Artık Bitiyor (Eş)

Kendisi ayriliyormus gibi dusunmesi daha iyi, yoksa bu erkek milletinin sirf yuksek egolari zarar gordu diye eski eslerini tehdit ettiklerini, oldurduklerini biliyoruz. Ben sizin yerinizde olsaydim, eger aldattigindan eminsem bu olayin kendimde guven kaybina yol actigini, bu yuzden de ona her ulasamadigimda bu olasiligi dusunup uzuldugumu soylerdim. Sevgi gorememek, ailesi ile ilgili sorunlardan da bahsederdim. Yani eger beni cok seviyorsa bunlarin ustesinden gelmek icin bir danismana gorunmeyi teklif edebilirdim. Nefretle bitirmek her iki taraf icin de yipratici. Bir sure sonra o da daha mantikli konusmaya baslayacaktir. Siz yeter ki o dogrultuda hareket edin. siz sakin ve makul olun, en azindan bu surecte daha az zarar gorursunuz.

Çok sağolun allah razı olsun

Inşallah hayırlısı olur inşallah çabuk toparlanirim. Yaşadıklarıma inanamiyorum çok kötü bi haldeyim inşallah hersey güzel olur

sanki benim eşimi tarif ediyosunuz.. ben 7yillik evliyim inanin bana duzelmiyo siz kabullendikçe daha kabulleniceginizden emin olduğu için daha rahat bi sekilde daha buyuk seyler kotu şeyler yapmaya başlıcak sakın bi sans vermeyi dusunmeyin ben o sansi tam 24kere verdim ama asla aslaaaa duzelmiyo kimse sizden degerli degil onu seviyo olabilirsiniz ama insan ölüme alisiyo sizi aldatan asagilayan sevmeyen bi adamin yokluguna alismak emin olun cok zor olmucak yinede karar sizin ama birebir hatta fazlasini yasamis bi kadin olarak sakin diyorum yillarinizi o adama harcamayin hoscakalin insallah hakkiniza hayirlisi olur :)

Sizin eski konularinizi biliyorum . Çok zor bir eşiniz var . Empati yoksunu merhametsiz bencil biri . Bosanin veya boşanmayın diyemem . Hakkınızda hayırlısı olsun .

Çok sağolun allah razı olsun

Inşallah hayırlısı olur inşallah çabuk toparlanirim. Yaşadıklarıma inanamiyorum çok kötü bi haldeyim inşallah hersey güzel olur
ah ah yaşadım biliyorum ve inan geçecek.
Sadece iki kelime...
Sen acıya ne kadar dirensen de bir gün gelecek sadece sızısı kalacak. Hayata daha dik, daha ne istediğini bilen daha mutlu bir kadın olarak devam edeceksin. Sadece inan. Kendine iyi bak.

Ben de sizin durumunuzu merak ediyordum son konudan beri.inşallah kurtulursunuz bu kaba adamdan. Ne güzel ki bu adamdan çocuğunuz yok.gerçekten yolun başında gerçek yüzünü görmüş olmanız çok güzel

Şu an yolun başındasınız. Geçmiş konularınıza şöyle bir baktım da başından beri çektirmiş eşiniz size. O yetmemiş bir de kv den çekmişsiniz. Hani ben de çok zor şeyler yaşadım zaman zaman yine yaşıyorum, benim de evliliğim çok kötü noktalara geliyor ama sizden farkım bir bebeğimin olması. Ona rağmen bardak dolunca almıyor!.. Önceden bebek yoktu ama cesaretimi toplayıp sonlandıramadım evliliğimi. Eşime olan sevgimle her şeyin üstesinden gelebileceğime inandım. Ama bu arada sinirlerim de yıprandı ve artık bazı durumları kaldıramaz oldum.

Sizin ise bebeğiniz yok, yaşınız genç. Eşiniz anladığım kadarıyla aldatmış. Saygı zaten yok sevgi de ortada... Daha önce de boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Size boşanın diyemem bu sizin kararınız ama pişman olmayın inşallah...

