Ay haspam İngiltere kraliyet ailesinden İngiltere prensi sanıyor kendini zaaramin amin inşallah. birde utanmadan diyor ki sosyal medyadan soyadımı sil hakeden biri alır elbet soyadımı
Ailemi akrabalarimi çağırıp gün gibi hemde kuran okutacaktim. Son dakika eşim kuzenimi arayip iptal oldu musait değiliz gelmeyin vs şeyler söyledi"Kurani iptal etti" ne demek
Şuan da artık yaşanılan herşeyi unutup kendinizle barışıp mantıklı hareketlerle bu işi bitirme vakti.Bu erkekler kendilerini ne kadar çok sevip güveniyorlar inanamıyorum ya.Biz kadınlarda kendimizi nasıl toparlayacagımızın derdine düşüyoruz.Allaha şükredin ki böyle bir adamdan evlat sahibi olmadan göstermiş gerçek yüzünü çokta kolay toparlarsınız bulunmaz hint kumaşı değil kimse.Önce kendimize değer vericez ki mutlu olmayı mutlu kalmayı başarabilelim.Şimdi güçlü bir şekilde dimdik durun ki 1-0 önde başlayın yeni sürece.Allah yardımcınız olsun
Muhtemelen gidemeyeceğinizi düşündüğü için bu kadar rest çekiyor..
Kimse yuvasını yıkmaz istemez emin olun ki çok zor bir durumdasınız , ama ne yazık ki cocugunuz da olmadan bitirmek en dogru karar... Önce siz kendinize bunu kabullendirdin, boşanacagım diyebilin..
Siz pasif kaldıkça eşiniz sizin daha da üstünüze gelecek, aldatıp da kabul edeni görmedik maalesef..
Bu kadar yükü niye çekesiniz ki... Evlendikten sonra niye böyle maceralar ararlar halen çözemedim.. Yada macera peşinde koşacak eskort ayarlayacak niye evlenir... Çok üzüldüm ama siz kendinizi ezdirmeyin lütfen..
Siz de çok net olun, çok zor karar evet ama en dogru kararı vereceğinize eminim.. Hakkınız da hayırlısı olsun..
Çok sağolun allah razı olsunŞu adamdan bi kurtul bak dünya ne güzelmiş yaşamak ne güzelmiş diyeceksin. Ben bunları kendime nasıl layık görmüşüm diyeceksin.
Sevmek, sevilmek, el üstünde tutulmak bunlar olması gerekenler, inşallah hep mutlu ol.
ah ah yaşadım biliyorum ve inan geçecek.Çok sağolun allah razı olsun
Inşallah hayırlısı olur inşallah çabuk toparlanirim. Yaşadıklarıma inanamiyorum çok kötü bi haldeyim inşallah hersey güzel olur
evet çok şükür çocuk yok ailem arkamdaBen de sizin durumunuzu merak ediyordum son konudan beri.inşallah kurtulursunuz bu kaba adamdan. Ne güzel ki bu adamdan çocuğunuz yok.gerçekten yolun başında gerçek yüzünü görmüş olmanız çok güzel
evet ilk günden beri çok uğraştım çok kırdılar beni çok üzerime geldiler. ne annesi ne de eşim bir huzur vermedi evliliğimi hiç yaşayamadım. çok üzülüyorum hayırlısı inşallahŞu an yolun başındasınız. Geçmiş konularınıza şöyle bir baktım da başından beri çektirmiş eşiniz size. O yetmemiş bir de kv den çekmişsiniz. Hani ben de çok zor şeyler yaşadım zaman zaman yine yaşıyorum, benim de evliliğim çok kötü noktalara geliyor ama sizden farkım bir bebeğimin olması. Ona rağmen bardak dolunca almıyor!.. Önceden bebek yoktu ama cesaretimi toplayıp sonlandıramadım evliliğimi. Eşime olan sevgimle her şeyin üstesinden gelebileceğime inandım. Ama bu arada sinirlerim de yıprandı ve artık bazı durumları kaldıramaz oldum.
Sizin ise bebeğiniz yok, yaşınız genç. Eşiniz anladığım kadarıyla aldatmış. Saygı zaten yok sevgi de ortada... Daha önce de boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Size boşanın diyemem bu sizin kararınız ama pişman olmayın inşallah...
