Artık çok bunaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaka gibilmaz:hem sçlu hem güçlü dedikleri bu galiba:umursamaz:

Silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:

bence kesin sana espiri yapiyor kafasinca , biletina kadar almis planlar yapilmis sen cok masraf olacak istersen gelme deyince tamam demez akli basinda bir erkek hele yabanci erkeklet gezmeye tozmaya para harcamaktan hic cekinmezler (istisnalar var taabi) tabi iranli felan degilse :roflol:

böyle bunları gördükçe,okudukça oğullarımın geleceğinden korkyorum

evet karar verdim gebelik beni sakin bir insan yaptı...:smiley-cool:

bence de bu sefer biraz daha alttan alın ama bunu bi daha yapmasına izin vermeyin.
bu ne hadsizlik..
ne demek karısına sinirlenmek.
yok yok yumuşama sen, ayaklarına kapanmadan affetme..
ahtta bileti iptal ettiyse yürüyerek gelsin türkiye ye kadar..:mymeka:

ayy tansiyonum çıktı valla.
ben gidiyorum, akşam gelişmeleri okurum.

boşamadan bırakma sakın..delikafaduldendelikafadulden

Silindi.

oooo yapmayin allah askina her onune gelen ozur dile demis, yaw ne var soylediginde cok dogal seyler bunlar oyle alistirmayin kocalari erkek erkek gibi kadin kadin gibi olsun kadinlik surekli her hatada bu hatada sayilmaz zaten! ozur dilemek degil kadin nazlanacak erkekde nazini cekecek yaw beni sinirlendirmeyin

biraz abardim siniri sanirim :roflol:a.s.

esin nereli canim ??? sana onlarin mantigini soyleyim yerimseniben

Silindi.

sana ciddi misin dedim evet dedin. şakayı bu kadar uzatmanın manası neydi. çok kırıldım diye mesaj attım.

oh Allah. ufff

yazmış.
ne bu şimdi CADIARZU

tatlım bencede eşin sana şaka yapmıştır...... o kadar plan yapıcaksınız biletlerini alıcak sen ona bir kelime söyleyince gelmemezlik mi yapıcak (hemde senin söylediğinde hiç bir şey yokk) hiç sanmam adam sana belkide süpriz yapardı... canım eşin uzakta oldu için biraz alıngan gördüm senilmaz:

Mesajinda iki kere offff mu var gercekten??? Bence hemen bosa; bukadari da olmaz ama yaa!!!

şaka yaptıysa buraya geldiğinde ben onu döveyim klava: Tşekkürler canım beni bi sen anladın

sakalim yoki sozum dinlensinnnnn:roflol::roflol::roflol:

ikinizde birbirinizi aramayın...boşverin gitsin...yakındada ayrılırsınız zaten...gururları savaştıralım öylemi..ne güzel...aramayın..oda sizi aramasın en güzel dönemlerinize kasvet yağdırın bence..bu inatla ancak böyle olur çünkü

sana ciddi misin dedim evet dedin. şakayı bu kadar uzatmanın manası neydi. çok kırıldım diye mesaj attım.

oh Allah. ufff

yazmış.
ne bu şimdi CADIARZU

ne demek bu ne şimdi
ayy şekerim senin özrün kabahatinden beter
hala ben haklıyım havalarında mesaj atıyorsun..adama dönüp desene ki,aşkım ben şu şu sözleri duymak istedim ,onun için böyle dedim..yada ben hatalıyım affet,özür dilerim de..senin gelmeni istemezmiyim de...yaaa bunları söylemek çok mu zor Allahını seversen...adam da hala hatasını anlamıyor diye oflamış puflamış

şaka yaptıysa buraya geldiğinde ben onu döveyim klava: Tşekkürler canım beni bi sen anladın

Saka bi yana...bence esin o anda saka yapmadi; bi anlik kizginlikla söyledi...ama su an ortalik yatissin diye saka kozunu kullaniyor...
Vay vay vaaaaayyy, "Tşekkürler canım beni bi sen anladın [/QUOTE]" hee öyle miii?! Bunca insan sana burada yardimci olmaya calisti sayfalarca; pes diyorum baska da birsey demiyorum artik!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…