Artık bıktım ben ne yapmalıyım

Fotodaki sizmisiniz merak ettim.. daha yeni evliymissiniz birde dayak var.. uzuldum gercekten

Evet benim... itekliyo hep ağzımı kapatıyodu bugğn ilk defa tokat yedim
Oncelikle fotoya baktim ve uzuldum ya durumunuza .. gercekten sen cok guzel bir bayansin, esinden cidden negatif elektrik aldim, taaaaa buradan hemde.. ortada kufur var, siddet var.. duzelecegini zannetmiyorum cnm.. seven insan karisina siddet gostermez ..

Allaha bıraktım işimi ya ablamdayım dedim ya burda bile kalamıyorım annemi doldurmuş annem ağzına geleni söyledi ben yarın napıcam onu düşünüyorum güzel yorumun içinde çok teşekkür ederşm canınızı sıkmadım inşallah

Gercekten çok şaşkınım Allah kimseye yaşatmasın. Sevdiğin için yaptıgı hatalara rağmen iyi bir insan diyorsun. Bak canım bu evliliği bu şekilde yürütmen mümkün değil kendine yazık edersin. Ve daha yeni evliyken bunları yapan sonra neler yapmaz. Normalde kavgalarda ailenin araya girmesi taraftarı değilim ama bu cok ciddi bir konu Aileniz araya girsin gerekeni yapsın annen baban seni adam dövsün diye büyütüp evlendirmedi. Kesinlikle tedavi görmeli ve tedavisi bitene kadar da kesinlikle görüşmeyin bence baska türlü evliliğini kurtaramazsınız

Ben ablamdayım şimdi buraya bile sığamıyorum ki eşi bar çocukları var annemlede konuşmuş pislik herif annem ağzına geleni söyledi saygı duymadığım için suçlu yine ben oldum ben nerde kalıcam ki napıcam ben nereye sığıcam? Olmuyo işte keşke istediğimiz gibi olsa herşey

İşte sokakta bağırdım rezil olduk bikere alttan alsam nolıurmuş afedersin anca çemkirmeyi biliyomuşuz gibi

Bak canım kadın sığınma evleri var gidip görüşüyorsun zaten şiddet gördüğünüde belirtirsin orda kalabiliyorsun annen baban dahi olsa senin rızan olmadan ne yerini söylüyorlar ne görüştürüyorlar

Yooooo olur muuu o zamanda biz varken senib oralarda ne işin var ...Seninde canını sıktım gece gece kusura bakmayın olur mu

Yooooo olur muuu o zamanda biz varken senib oralarda ne işin var ...Seninde canını sıktım gece gece kusura bakmayın olur mu

Estağfirullah olur mu öyle şey hepimiz kadınız bizim de basımıza gelebilir Allah kimseye yaşatmasın.Anne baba tahtını yapıyor da bahtını yapamıyor. Anneniz hem üzülmüş hem esinin etkisinde kalmış bu gece bekle yarın ilk iş annenle konus ve herşeyi anlat dayanamadıgın için bu tepkiyi verdiğini söyle annende bir kadin olarak anlayacaktır hem bence sende psikolojık destek al Esin'le beraber yasananlar cok zor

Aile terapisine gitmeyi teklif edin kabul ederse o şartla dönün.Annenizle konuşun özellikle aileniz arkanızda dursun eşiniz değil sizsiniz evladı...fotoğraf da ne güzel çıkmışsınız inşallah düzelir.

Adam dengesiz bence çabalama bu adam seni ilerde öldürme olasılığı var direk boşan ne mal olduğunu göstermiş senden öç alıyor sevmiyor

Ben burda " seni sevmiyor bu adam" diye direttikce hic biseye yaramazki.
Cunku inanmazsin inanmak istemezsin. Belki de bu kdr cabuk pes etmek istemezsin, tum sebep bu. O yuzden bence olucagina inaniyosan ilerde keske dememek icin esini ikna et, en esreg saatinde ofke kontrolune gitmesini soyle. Kocanin ofke problemi var.

bende sizi güzel buldum . Neden öğrenciyken evlendiniz ? nasıl bu riske girebildiniz ? merak ettim . Hani ilk iki yıl eve eşe uyum süreci diyelim çünkü hani artık iş sevgililik gibi değil aynı evde yaşayıp aynı yastığa baş koyuyorsun . Birbirinizin huyunu suyunu öğreneceksiniz . İkinizin de nerede alttan alacağınız yeri bilmeniz gerekiyor sonuçta yoksa bu iş yürümez ama karşınızda öfke kontrolü olmayan bir adam var . Anlattığınızdan çıkan tek sonuç bu . İyiyken çok güzel ama öfkeliyken kontrol edemeyip öfkenin sebebini çözmek yerine sizi bir şekilde susturarak bastırarak kendini haklı bularak öfkeyi yok etmeye çalışıyor. Aile terapisti de bir çözüm ama bence eşinizi ilk önce bir öfke kontrol merkezine yönlendirmelisiniz ...

yav ne kadar benlen aynı fikirde tatlı bir kız aynı anda pişti olduk aşkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…