- Konu Sahibi lilalove
-
yine aradı diye mesaj geldi telefonu açayım bari merak etmesin :1closedeyes: az daha konuşsak beni suçlu çıkaracaksınız ya mafoldumben
ya arkadaşlar benim duygularımın hiç mi önemi yok tamam ben %20 hatalıyım ama o %80 hatalı. telefonu açtım msni de açıcam ama gelmesin artık istemiyorum.
ya arkadaşlar benim duygularımın hiç mi önemi yok tamam ben %20 hatalıyım ama o %80 hatalı. telefonu açtım msni de açıcam ama gelmesin artık istemiyorum.
ayrıca o bileti o dakika iptal ettirmiştir. çok tez canlıdır sağolsun.
Böyle güzel bir konuşmanın ortasında neden "masraf olacak" gibi itici bir cümle söylediniz ki. Bende olsam kırılırdım açıkcası ve gelmezdim.
Her şey para mı? Masraf olsun ne olacak, sonuçta birbirinize kavuşacaksınız. Bir sürü emek vermişsiniz adam buraya gelmeyi, sizinle hoş vakit geçirmeyi düşünürken siz işe maddiyatı sokmuşsunuz.
Bence arayın ve özür dileyin, söylediklerinizi yanlış anladığını anlatın ona.
ayy dönüp dönüp aynını yazıyorum ama bana göre kocanda suç yok evet.
değil %80; %20 bile bile yok.
eğer benim gözümde hatalı olan taraf hatasını kabul etmeyip bir de üzerinde telefonunu da kapadıysa sanırım bende iptal ettirirdim.
ben hala snein kendini ne konuda %80 haklı gördüğünü anlamadım.
aynısını eşin sana söylese, aynı şekillerle ama ne düşünürsün.
ben kocamınyanına gitmek istiyorum, maddi durum diyor gelmemi istemiyor diye dert yanarsın bence..
aramıyorum yaaao arasın.
%100 nası hatalı çıktım anlamadım
aramıyorum yaaao arasın.
Böyle bir konu açılsa bizde buradan ver Allah kocaya yapardık herhalde. Asar, keser, biçer kocayı birbir şekle sokardık. kaydirigubbakcemile2
Arkadaşım telefonu hemen kapamadım bu olaydan sonra daha 5dk msndeydi sonra ben işe gidiyorum dedi tamam bye dedim. ve sonrasında msn 10-15 dk açıktı. telefon da öyle arayıp hatasını düzeltebilirdi ama o yapmadı.
aramıyorum yaaao arasın.
aramıyorum yaaao arasın.
Arkadaşım telefonu hemen kapamadım bu olaydan sonra daha 5dk msndeydi sonra ben işe gidiyorum dedi tamam bye dedim. ve sonrasında msn 10-15 dk açıktı. telefon da öyle arayıp hatasını düzeltebilirdi ama o yapmadı.
yahu eşime hiç kötü bişey demedim. kızlar bir anda tamam gelmiyorum demek normal mi Allah aşkına?
Dese ki çok kırıldım niye bunu dedin.
Özür dilerim canım derdim
gelmemi istemiyor musun dese
istemez miyim çok istiyorum sadece dertleniyorum işte boşver derdim
gelmiyeyim mi yani dese
ben böyle bişey dedim mi derdim
ama o
TAMAM GELMEYECEĞİM dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?