Ben de sizin durumunuzu merak ediyordum son konudan beri.inşallah kurtulursunuz bu kaba adamdan. Ne güzel ki bu adamdan çocuğunuz yok.gerçekten yolun başında gerçek yüzünü görmüş olmanız çok güzel
evet çok şükür çocuk yok ailem arkamda

evet ilk günden beri çok uğraştım çok kırdılar beni çok üzerime geldiler. ne annesi ne de eşim bir huzur vermedi evliliğimi hiç yaşayamadım. çok üzülüyorum hayırlısı inşallah

S Siiit @KaraTurna istanbulameftun H E ezgiiiilerceee kinalikadin S Sinem989 wendy O Ozgurkadin7 C captain price Cuel Elbebekgulbebek63 @geodal 4 41EEEEE41 dengesizim Vellanyum @Miyopastigmat defne-28 06kelebek_s

akşam eşimle son kez konuştum hala bana aynı şeyleri söylüyor. üstüne üstlük birde bana şartlar sundu kabul edersem devam edebileceğini söyledi. iyice şaşırmış yani...

hala neler söylüyor hala para hesabı yapıyor , beni suçluyor , bana sen böyle yaptın şöyle yaptın sen böylesin şöylesin diyor... hiç bir üzgünlük pişmanlık belirtisi yoktu yüzünde. mesaj olaylarını da inkar ediyor iftira atıyorsun diyor.

bir de ben işteyken eve gidip tektaşım ,yüzüklerim, altın kolyem ,bilekliğim filan hepsini toplayıp götürmüş. eve gidince şok oldum bunları biz aldık senin değil bunlar bozdurup borca vericem dedi bana utanmadan

bende bu akşam aileme gidicem haftasonu da eşyalarımı komple toplayıp alıcam

hemen bi avukatla görüş, eşin pek zeki sanıyor kendisi. altınlar senin hakkın hiç bir şekilde alamaz.

ezdirme kız kendini, say içinden geçenleri sende. unutma sen kıymetlisin, önce sen kendine değer ver ki sana değer versinler.

Utanmaz arlanmaz bu adam maalesef. Hiç arkana bakma kaç kurtul altınlarına bile göz dikmiş sanki sırası evliliği bitiyor neyin derdinde. Bu adam değişir mi üzülür pişman olur mu diye hiiç kurup kendini üzme ve bekleme kendine yeni bir hayat kurmaya çalış. İnşallah Allah güzel bir ömür nasip etsin sana

aynen zaten düğünde takılan tüm altınları bilezikleri de zorla bozdurup borca vermişlerdi. hepsini geri alıcam onlardan

parmağımdaki yüzüğe kadar düşebilen bir adam ne yazık ... saydırdım bende zaten

evet asla değişmez bu. amin inşallah herşey güzel olur

Pislik Şere**siz !!

Hemen ayrıl o evden ve avukata başvur .
Altınların için üzülme onlar senın zaten mahkeme hepsiini geri verdirtir.

bozdurmaya değil sevgilisine götürmüştür , sonunda kendi düşünmenizle olmasa da bu işin son bulacağı iyi olmuş,çocuk yokken.

Pislik Şere**siz !!

Hemen ayrıl o evden ve avukata başvur .
Altınların için üzülme onlar senın zaten mahkeme hepsiini geri verdirtir.

bozdurmaya değil sevgilisine götürmüştür , sonunda kendi düşünmenizle olmasa da bu işin son bulacağı iyi olmuş,çocuk yokken.
akşam aileme gidiyorum zaten dilekçem avukatta duruyor .. insan bu kadar alçalır mı yaa deli olcaum

evet hepsini geri alıcam o altınların ... inşallah hemen kurtulurum beni her dakika hayal kırıklığına uğratıyor yazık yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…