Artık bitti... Dayancak gücüm kalmadı...

dj_sinem_0106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
117
0
96
40
Ankara
22 mayısta 1 yıl olcaktı ama olamadan bıtıyo bu evlılık hersey buraya kadar yedıgım dayak hakaretın haddı hesabı yokken benı evden dısarı bıle cıkartmayıp ev hapsı ıcınde gectı bunca gunlerım ınanın ne huzur ıcınde bır gunum gectı ıkı lokma ekmegı agız tadıyla yemedım ama artık buraya kadar suan dayım lardayım

hakkında hayırlısı olsun ne diyelim. ömrünün sonuna kadar o şekilde yaşayamayacağına göre.. zaten seçiminizi yapmışsınız. önünüzde yep yeni bir hayat var.. geçmiş geçmişte kaldı. geçmişe takıntılı olarak kesinlekle yaşama derim. daha derin yaralar açıyor.. en kısa zamanda iyi olmanız dileğiyle

Çok üzüldüm yaşadıklarına , hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
Ortak çözüm yolu yokmu , konuşarak bişeyler değişmez mi?

durumunuza üzüldüm....
eşinizde bu evliliğin bitmesini istiyormu?
hakkınızda hayırlısı olsun...

En doğru kararı vermişsin.Geriye dönüp bakma bile..
Saygı bitmiş bir kere konuşsa ne olcakki..
Dayağın haddi hesabı yok diyor..
AQrkana bile bakma derim.
Daha gençsin çabuk toplanır hayata kaldığın yerden devam edersin cnm

hayırlısı olsun..
bu 1 senede yaşadıklarınızın yıllar boyu sürebileceğini düşünürseniz zararın neresinden dönerseniz kardır..

Böyle hayatını zindana döndüren adamı biraz daha bekleyip ''acaba düzelir mi''diye beklememen çok mantıklı olmuş.Geçmiş olsun canım.İnşallah huzurlu ve hayırlı bir yaşam bundan sonra seni bekler.

Gereksiz bir insanı hayatından çıkarman hiç zor olmayacak canım.Canı cehenneme.
Sen de dünyaya bir kere geldin,kendin için yaşa,bütün güzellikler,mtluluklar senin olsun.

sen elinden geleni yaptınsa karşındaki hala anlamıyorsa yapacak düşünecek birşey yok demektir. seçtiğin yeni yolda daha başarılı daha mutlu olursun inşallah..

en doğru kararı vermişsin tebrikler canım alkisalkisalkisbundan sonraki hayatında çektiğin eziyetlerin karşılığı olarak mutluluğu bulursun umarım,ya bırakın karı koca ilişkisini,bi insanın başka bi insana nasıl böyle davranabildiğine,yüreğinin vicdanının nasıl izin verebildiğine hayret ediyorum ama niye hayret ediyorumki yürek ve vicdanı olan insan bunları yaparmı:sm_confused:

zararın neresinden dönsen kardır.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
bütün ömrünü bu şekilde geçiremezsin.

Canım hakkında hayırlısı olsuna.s.
Eğer ilişkide olsun evlilikte olsun üzülüyorsan mutlu değilsen huzursuzsan en mantıklı karardır ayrılıkyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…