Artık Bitiyor (Eş)

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
selam kızlar,

en son ki konumda eşimin whatsapında gördüğüm yazışmalardan sonra bir süre takipte kaldım.

ve bir iki gün önce eşim ev gösterme bahanesiyle çıktı saatlerce gelmedi eve . aradım kaç kere açmadı daha sonra kaynanam beni arayıp kaç kere eşimi aradığını ulaşamadığını ,başına bir şey mi geldi diye meraklandığını söyledi.

biraz zaman sonra eşim eve geldiğinde telefonun sessizde kaldığını duymadığını işi bitince arkadaşının yanına gidip biraz arkadaşıyla takıldığını söyledi

fakat ben işkillendim çünkü eşim annesinin telefonunu çok işi bile olsa mutlaka açar ve telefonu pek elinden düşmez. internete filan da girmemiş bu yüzden hiç inanmadım.

eşimin biraz üzerine gidince bağırmaya çağırmaya başladı. arkadaşımla da mı görüşemicem gibi saçma şeyler söylemeye başladı. ,

zaten eski konularımda eşimle bir değil bir sürü sorunlarımız olduğunu (eşimin annesine aşırı bağımlı olması, annesinin bana kötülükelr yapması, eşimin bana hiç saygı sevgi göstermemesi, eşimin aileme akrabalarıma saygısızlık etmesi, eşimin kuranı iptal ettirmesi, eşimin eskortlara mesaj atması vs) eşimin hiç bir şeyi düzeltmeye çalışmadığını anlatmıştım.

zaten hiç sevgi saygı görmediğim mutlu olmadığım bu evliliği sürekli bitirme fikri aklımdayken birde bunlar yaşanınca darmadağın oldum.

eşime bu olanları kabul etmeyeceğimi bu işin biteceğini söylediğimde anlaşamıyoruz olmuyor bitsin gitsin yeter ki bırak beni git dedi.

tüm sosyal medyadan resimlerimizi herşeyi silip beni her yerden engelledi.

düşünüyorum da ben onun için ne kadar fedakarlık yaptım ailesine ve ona ne kadar katlandım defalarca kez şans verdim. daha 1 sene bile olmadı evleneli ...

karşılığında hep hakaret hep kötülük şiddete teşebbüs en sonda ihanet (ihanet ettiğini düşünüyorum ) gördüm. ne kadar çok şey yaşandı.

artık bana nefretle kinle öfkeyle bakıyor zaten en başından beri hiç üzerime titreyen çok seven bir eş olmamıştı.

kafam ve duygularım o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmez bir hadleyim ???

Son düzenleme:
En çok neye üzüldüm biliyor musunuz?
artık bana nefretle kinle öfkeyle bakıyor diye üzülmenize
aslında böyle bir adama siz öyle bakmalısınız
tabii yine de boşan boşanma kimseye demem Allah yardımcınız olsun ama eşiniz tahammül edilemeyecek bi insan ne yazık ki

Bunları dışarıdan gözle okuyup hiç mi pişman olmuyorsunuz?
Sizin bitirmeniz gerekirken o bitirmiş. Ona bu fırsatı vermişsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öfkeyle bakacak olan, ayrılma kararı verecek olan sizdiniz. Bu duyguyu ona yaşatmış olmanız bile hata. Yazım tarzınız da “keşke geri dönse, affetmeye razıyım” diye bağırıyor. İnşallah gerçekten bitmiştir, inşallah mutlu olursunuz

Evlilikler ne ara bu hale geldi bilmiyorum üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun.

Ama eskort olayı yenilir, yutulur değil.

O size öyle bakarken siz ona yaşatın o ezilmişliği.
Bakın adam dünden razı ve dile getirmiş.

Resmen haklıyken sızı haksız konuma sokmuş .

Dicek hiçbirşyım yok hersey ortada .
Ama siz hala bazı seylerı görmezden gelıp devam edıceksınız sanırım.

Bitmesi en doğrusu daha 1 senelik iken böyle ise ilerde çok çekersin

Evliliğinizde bütün olumsuzluklar mevcut maalesef.
Mutsuz olduğunuzu kendiniz söylüyorsunuz. Düzelir mi bence hayır ama bunun kararını elbet siz vereceksiniz.

zaten bende de artık sevgi kalmadı ki balayından itibaren hep üzdü kırdı bir kere canı gönülden ilgilenmedi ki benımle

Bunları dışarıdan gözle okuyup hiç mi pişman olmuyorsunuz?
Sizin bitirmeniz gerekirken o bitirmiş. Ona bu fırsatı vermişsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
hayır o bitirmiyor yine. her zamanki gibi beni zorluyor bitirmem için gitmem için

hayır o bitirmiyor yine. her zamanki gibi beni zorluyor bitirmem için gitmem için
Ne fark eder ki?
Yaptıklarından sonra ilk "bitsin" demesi gereken sizdiniz. Şimdi kalırsanız gururunuz kalmayacak, giderseniz de onun istediğini yapmış olacaksınız.

Evlilikler ne ara bu hale geldi bilmiyorum üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun.

Ama eskort olayı yenilir, yutulur değil.
O size öyle bakarken siz ona yaşatın o ezilmişliği.
Bakın adam dünden razı ve dile getirmiş.
Resmen haklıyken sızı haksız konuma sokmuş .

Dicek hiçbirşyım yok hersey ortada .
Ama siz hala bazı seylerı görmezden gelıp devam edıceksınız sanırım.
hayır artık affetmek gibi bir durum olamaz

önüne gelene geleyim mi diye mesaj atan bana nefretle bakan bana şiddet uygulamaya bile çalışan birini artık affedemem

sadece çok üzgünüm insan başına gelmez sanıyor

Su anda mutsuzsun belki ama ayrilmak sanirim en hayirlisi sizin icin. Seni parca parca eden birisi icin kendini üzme. Sprun sende degil

bu evlilikte ne saygı ne sevgi kalmış
bi taraf ne zamandan beri aldatmış üstüne kendini haklı çıkarmaya çalışıyor bi taraf mutsuz..
bu evliliğin en başında bitmesi hatta en başında senin bitirmen gerekiyordu bana sorarsan.
diyecek bişi kalmamış ama inşallah mutlu olursun bundan sonra

ben
Ne fark eder ki?
Yaptıklarından sonra ilk "bitsin" demesi gereken sizdiniz. Şimdi kalırsanız gururunuz kalmayacak, giderseniz de onun istediğini yapmış olacaksınız.
ben bunları kabul etmeyeceğimi sürdürmek istemediğimi söyleyince oda yeter ki git dedi

sizden hiç şans istemeyen adama neden devamlı şans veriyosunuz ki? adam şiddete teşebbüs ediyor şans veriyorsunuz, eskorta mesaj atıyor şans veriyorsunuz... sebep? hani daha önce gerçekleşmesi gereken boşanma işi gereksiz uzayınca da olan size oluyor. boş yere bi de aldatılmış oluyosunuz.

açıkçası adam size boşanalım demese sizin daha boşanacağınız yok. bi şans daha vereceksiniz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…