Artık çok bunaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine aradı diye mesaj geldi telefonu açayım bari merak etmesin :1closedeyes: az daha konuşsak beni suçlu çıkaracaksınız ya mafoldumben

daha fazlasına gerek yok şahsen ben başından beri suçlu çıkarmıştım..kaydirigubbakcemile3

Silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya güzelim kendin kaşınmışsın
ben eşim sayesinde şunu anladım..erkekler bzim gibi değil..biz bir cümle söyleriz ve duymak istediğimiz bir söz olur , üstümüze titrensin ,yalvarılsın vs..ama erkekler böyle değil..bizim söylediğimizin altında derinnnnnnnnnnnnn manalar arıyamıyorlar..yani bir çiçeği gösteririsn ona ,bu çiçektir der ama bizim için o çiçek değildir ,sevgidir ,aşktır ,ruhtur vs...o yüzden erkeklere böyle şeyler yapılırsa biz kadınlar zararlı çıkarız...
sen istemişsin ki eşin yalvarsın ,seni görmeden duramam desin vs..
bir deeeeeeeeeeeee para harcanacak ya vicdanını rahatlatmaya çalışmışsın yani sorumluluğu onun üzerine atmaya çalışmışsın ama geri mi tepmiş ne:S

ya arkadaşlar benim duygularımın hiç mi önemi yok tamam ben %20 hatalıyım ama o %80 hatalı. telefonu açtım msni de açıcam ama gelmesin artık istemiyorum.

Yahu sen ne inatçı kızsın böyle, adresini ver gelip popona şaplak atacam senin kaydirigubbakcemile3
Hatalı olan sensin, senin duyguların var tabi ama karşındakininde duyguları var değilmi, hata oranlarına gelirsek %100 hatalısın canım. Kızma darılma ama dost acı söyler ancak doğruyu söyler.
Hadi bakim ara ve düzelt şu durumu. Bizide haberdar et.

ayy dönüp dönüp aynını yazıyorum ama bana göre kocanda suç yok evet.
değil %80; %20 bile bile yok.
eğer benim gözümde hatalı olan taraf hatasını kabul etmeyip bir de üzerinde telefonunu da kapadıysa sanırım bende iptal ettirirdim.

ben hala snein kendini ne konuda %80 haklı gördüğünü anlamadım.

aynısını eşin sana söylese, aynı şekillerle ama ne düşünürsün.
ben kocamınyanına gitmek istiyorum, maddi durum diyor gelmemi istemiyor diye dert yanarsın bence..

Ayni seyleri yazacaktim; tamamen katiliyorum arkadasima...

Silindi.

Böyle bir konu açılsa bizde buradan ver Allah kocaya yapardık herhalde. Asar, keser, biçer kocayı birbir şekle sokardık. kaydirigubbakcemile2

Silindi.

aramıyorum yaaa o arasın.
%100 nası hatalı çıktım anlamadım

Kız caduuu şimdi bana kamuoyu yoklaması yaptırtma burada. Anket yaparım kim hatalı diye sen zararlı çıkarsın. Ara hadi kocanı bak bekliyorum burada. Senin yüzünden müdürüme yakalanıyordum az kalsın.:ecrin_bebek:

Böyle bir konu açılsa bizde buradan ver Allah kocaya yapardık herhalde. Asar, keser, biçer kocayı birbir şekle sokardık. kaydirigubbakcemile2

sorma burbuk'um.
demediğimiz kalmazdı kesin..

ne hatasııı, hangi hataaa:1ninca:

aramıyorum yaaa o arasın.
%100 nası hatalı çıktım anlamadım

valla güelim sen eşimi sınayacağım diye yada birkaç güzel söz duyacağım ,yalvaracak diye haaa birde şu para meselesi konusunda vicdanımi rahatlatacağım diye böyle bişi dersen olacağı budur...
bende aynısını eşime yapıyorum bazen...bana diyor ki ciddimisinnn..vallahamıııı...
halbuki ciddi değilim ,sadece onun söylemesi gereken bir söz var ama o söylemiyor çünkü anlamıyor çünkü kadınlar gibi düşünmüyor erkekler..sonra diyorum ki senin şunu söylemen lazımdı sen bana yemin ettiryorsun...amannn ne biliyim diyorkaydirigubbakcemile3
seninkide aynı bu hesap

