Artık Bitiyor (Eş)

Bu kadar kısa sürede nasıl bu hale geliyor ilişkiler çok üzülüyorum gerçekten Allah yardımcınız olsun

Bence ciddi anlamda destek almaya çalışın psikolojik ve manevi anlamda yoksa yine üzüleceksiniz.
Yavaş yavaş geçiyor inanın tecrübeyle sabit.
Sadece zaman.
Ayrılmamak da seçenek sizin için ama psikolojik şiddet sizi zamanla bitirecek.
Daha bugün böyle bir olaya şahit oldum.
Önemli olan bu dünyada sağlıktır gerisi hallolur, sağlıcakla kalın.

Bu kadar kısa sürede nasıl bu hale geliyor ilişkiler çok üzülüyorum gerçekten Allah yardımcınız olsun
bana göre eğer bir taraf içinde samimi sevgi barındırmadan ilişkiye başladı ise çıkar bittiği anda ilişki de bitiyor. Tahammül yada emek olmuyor.
Ama her şerde hayır olduğu gibi rabbim yine hayırlısını eylemiştir her durumda.

Bende aynı durumdayım. Düşenin halinden düşen anlar. Evleneli 9 ay oldu. Bizde ihanet yoktu ama sürekli olarak ayrılıyoduk ayrı kalıyoduk ayda 1 hafta ya o eve gelmiyodu ya ben babamın evine gidiyodum bu süre boyunca ne yaptıysa allah bilir. Benim durumum seninkinden çok daha farklı. Ağır şiddetlere maruz kaldım ayağımı kırdı saçlarımdan tutup yerlerde sürükledi aklına gelemiycek birsürü şey. Aynı zamanda o ve ailesinden psikoljik baskı. Hep kendimi suçluyodum hala suçluyorum keşke geç geldi diye surat asmasaydım diyorum ama artık öyle bi hal aldı ki ışığı açmamam bile sebepti.10 günü geçtir ayrıyız avukata verdim. Hala sevdiğimi düşünüyorum geçenlerde mesaj attım bi tepki bi pişmanlık bekledim gel dese koşucaktım ama mahkemede görüşürüz dedi kestirdi attı. Bazı geceler öyle bi halde oluyorum ki kalbimi parçalayıp atasım geliyo. Hak etmediğimi buna rağmen nasıl sevdiğimi düşünüyorum. Gerçekten zor bir süreç

biliyormusun şuan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum evliliğimin 7. ayındayım daha ve mutlu olduğum gün sayısı çok azdır. bende senin gibi ne yapıcağımı bilmiyorum o kadar zorki işin içinden çıkamıyorum. eşim annesi için yüzüme bile bakmıyor

Kıyamam sana canım benim anlıyorum seni bi nankör erkek daha işte Allah kurtardı diye sevin lütfen Rabbim büyük

Severek mi evlendiniz? Sanki adam evlenmis olmak icin evlenmis gibi. Bu evliligi surdurmek istiyorsaniz esinizden ilgi sevgi beklemeyip onun kabaliklarini alttan almaniz lazim. Cunku adamin degismeye hic niyeti yok

Eskort olayının aldatmadan sayılıp sayilmadigindan emin değilsin. Aldatilmissin. Ve diğer tüm boşanma sebeplerini yaşatmış sana. Sen ona dik dik bak asıl.

Ayrılın ayrılın burda bile o kadar dert okuyoruz kötü huylarıyla kaul edip sonradan pişman olan çocuğunuz yoken ayrılın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…