herkese merhaba konuya direk girmek istiyorum. 11 yılım bitmek üzere evlilikte 9 yaşında bi oğlum var 21 yasında evlendim biraz severek biraz abla baskısından kaçmak için (annem babam ne kadar karşı çıksa da ) derken evlendik 1 haftalık evliyken hiç yapmayacağım şeyi yaptım şeytan dürttü diyelim telefonuna baktım ve nikah kıydığımız gün sevgilisine attığı mesajı gördüm ve sordum bana cok saçma bi açıklama yaptı neymiş arkadaşının kız arkadaşıymış yanlışlıkla atmış inanmadım tabi ama annemı ve babamı dinlemeyip evlndiğim için yuttum.ben taşeron bi firmada özel güvenlik amiri olarak çalışmaya başladım aynı zamanda 2. üniversitemi de bitirdim.derken hamilelik ve cocuk oldu lohusayken netten bi kadınla yazışmalarını yakaladım sadece oyun oynuyorum dedi bu defa da cocuk küçük die yuttum. işe başaladığımda kız kardeşim cocuğuma bakmak için kızkardeşimi yanımıza aldık 3 yaşına kadar baktı Allah razı olsun hepde yanımda oldu ve oluyor.bu arada benim maaş kartım eşimde sonuçta borç çok evlendiğimizde herşeyi kendimiz aldık ailesinden bişey görmedik.tabı sorunlarımız oluyor ama ben hep alttan alıyorum aman olur böyle şeyler diyerek.kpss ile atandım maaş kartımı elinden aldım.ev ve arabamız var kredisini ödüyoruz kızkardeşimde çalıştığını bize veriyor borç var die.ben memur olup kartımı elinden alınca gerçek yüzü ortaya çıktı.psikolojik şiddet yalanlar iftiralar havada uçmaya başladı bende ayrılmak istediğimi artık çekmediğimi soyleyince daha da delirdi.içip eve gelmeler cocukla tehdit etmeler kendini öldürüp şuçlu benı göstereceğini söylemeler gb bende durumu ailesine bildirdim onlar beni suçladı sen memur oldun g... kalktı. benim kardeşim öyle davarnıyorsa sebebi sensin gb şeyler deyince ben ayrılmak istiyorum dedim.çok uzadı biliyorum çok şey var yaşanılan arada atlıyorum neyse ben davamı açtım beni arabadan atmaya calıştı oğlumun yanında siddet uyguladı şikayetçi olup darp raporumu da aldım.evin penceresinden atmaya çalıştı vs vs vs ilk duruşmamız yapıldı 11. ayda 2. duruşmamız olacak ama ben hala kurtulamadım. ailemde el alem ne der biz insan içine nasıl çıkarız gb şeylerle onu destekliyor.bütün tartışmaları oğlumun yanında yapıyor ve beni oğluma sürekli kötülüyor.hakim duruşmada onu evden göndermedi talep ettiğimiz halde ailemde tamamen boşanana kadar evinden ayrılma diyor ben artık dayanamıyorum ayrı eve geçersem oğlumu da vermeyecek ben çalıştığım kurumun lojmanına başvuruda bulundum olursa kişisel eşyamı alıp çıkacam.oğlumu vermezse ne yapmalıyım oğlum bana çok bağlı lütfen yardımcı olun