canım anladığım şu ; evlisin fakat düğünde yapacaksınız...
erkekleri sanırım tanımıyorsun adam biletini ayarlamış uğraşmış sen neden "acaba doğru mu yapıyoruz para harcayaz" dedin ki..
erkekler zaten hazır ol da beklerler karşısındakinin isteğini yapmamak için sinirli olmaya meğillidirler...belki onunda sinirleri bozuktur...bilemezsin..senin dediğinde bişey yok aslında sana asla suç bulmuyorum.sadece taktiklerini geliştirmeni tavsiye ediyorum...öyle demektense..
"hayatımmmm biraz para harcanacak üzülmüyorda değilimmm ama seni çokkk özledi karıcığın" deseydin daha iyi olurdu...erkekle yaşayabilmenin birincil kuralı taktik dir tatlım bu bir...
ikincisi sende gerginsin relax ol , kocan sana tamam gelmeyeceğim dediğinde sende TAMAM demişsin...orda durumu kurtarıp seni rüyalarımda görür oldum sevgilim nazlıııı seniiiii sende benden nazlısınnnn özledim ben seniii diyebilirdin tatlım...içinden gelmesede dişlerini sıkmaktan kıracak durumdada olsan dediğinin olmasını istiyorsan erkeğe yeri gelince "sensin ağa, sensin paşa" demesini bilmeliyiz..bakma bunları çokkk sonradan öğrendim ben...daha sonradan ona yol göstermişsin hayatım, nasıl mı? biletini iptal et o zaman demişsin ...oda tamam demiş...
böyle yapma haddim değil ama yapma...iki dominant karakterdesiniz anladığım kadarıyla ve ikinizde gerginsiniz....merak etme alttan almak değil bu dediklerim ama yeri gelince alttan da alınacak tabi...kazanmak için böyle yap...ne kadınlar var kocasına zerre değer vermiyorda ..canımlarla balımlarla kadın ev araba aldırıyor biz onlar kadar olamıyacakmıyız...
daha sakin daha yumuşak daha sessiz daha anlayışlı gibi davran...yoksa erkekler soğumaya hazır söyleyim...
son söz
eşin seni seviyor benimki olsa telefon numarasını değiştirir alimallah..adam msn ye girip yokluyormuş seni bak sende ç.dışıymışsın hayır hayır ç.içi olacaksın ve bişeyler yazmasını bekleyeceksin yazar emin ol...sevmese ne girecek msn ye falan da yoklayacak adam önce ordan yokluyor ki sonrada tel edecek bak ben hissederim bu adam seni seviyor..biraz sanki birden alev alıpda birden sönen bir tip, ama yaptığı hatayıda bilen biri ya hatasınıda bilmese!!! seni kırdığını anladıki msn lerde adam...sende fazla naz yapma...naz yapacağın yerler farklı aç msn yi..arayı yumuşat...

Bencede hatalı taraf sizsiniz.. o bileti almış gelmek için heveslenmiş sizsse doğrumu yapıyoruz diye düşüdürücü bi söz söyleyip tüm hevesini kırmışssınız karşı tarafın bence kırılmıştır size Şimdi gönlünü alma sırası sizde hadi gururu falan dinlemeyip mesaj atıp aramalısınız yada güzel bir mail atmalısınız
Şimdi Hatanızı Telafi etme sırası öyle değilmi??

Silindi.

Ya arkadasim hangi hatadan bahsediyorsun hala anlamadim ben! Anlasana artik, kac kisi ayni seyi söylüyor: HATALI OLAN SENSIN! Aramasi gereken de sensin...Hala kendinde haklilik oranlari cikarmana hayret ediyorum dogrusu... bi anlik öfkeyle mahvedeceksiniz güzelim tatil planinizi... sen simdi harakete gec, yüzyüze konusursunuz sonra ve kirildigin noktalari o zaman güzel bir dille aciklarsin... eger o zaman hala gerek duyarsan tabii...

Kız sen hala eşini aramadın mı? Burada bize laf yetiştiriyorsun. Hala adama suç atıyorsun. Sen para demişsin, doğru mu yapıyoruz demişsin, daha ne diyecektin ki, adam gelmim o zaman demiş üstüne birde gelme demişsin. Kırılmış tabiki. Ya biraz empati yap diyoruz sana. Bunca insan senin kötülüğünü isteyecek değil ya, sana garezimizde yok öyleyse aklın yolu birdir değil mi?
Ne inatçısın sen öyle. Hadi ara adamıııııı. kaydirigubbakcemile5

Silindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…