacaklar yabancı diye
Kendi evimde bana yabancı hissettirirler
Yok düşünmüyorum şimdilik zaten tatlımSen biraz daha cocuk isini ertele bence esinden de emin olman lazim hani ailesine karsi yanindami karsindani cok acele etme.
Onca zaman ailesi tepenizdeydi zaten.evet evliliğimizin tecrübesizliği yeni yeni gidiyor inanın
Biraz özel olacak ama biz karı koca ilişkisini bile tam manası ile yeni yeni yaşamaya başladık
Galiba artık eşim bu konuda büyüdü
Ailesine son aylarda çok rest çekti
Mesela kv bizden habersiz bizim eve misafir yolladığında aldı bir güzel ağzının payını
Eskiden olsa eşim annem yollamış yani nolacak bir günlük misafir derdi
Sırf annesine toz konmasın diye
Çok şükür ki anladı bazı şeyleri
Eşin olmaktan yazcaktim bu telefonun t9 ozelligini kapatmayi beceremedim bir turlu.Aslında genel olarak mutsuz değilim
Eşimle olan konularda çok daha hassasım
Beklentiler ve karşılanmamasi
Son cümlenizide anlayamadim
Ben zat
ben zaten düşünmediği mi belirttim
Ama bu iki yılda sürekli psikolojik savaş verdim bu durumdan dolayı
Yani herşey doktorun evet demesine mi bağlıydı
Düşünmüyordu peki
Neden bana bu kadar acı çektirdi ve cektirilmesine izin verdi
Benim sorunum bu kısımla
Şuan düşünmemesi benim için iyi.bir durum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?