Artık bıktım ben ne yapmalıyım

söz dinlemek çocuklara özgüdür,siz onu eşisiniz çocuğu değil!!!!!! ayrıca insan ne yapmış olursa olsun sokak ortasında dayak yemeyi haketmez..evden kovulmayı da..ayrıca evin kirasını ödeyen değil evi ev yapan kişi sahibidir..kcanız olacak pislik anlamamış daha durumu..

Bi kere kesinlikle vazgeçilmez olmadığını ona göstermen şart. Kararlı ol.. ve seni kaybedeceği tehlikesini yaşat ona. Aslında iyi biri diye bu yaptıkları görmezden gelinemez. Ne kadar kararlı olursan o kadar gözünü korkutursun.. Tabi senin söylediğin gibi gerçekten seviyorsa seni...

Benim de Suan3 yillik bir ilskm var ve kavga ettigimizde cok kufreder. Cok sinirlidir agrasiftir iyiyken melek kotuyken seytan yani. Huyuna gitmeye calis bide oyle dene sinirlendirmemeye ve inat etmemeye calis. Sevgisine hala guveniyorsan tabi. Saygı yok sanırım aranızda. Eger laftan anlayan bir adamsa sakin bir sekilde konus dile getir sikayetlerini birazda duygu sömürüsü yap. Ben oyle yapıyorum acikcasi.

bu evlilikten bişey olmaz kısa ve net.kocanızın kafasındaki kadın modeli kişiliksiz. sizinde kişiliğe sahip olmanızı kaldıramıyor.ikinizde fedakar olsanızda yürümez gibime geliyor. benim kocamda mükemmel değil fakat küfretmekte büyük kavga çıkarmakta ısrarcı değil.ben tasvip etmesem de kendine göre bir şekilde benle geçinmeye çalışıyor. bu adam koç burcu mu akrep burcu mu yoksa yengeç mi?

değişmez kölesi gibi davranıyor psikolojk elde edene dek düzelir baskı yapar küfür eder vurur kovar pişmanoldum der kendini yüce görür sokakta yapması bu çok berbat gözü bişey görmüo eğer gitmezsen ne de olsa elimde hissiyle dahada ezer bu bir hastalıktır çünkü ona göre o vazgeçilmez çocuk yokken kaç....ömürboyu zor

Offf offf bu kadınların erkeklerden çektikleri nedir... kesinlikle sürekli küfür eden bir yapıya sahipse tel konuşmalarınızın hepsini kaydeden bir program yükle telefonuna çünkü küfürde psikolojik bir şiddettir. Elinde kanıt olsun güvenilmez bir yapısı var... eğer baştan önlem almazsan bu evden kovmaların, küfürlerin sonu gelmez. Yarın öbür gün çocuğunuz olursa gözü çocuklarını bile görmez lütfen korun!!! Çalışıyormusun bilmiyorum ama evden kovduğunda sen ona kapıyı göster ve ev kirasını ödeyecek güce sahip ol.

kocan berbat biri. hiç iyi diye kandırma kendini.
çalışıyorsan özel veya devletin öğrenci yurduna git yaşa.
bu kadar şeyden sonra ne annen ne eşin karışamaz sana.
ikisi de seni sokakta bırakmış. bundan öte adilik yok bence.
kocan bırak kocalığı namus kavramını yitirmiş.
şimdiden kendini kurtarmazsan, evde yokken nerede kaldın diye iftira atıp öldürür bile bu psikopat.

yol yakınken vazgeç.
görünen köy kılavuz istemez.

benim sevgilim farklı deme. hepsi aynı. bile bile evlendin deyip üste çıkıyor bunlar.

Çok üzüyor seni halbuki daha yeni evliymissiniz.. Şöyle diyeyim bence bu adam değişmez ağzı bozuk anlaşıldı tavsiyem yanında küfür falan ederse umursama oralı olma. Başka bir odaya geç telefonunlâ oyma Vs.. Çokta üstüne düşme ne hali varsa görsün moduna gir.. sen kendini bu sekilde çektikce ona kavga edicek bahane kalmayacak.. sen sakin ol duymamizliktan gel

ben en çok annene sinir oldum. ne biçim anne o . kızı dayak yiyor itilip kakılıyor adam haklı diyor. ben onun anneliğine..
arkadaşım bak bu adamdan bir de kaza! ile çocuk falan yaparsın onunda kanına girersin. tek başına ayakların üzerinde durabilirsin. bence artık adliyenin yolunu tutmalısın.

Şiddet küfür bunlar en ağır şeyler. Hele de evi kirasini o ödedigi icin demekki kendinin olarak goruyor. Birakin bu adami.

yolun başındayken ayrılın. küfür şiddet benim paramla kirası ödenen ev falan bu evlilik bitmiş. kısa süre zorluk çekersiniz ama sonra iyi ki ayrılmışım dersiniz. bu arada iş edinin.

bu adamdan koca olmamış
üzgünüm

Ya yola getirecen ya ayrilacan ama saygisi kalmamis bu adamin sana sevgi si var diyosunda seven adam kiyamaz ya sevmek sozcuklerle degil hareketler gosterilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…