Artik cok yoruldum!

Konusahibinin eşiyle ve kendisiyle problemleri var. Yaşadığı sorunlar onun kişiliğini etkilemiş. Şuanda kendini değersiz hissediyor. Kızkardeşi konu sahibi doğum yaptıktan sonra "abla kilo vermişsin, popon da küçülmüş" demiş. Konusahibi de eşine " XX böyle söyledi popom da küçülmüş, kilo verdiğim belli oluyor" demiş. Eş; "onların sahibi benim" demiş.

Aralarında cinsel anlamda problem de mevcut. Eş sanırım geç erekte oluyor vs. İlişki esnasında eş sürekli "senin popon bnm" vs gibi şeyler söyleyince konusahibi de patlamış. "vay efendim sen benim kızkardeşimin kurduğu cümleyi bana nasıl söylersin? ilişkiye girerken onun söylediklerini mi düşünüyorsun".......... Olayın özeti bu.

@konusahibi; acilen psikoloğa görünmeniz gerekiyor. 3 tane cocuk büyütüyorsunuz. Bu akıl selahiyetiyle onları nasıl yetiştireceksiniz? Ve evet eşiniz haklı, paranoyak gibi davranıyorsunuz

Son düzenleme:
Sagol elmayra kardesim, cok akilli ve zeki bir kizsin. Senin yazilarini cevaplarini buyuk begeniyle okuyorum her zaman. Insaallah iyilesirim duzelirim. Cocuklarimi cok seviyorum ama bazi seyler insanin elinde olmuyormus demekki. Bilincli veya bilincsiz kabul ediyorum artik bende. Hakkimizda hayirlisi. Tekrar yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Hakkinizi helal edin.

Sagol elmayra kardesim, cok akilli ve zeki bir kizsin. Senin yazilarini cevaplarini buyuk begeniyle okuyorum her zaman. Insaallah iyilesirim duzelirim. Cocuklarimi cok seviyorum ama bazi seyler insanin elinde olmuyormus demekki. Bilincli veya bilincsiz kabul ediyorum artik bende. Hakkimizda hayirlisi. Tekrar yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Hakkinizi helal edin.

Estfrllh. Utandırma beni.

İyileşirsin tabi ki. Psikolojin bozuk olduğu için yanlış düşünmen cok normal fakat kendini toparlamak zorundasın. Tek başına yaşasan vur dibine acıların diyeceğim fakat çocukların var, eşin var....

Helal olsun..

Utandirmak icin soylemedim canim. Ayni yastayiz biliyormusun ama aramizdaki farka bak. Insaallah cocuklarim benim gibi olmaz. Insaallah gercekler gun yuzune cikar bir gun. Benim icin dua et o temiz kalbinle elmayra. Edermisin? Ne kadar tanimasanda kim oldugumu bilmesende bu bilinmez icin cocuklari icin dua et arkadasim. Allah emanet ol.

Utandirmak icin soylemedim canim. Ayni yastayiz biliyormusun ama aramizdaki farka bak. Insaallah cocuklarim benim gibi olmaz. Insaallah gercekler gun yuzune cikar bir gun. Benim icin dua et o temiz kalbinle elmayra. Edermisin? Ne kadar tanimasanda kim oldugumu bilmesende bu bilinmez icin cocuklari icin dua et arkadasim. Allah emanet ol.

Gece gece ağlatacaksın beni. Aramızda bir fark göremiyorum ben... Ben cocuğum olmadı henüz, gec mi kaldım acaba diye hayıflanırım; sen 3 cocugun yükünü sırtlanırsın aslanlar gibi.

Yapma bunu kendine tmm mı. Yıpratma kendini yeter. Kapat bilgisayarı. Sarıl cocuklarına ve uyu. Temiz miss gibi bir uyku cek.

Tabi ki ederim duamı sizler icin. Senin icin cocukların icin... Sen de Allah'a emanet ol Kadro. İçini ferah tut. Neyi düşünürsen onu cağırırsın bunu sakın unutma.

Bende durumunuzdan pek birsey anlamadim cunku arkadaslarin dedigi gibi olayi tam anlatmamissiniz.
Bende kesinlikle bir uzmana danismanizi tavsiye ediyorum. Kendinize siz sahip cikin ve cok iyi olun.
Keske cok cok yardimci olabilsem ama bu kadari elimden geliyor.
Birde konu hassaslastikca yorum yapmaya da cekiniyorum.
Allah yardimciniz olsun..

Beni aglattin canim. O kadar doluyumki, caresizimki neyi nasil yapacagimi ve gelecegimin nasil olacagini bile bilmiyorum. Ama yinede cocuklarima gulumsuyorum. Onlari incitmekten korkuyorum arkadasim. Onlari cok seviyorum. Anne olmayi hak etmedigimi dusunuyorum bazen ama onlari buyutcem ve sahip cikacagim, gucumun yettigi yere kadar. Hayirlisi bakalim.

Cok tatlisin canim, bebek icin uygun zamani sen iyi bilirsin ve gerekiyorsa bekle. Acele etme. Cunku ne oluyorsa onlara oluyor. Dogru zamani kendin secersin ancak. Allahtan her zaman hayirlisini dile. Esinle beraber sana cok mutluluklar diliyorum. Insallah mutlulugunuza tez zamanda birde bebek katilir. Opuyorum seni canim. Yazdigin icin sagol.

arkadaşım senin acil ve ama çok acil psikolojik destek alman lazım.ruh halin gerçektende çok kötü ama sende farkındasın ki 3 çocuğun için ayakta durmaya çalışıyorsun.lütfen yardım al çocukların içinn:25:

Aferi o zaman kizim soyununca ona bakincada erkektir gozu kayar bakar normaldir diyelim. Nasil genis dusunuyorsunuz. Allah senin gibilerden korusun dedim ama senin gibileri zaten beni bu hale getirdi esim dahil!

kadro hanım, bu mesajınızda şüphelerinizle ilgili ipuçları vermişsiniz.
iki ihtimal var,
1. siz paranoid belirtiler gösteriyorsunuz.
2. eşiniz kızınızı istismar edebilir.

ben böyle bir durumda ne tavsiye verilmesi gerektiğini bilmiyorum. konuyu yeni okuyan arkadaşlara durumu özetlemek için yazdım. belki onların mantıklı tavsiyeleri vardır.

Madem çok dolusunuz anlatın ve rahatlayın..Lütfen !
Beni aglattin canim. O kadar doluyumki, caresizimki neyi nasil yapacagimi ve gelecegimin nasil olacagini bile bilmiyorum. Ama yinede cocuklarima gulumsuyorum. Onlari incitmekten korkuyorum arkadasim. Onlari cok seviyorum. Anne olmayi hak etmedigimi dusunuyorum bazen ama onlari buyutcem ve sahip cikacagim, gucumun yettigi yere kadar. Hayirlisi bakalim.

Cok tatlisin canim, bebek icin uygun zamani sen iyi bilirsin ve gerekiyorsa bekle. Acele etme. Cunku ne oluyorsa onlara oluyor. Dogru zamani kendin secersin ancak. Allahtan her zaman hayirlisini dile. Esinle beraber sana cok mutluluklar diliyorum. Insallah mutlulugunuza tez zamanda birde bebek katilir. Opuyorum seni canim. Yazdigin icin sagol.

Back
X