Artık bıktım ben ne yapmalıyım

Piremseselif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
21
2
1
29
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim ama gerçekten çok bunaldım çok sıkıldımm eşimle sürekli tartışıyorız sevgililikten beri bıkkınlık vardı diceksşniz ki o zaman niye evlendin . Ama o zaman böyle değildi ki. . Beni çok sevdiğini söylüyolsr ağzının içime bakıyo falan tamam sevdiğini bende biliyorum zaten. Ama sürekli hep söylediğim halse küfür ediyo etme dedikçe beni sinir etmek içinde yapıyo benm hassas olduğumuda biliyo hep benim yaptığum hataları bahane gösteriyo bu sefer bağırdın vs diye Yoğun bi iş hayatı var neyse Özür dilemiyo kalbini mi kırdım diye bile sormuyo kavgamızda susuyorum olmuyo bağırıyorum olmıyo ağlıyorum olmuyo bugün kuaföre gittim 2 gün önce zaten kavga etmiştik konşmuyoduk ablama gidicrktik gitmeyelim dedi aradı pis pis konuştu yine bende orda konuşamadm suratına kapattım kuaföre geldi beni apar topar çıkarttı binanın içinde yine küfür etti bende itekledim tokat attı... yolda giderken yine küfür etti bende artık bağırdım sokakta rezil olduk herkes toplandı eve gelme dedi orası benim evim dedim kirasını sen mi ödüyosun dedi... gelme dedi beni orda bıraktı gitti... sokağın ortasında bağırıp rezil ettiğim için suçlu ben oldum. sürekli kovuyo zaten ben evimi sahiplenemedim. Normalde o kadar iyi ki heriey çok güzel herkes dua ederdi ama kötüykende kanlı bıçaklı oluyoruz bana elim korolsın sana doknursam diyen adam vurdu her defasında bidaha küfür etmicem diyen adam her kavgada eder oldu. Çok mutsuzum ablamdayım şuan. Annem doğru demiş dedi kapattı. Çok uzun yazdm kusura bakmayın ama çok doluyum ben... hep haksız benim artk kendimi ifade bile etmiyorum. Beni ya itekliyo yada ağzımı kapatıyo bi özür dilemiyo kurtarmal veya barışmak için bi çabası olmuyo ben ondan çok bişey istemedim ki ne para ne başka bişey huzur ver yeter dedim ben napıcam ? Arama dediğinde seni seviyorum yazdığımı biliyorum haksızdı ve kendide biliyodu daha neler neler çok şey var ama yazılmıyp anlatılmıyo işte tekrar kusuruma bakmayın içimi döktüm umarım anlatabilmişimdir..

Son düzenleme:
canım radikal bi karar alip burnunu surtmezsen artarak devam edecek. bunu nasıl yaparsin bilmiyorum. dusun tasin. asla burda hic bir uyeye bosan diye akil wermedim vermem de.

Normalde iyi demissinya normalde kötü bu adam, anormal halide senin iyi sandigin halleri. Ayrilmayacaksan sakin kendi ayaginla gitme buda basina kalkış olur ilerde sabirla bekle kendi adim atsin

Evlilğin ilk zamanları kavgalar olır
Hepsini okumadım
Vereceğim tavsiye sakin bi zamanda anlaşın
Sinirlendiğiniz zaman biriniz uzaklaşsın o ortamdan
Ya da içinizden 10 a kadar sayın
Sakinleştiğinizde konuşursunuz
Evliliğiniz oturması için
Oturana kadar da kırmayın birbirinizi

üzüldüm.. sen onu daha iyi tanırsın yok mu bi zayıf noktası? bi şekilde ders vermelisin burda kimse boş konuşmuyor malesef, İnşallah düzelir aranız hayırlısı olsun.

Normalde iyi oldugu zamanlar ne zamanlar merak ettim acikcasi. Dayagin affi olmaz. Kendinizi bu davranislara layik goruyorsaniz devam edin ama hicbir kadin boyle bir muameleyi haketmez...

Şiddet uygulayan normalde iyi adam.bi tutarsızlık yok mu bu cümlede.Şiddet bir defa başladıysa devamı gelir. küfüre,hakarete evden kovmaya değinmedim bile.Dayak gördün mü sıvış diye boşuna dememişler.

Bilmiyorum herkes çok seviyo onu beni sevdiğini hissettikleri için ne yaparsan yap seni seviyorum vs diyo ya barışıkken herşey o kadar güzel ki iyiki evlenmişim diyorum ama kavgalarda böyle oluyo hep oda bıktı bende bıktım senin dediğinide çok düşündüm bu kadar bana karşı sevgi dplu bi adam kavgada böyleyse sevmiyodur diye ama bi sonucada varamadım

Normalde dediğim anlar kavga etmediğimiz anlar bıkkınlık var iki taraftada benim ona saygı duymadığımı düşünüyomuş dedim ya yapcak bişeyimde yok anne abla nereye kadar öğrenciyim okul bitince karar vericem

Seven insan sevdiğine zarar vermez

Mantak olur paikopat olur döver küfür eder hasta deriz ayrılır yolumuza bakarız ya da bi ortası bulunur bi şekilde amaaa bir erkek sevdiği kadını asla ama asla sokakta bırakmaz bu erkek için şeref namus meselesidir. Adam olan karısını dışarda bırakır mı? anlayamıyorum ailenizden de mi çekinmiyor utanmıyor.
Gelip almak istese aileniz ne diyecek kv kp yok mu onların tavrı nasıl size

Sıkıntı yokken herşey çok güzel iyiki diyorum ya gerçekten o anlar çok iyi ama kavgada kanlı bıçaklı oluyoruz benm ona saygı duymadığımı düşünüyo ki küfür edene saygı duyulmaz. Sokağın ortasında bağırdığım için suçlu ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…