Artık bitti... Dayancak gücüm kalmadı...

kararlı duruşun ,gözünü karartışın, hatta kimse sana tavsiye etmeden herşeyi birkenara bırakıp yapman gerekeni yaptığın için seni tebrik ediyorum..mücadelen burda senin gibi olan tüm kadınlara örnek olması dileğiyle...dik dur sakın utanma..gücünü görsün...

Canım çok geçmiş olsun. Yapılacak herşeyi yapmışlar zaten şimdiye kadar. Bundan sonra da avukatınla artık gerekli işlemlere devam edersiniz.
cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ve herkese örnek olsun diyorum.
Zamanla her şey yoluna girer bugünleri anmazsın bile. Kötü bir kabustu yaşandı bitti dersin. Allah yolunu açık etsin. Kolaylıklar diliyorum.

İnternetten Türk Ceza Kanununa baktın mı? Orada hangi suça kaç yıldan kaç yıla ceza verileceği vardır. Sonuçta kararı verecek olan hakimdir. Kolaylıklar diliyorum.

Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun..
Dilerim Rabbimden yeni hayatınızda herşey istediğiniz güzellikte olsun:Saruboceq:
Aslında hayatımızda her yeni bir bitiş, aslında bir başlangıçtır...Bu yeni başlangıcınızda gülen yüzünüz hiç solmasın.
Sevgiler.a.s.

kızlar bugun kuafore gıttım roflemı attırdım alısverıs yaptım bı suru para harcadım ohh sefam olsun artık onsuz ve mutluyum bugun sefasını surucem bekarlık sultanlıkmıs bee o neydı ole kabus hemde cok kotu bır kabustu allahım sükürler olsun geçti bittiiiiiiiiiiiii

kızlarbugun ogrendımkı sılahla geldıgı gun zaten kapı acık kalmsıtı komsular aynen herseyı duymus ama ne yazıkkı bı 155 ı aramak akıllarına gelmemıs neymıs efendım karı_koca araya gırılmez yazıklar olsun ya oldurseydı benı nasıl gozu donmustu allahım sen bılırsın

evet karıkoca arasına girilmemeli belkli ama normal bir tartışma için geçerlidir bu.. öyle silahlı baskınlı bir durumda polise haber vermemek çok enteresan..!

en zor dönemi atlatmışsın canım. önünde bir tek boşanma faslı kalmış. umarım tez vakitte boşanırsın. önünde yepyeni bir hayat var. zamanı gelince yeniden sevecek ve sevileceksin...

kızlar bosanma davamıda actım dün cok sıkıntıdayım ınaırmısınız cuma gunu evlılık yıldonumuzudu ben yıllarıca bu adamı bekllşedım sonuca bakın ve dun ogrenıyorum ki oda bosanma davası acmıs bu kadar olur kendı suclarını ört pas etmek için inanın çok bunaldım sinirlerim gercekten çok bozuk ben bu kadar ugrasıyorum tek basıma bvir allahım var bir ben varım hukuk mucadelesi veriyorum ve simdiden cok yoruldum ne olur bır seyler yazın

canim benim ya allah yardimcin olsun... gecmise dönüp hic bakma! Allah kimseyi böyle sinamasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…