S Siiit @KaraTurnaistanbulameftun H E ezgiiiilerceee kinalikadin S Sinem989 wendy O Ozgurkadin7 C captain price Cuel Elbebekgulbebek63 @geodal 4 41EEEEE41 dengesizim Vellanyum @Miyopastigmat defne-28 06kelebek_s
akşam eşimle son kez konuştum hala bana aynı şeyleri söylüyor. üstüne üstlük birde bana şartlar sundu kabul edersem devam edebileceğini söyledi. iyice şaşırmış yani...
hala neler söylüyor hala para hesabı yapıyor , beni suçluyor , bana sen böyle yaptın şöyle yaptın sen böylesin şöylesin diyor... hiç bir üzgünlük pişmanlık belirtisi yoktu yüzünde. mesaj olaylarını da inkar ediyor iftira atıyorsun diyor.
bir de ben işteyken eve gidip tektaşım ,yüzüklerim, altın kolyem ,bilekliğim filan hepsini toplayıp götürmüş. eve gidince şok oldum bunları biz aldık senin değil bunlar bozdurup borca vericem dedi bana utanmadan
bende bu akşam aileme gidicem haftasonu da eşyalarımı komple toplayıp alıcam
hemen bi avukatla görüş, eşin pek zeki sanıyor kendisi. altınlar senin hakkın hiç bir şekilde alamaz.
ezdirme kız kendini, say içinden geçenleri sende. unutma sen kıymetlisin, önce sen kendine değer ver ki sana değer versinler.
aynen zaten düğünde takılan tüm altınları bilezikleri de zorla bozdurup borca vermişlerdi. hepsini geri alıcam onlardanUtanmaz arlanmaz bu adam maalesef. Hiç arkana bakma kaç kurtul altınlarına bile göz dikmiş sanki sırası evliliği bitiyor neyin derdinde. Bu adam değişir mi üzülür pişman olur mu diye hiiç kurup kendini üzme ve bekleme kendine yeni bir hayat kurmaya çalış. İnşallah Allah güzel bir ömür nasip etsin sana
Pislik Şere**siz !!S Siiit @KaraTurnaistanbulameftun H E ezgiiiilerceee kinalikadin S Sinem989 wendy O Ozgurkadin7 C captain price Cuel Elbebekgulbebek63 @geodal 4 41EEEEE41 dengesizim Vellanyum @Miyopastigmat defne-28 06kelebek_s
akşam eşimle son kez konuştum hala bana aynı şeyleri söylüyor. üstüne üstlük birde bana şartlar sundu kabul edersem devam edebileceğini söyledi. iyice şaşırmış yani...
hala neler söylüyor hala para hesabı yapıyor , beni suçluyor , bana sen böyle yaptın şöyle yaptın sen böylesin şöylesin diyor... hiç bir üzgünlük pişmanlık belirtisi yoktu yüzünde. mesaj olaylarını da inkar ediyor iftira atıyorsun diyor.
bir de ben işteyken eve gidip tektaşım ,yüzüklerim, altın kolyem ,bilekliğim filan hepsini toplayıp götürmüş. eve gidince şok oldum bunları biz aldık senin değil bunlar bozdurup borca vericem dedi bana utanmadan
bozdurmaya değil sevgilisine götürmüştür , sonunda kendi düşünmenizle olmasa da bu işin son bulacağı iyi olmuş,çocuk yokken.S Siiit @KaraTurnaistanbulameftun H E ezgiiiilerceee kinalikadin S Sinem989 wendy O Ozgurkadin7 C captain price Cuel Elbebekgulbebek63 @geodal 4 41EEEEE41 dengesizim Vellanyum @Miyopastigmat defne-28 06kelebek_s
Pislik Şere**siz !!
Hemen ayrıl o evden ve avukata başvur .
Altınların için üzülme onlar senın zaten mahkeme hepsiini geri verdirtir.
akşam aileme gidiyorum zaten dilekçem avukatta duruyor .. insan bu kadar alçalır mı yaa deli olcaumbozdurmaya değil sevgilisine götürmüştür , sonunda kendi düşünmenizle olmasa da bu işin son bulacağı iyi olmuş,çocuk yokken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?