Artık bıktım ben ne yapmalıyım

Daha yeni evlisiniz malesef kufur agizlarina yapismis erkeklerin. Mumkun oldugunca cevap verme soylediklerine birak konussun dursun baktin kavga etmeye calisiyor git evde biseylerle ugras hic aldiris etme hatasini anlayip gelecektir zaten.

yahu adam sokak ortasında dövüyor sövüyor siz hala seviyor,kavga yoksa iyiyiz diyorsunuz. anlayamıyorum...
ben 6 yaşındaki oğlumun poposuna vursam kahrımdan 3 gün uyuyamıyorum,siz neler yaşıyor hala duruyorsunuz yerinizde..
bir de evden kovmuş sizi hala nyin derdinseniz???

benimde eşim aynı maalesef. iyiyken çok iyi kötüyken düşman mübarek, küfürler hakaretler, Allah biliyor ya zor dayanıyorum düzelmezse bu evliliğin sonu belli...

Bilerek evlenmişsin.
Bu adam değişmez.
Ve seni sevmiyor. Sevgiliyken peşinde koştu agzinin içine baktı diye seviyor olmuyor.
Aklıma şey geldi.
Bir ara burada kadınlar "Saçımın teki yere düşse, alır öperdi." Gibi laflar ediyordu :)
Ama sonu hep hüsran tabi bunların.
Kanmayin böyle şeylere. Evlenese kadar yapmış senin eşinde.
Ya çekicen ya çekilcen .

Reactions: anu
tokattan sonrasını okumak içimden gelmedi
evlilikler nasıl bu hale geliyor anlamıyorum

"İyiyken iyi" cümlesi bir bana mı dünyanın en anlamsız cümlesi olarak geliyor. İyiyken iyi olmayan mı var? Hele bir de yeni evliliklerde. Ben nişanlıyken bir kere bile kavga etmedik diyen insanlar adına çok korkuyorum. İnsanlar evlenmeden tartışmalı da, en az bir kere kavga da etmeliler. Çünkü insanlar iyiyken iyi zaten, o insanın kötüyken de insani sınırlarda kalabildiğini öğrenmekte bütün mesele.
İyiyken iyi olacak daha bir sürü insan bulursunuz. Bu yaşadıklarınızdan daha fazlasını hakediyorsunuz. Doğacak çocuklarınız bu adamdan daha iyilerini hakediyor. Piremseselif

Hemen hemen bu tip konularda "normalde iyiyiz ama " cümleleri geçiyor.

Iyi olmak demek , en şiddetli kavga sırasında bile hakaret ve şiddete basvurmamaktir. Kriz çözücü olmaktır. Efendilik böyle zamanlarda olur.
Iyiyken zaten herkes iyidir.

Şimdi size şiddet uygulamış, hakaret etmiş ve evden koymuş. Ve bu ilk değilmiş.

Bilemiyorum. Aslında açık olan bir şey var , bu şartlarda evlilik yürümez, ve bunu yapan adama tekme atılmalı ama anlaşılan o ki siz bosanmayi dusunmuyorsunuz.

Bu evlilik düzelir mi , düzelir , yıllar geçtikçe bu halinden daha fazla oturur ama bu yapılan kötü hareketler ufak bir hatanizda yeniden guncellenir.
Ha bu arada yaşadığınız bu stres ile sagliginizdan , hayat nesenizden olursunuz.

Ne yapılabilir ; evden kovdugunda gitmeyin. Eve yerleşin, gidecekse o gitsin.
Erkek kılıklı insan musvettesi olanlar ancak karısını evden kovar. Bu hareket , hakaretten kötü.

Ha madem gittiniz aramayın onu. Bu kavgada tek hatalı eşiniz , dolayısıyla amiyane tabirle köpek olmalı kapınızda.
Tekrar dönme sartınız olarak , psikolojik destek almalı. Öfke kontrolü sağlamali.

Çalışıyor musunuz ?

şimdi boşanmazsanız sonra boşanacaksınız. Buradan gördüğüm o maalesef. Hem neden çekiyorsunuz ki böyle bir adamı?

iyi zamanında iyi olması sinirlendiğinde ağzına geleni söylemek, evden kovmak veya tokat atmak hakkını vermiyor.
Anneniz eşinizin sinirden kuaföre gelip, sizi oradan zorla çıkarıp üstüne bir de tokat attığını biliyor mu?

Tokat mı?
Annen "haklı" mı dedi?
Evin kirasını sen mi ödüyorsun gibi bir cümle mi sarf etti?
Şoklardayım...
Enteresan durumlar yani bunlar...

Ben ne yapardım? Uzun süre görüşmezdim, beni kaybetmek istemeyen adam gelir özrünü diler ve bi daha aynı hataları tekrarlamaz. Aksi halde, ne cehenneme yolu varsa gitsin...
Böyle hayat mı olur ya?

Reactions: anu
Ben bu erkekleri anlamıyorum evlenmek için bin takla atarlar...evlendikten sonra da evliliğin içine e....ler kadının emdiği sütü burnundan getirirler ...dertleri ne

Ama beni suçlu çıkarıyo herkes ailemde özellikle annem annemi doldurmuş ben fevri ve sinirli bi insan oldum iyice önceden böyle değildim sokakta onu rezil ettiğim için kötü oldum sokakta kız başıma bağırmamam gerekiyomş ya ben kendimi anlatmak bile istemiyorum artık bıktım ben söz dinlemeyen saygısız bi insanım onun gözünde tek sıkıntıda bu

insan sevdiği birini sokak ortasında rezil eder mi? dövüp, küfür eder mi?
hani o insan sevdiğine kıyamazdaki kıyamamak bu olmalı işte, insan birini seviyorsa onun saçının teline zarar gelsin istemez, onu üzülürken, ağlarken görmeye dayanamaz (değil ki üzüp ağlatmak)
yani bu adam seni sev-mi-yor
normalde iyi bir insan diye kendini kandırma, iyi insan kendini konuşarak ifade eder büyükbaş hayvan gibi böğürüp saldırarak değil.

Annen nıye ıyı demıs dıyıp kapattı telefonu ?

Eşin sert bırı anladıgım kadarıyla pekı baska bısılerde varmı annenın tepkısınden dolayı tamamen yazdıkların kadar olmadıgını dusunuyorum

Kavgada kanlı bıçaklı sıkıntı yokken ölüyorum çok seviyorum...
Hanımefendı bu kadar kotu bır evlılıgın ıcındesın henuz ıdrak edemedın mı
hersey ıyıyken herkes ıyıdır onemlı olan tren raydan cıkarken naptıgıdır.
Ayrıca sız bu adama donup dayak yemege devam edeceksenız evet hakedıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…