- Konu Sahibi dj_sinem_0106
-
benneyaptımkicanım çok kötü şeyler yaşamışsın yazık yaa gerçekten 5 yılını veriyorsun ve tanıyamıyorsun bu insan değil zaten elleri kırılsın nasıl oluyor nasıl değişiyo insanlar böyle ben anlayamıyorum herşey eskisi gibi olucakmı demişsin sakın zararın neresinden dönersen kardır canım bu adam değişmez bir an önce kurtulmaya bak derim ben:1no2:canlarım cok saolun hala kendımde degılım bugun raporumuda aldım cok kotuyum hem fızıksel hemde ruhsal bunalımdayım 5 yıl bırlıktelık yasadıgım adamı zerre kadar tanımamısım lanet olsun kendıme gelmeye calısıyorum benım konumumda olan arkadaslar psıkolojık destek aldınızmı eskı yasamınıza ne kadar surede dondunuz ben 1 yıl boyunca yasadıgım berbat gunlerı nasıl atlatcam hıc bırsey olmamıs gıbı nasıl olcak bayana dahamı agır ınanın doktor bıle sasırdı vucudumu gorunce bunu ınsan yapömıs olamaz yaaa ben bır allah korkusu tasımayan ınsanla yuva kurmusum ve bugun bıttı berbat durumdayım hala dayımlardayım annemı babamı kardeslerımı ozledım ama hala gıtmedım sızce hersey yenıden eskısı gıbı olacakmı
bu arada babam esım dıycem hala nıkahınayım lanet olsun aramıs sen nasıl benım kızıma el kaldırırsın dıyıp kufur etmıs ve delıkanlıysan gel demıs
oda dayımı aradıo zoruna gıtmısde gıdersem dagıtıtmda bılmemne off bunaldım ıyıce boguluyorum
kızlar carsamba gunu esım ıcın savcılıga suc duyurusunda bulunmustum tehdıt eldıgım ıcın darp raporumda var elımde onuda koymustum dosyama persembe gunu de bosanma dılekcemı vercektım ama maglesef persembe sabahı esım babamın evıne sılahla geldı kafama dayadı off yasadıklarım kapus tecavuzde var gozu donmus gıbıydı aksamından msnde don yuvana falan demıstı bende kesın kararlıyım bosancam dedım bole oldu o cıkınca evden hemen polısı aradım o gun nezarette kaldı sabahta savcılıga sevk edıldı verılen karar kontrol takıp yanı bulundugu karakola hergun ımza atıcak bu arada davamız devam edıyo sılahta ıncelemeye alındı hem sılahtan hem darptan hemde tecavuzden ceza alıcak ama ne kadara alır ne yapmam gerekıyo ne olur ya yardım edın bısey dıyın acılll kafayı yıycem artık cok caresız kaldım bu ulkede kadın olmak ne kadar zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?