- Konu Sahibi Impossible 75
-
Tesekkür ederimValla çok afedersiniz ama iki ucu b.klu değnek resmen. Size sabırlar diliyorum ben burada tıkandım çünkü.
Zaten calisiyorum.Çalışmaya başlayın bu sefer tatiliniz kısa olur.
Allahim banada nadip etsin insallah. Gerci ben o kadar dayanamayacagim.Bu konuda annem mükemmel bir örnek . 35 senenin sonunda zafer kazandı . Aynı seyler yaşandı bizde de . Annemin taktik şu . Eski yaşananları düşünmez . Halamı aramaz sormaz , gelirse iyi davranır . Biraz geç oldu ama artık babamda doğru düzgün görüşmüyor onla . Çok zararlar verdi ama kendi kaybetti . Etme bulma dünyası
Size de aynisini diliyorum beni anlayabilmeniz icin!!! Benim yasadiklarimin fesatlikla alakasi olsaydi esim annesi icin ona kavga etmezdi. Ama gercekten tüm kalbimle aynisini size diliyorum siz fesat degilsinizdirde esinizi anlar ve namusunuza edilen lafa, kilonuza edilen lafa götürdügüz hediyelere kivrilan burunlara güler gecersiniz yüce glnüllü üyecikOfff yani sanki kuman. Ya benim kardeşime eşim böyle kinlense bilemiyorum yani. Bu insanlar sana ne yaptı böyle hasta oldun. Sen eşinin ablası yüzünden hasta olmadın. Görümcenin üstesinden gelemedim diye fesatlığından bu hale geldin. Yerini bil. Görümce seninle görüşmeyebilir ama eşini kardeşinden ayıramazsın. Eşini de gerçekten sevsen ablasını özledi diye feveran etmezsin
Kayinvalidem benden cok memnun ama onu memnun edemedim cünkü esim bedava onlara calisiyordu o yüzden hic istemedi evlenmesini. Kayinvalidem oglunu onlarin elinden kurtardigim icin dügünden sonra bana tesekkür etti. O kadar yani. Sonra esi iflas etti ve o benim esime senin yüzünden evlenince bedava calismadin dedi. Yani roman yazabilirim ondan aldigim malzemeyle inananin. Biraz önce bir üyede beni fesatlikla suclamis. Inanamiyorum.Ah bu eşlerin aileleri neden bu kadar uğraşırlar gelinleriyle anlamam !!!!
Cok tesekkür ederim. Inanin bende tikandim. Ne yapacagimi bilmiyorum kocamla baska bir sorunum yok ama onu bile gözden cikardim cünkü en ufak bir problemde hepsini hatirliyorum. Saydiriyorum. Zamaninda beni koruyup konusmadigi icin unutamiyorum. Ben 17 yil her hatirladigimda agladim hep sustu. Annesini üzdügünde ise hemen arayip agzina geleni saydi. O günden sonra daha kötü oldum demekki benim degerim benim aglamalarimin bir önemi yokmus. Sogudum sogudum.Valla çok afedersiniz ama iki ucu b.klu değnek resmen. Size sabırlar diliyorum ben burada tıkandım çünkü.
Tesekkür ederim. Ah birde gidince görmesem.Boşver sen ne yaşadığını biliyorsun,kayanan yanında ise ablasına da gereken cevabı ver. Ayani yaşta çocuklarımız var bu arada☺
Benden büyük olduğunuzu tahmin ediyorum ama unutmayın ki aile ne olursa olsun atılmıyor maalesef. Yapacak bir şey yok. Ne yapsanız da ana baba kardeş atılmaz. Bırakın kendisi görüşsün, siz görüşmezsiniz olur biter.Cok tesekkür ederim. Inanin bende tikandim. Ne yapacagimi bilmiyorum kocamla baska bir sorunum yok ama onu bile gözden cikardim cünkü en ufak bir problemde hepsini hatirliyorum. Saydiriyorum. Zamaninda beni koruyup konusmadigi icin unutamiyorum. Ben 17 yil her hatirladigimda agladim hep sustu. Annesini üzdügünde ise hemen arayip agzina geleni saydi. O günden sonra daha kötü oldum demekki benim degerim benim aglamalarimin bir önemi yokmus. Sogudum sogudum.
Bence siz tam okumamissiniz.Olayı ne kadar da dramatikleştirmişsiniz birde gelmiş burada insanlara beddua ediyorsunuz... nasıl bir insan olduğunuz oldukça açık...Ayrıca görümcenizin ne yaptığındanda doğru düzgün bahsetmemişsiniz... bu denli kindar olmayın... kardeşi kardeşten ayıramazsınız...
Atmasin zaten sadece abla bu edilecek lafmi desin. Bakin bir örnek Türkiye ye gittik ablasi disardaymis. Eve geldi ben merhaba abla dedim esim oooo abla yaslanmissin dedi onun cevabi beni göstererek ya böyle sisman olursan hic kirisigin görünmez oldu. Disari ciktik esime dedim ki gelir gelmez ne dedi duydun mu esimin bana dedigi bunda ne varki.Benden büyük olduğunuzu tahmin ediyorum ama unutmayın ki aile ne olursa olsun atılmıyor maalesef. Yapacak bir şey yok. Ne yapsanız da ana baba kardeş atılmaz. Bırakın kendisi görüşsün, siz görüşmezsiniz olur biter.
Lütfen son mesajimi okuyun bana söylediklerinden sadece bir cümleOlayı ne kadar da dramatikleştirmişsiniz birde gelmiş burada insanlara beddua ediyorsunuz... nasıl bir insan olduğunuz oldukça açık...Ayrıca görümcenizin ne yaptığındanda doğru düzgün bahsetmemişsiniz... bu denli kindar olmayın... kardeşi kardeşten ayıramazsınız...
Atmasin zaten sadece abla bu edilecek lafmi desin. Bakin bir örnek Türkiye ye gittik ablasi disardaymis. Eve geldi ben merhaba abla dedim esim oooo abla yaslanmissin dedi onun cevabi beni göstererek ya böyle sisman olursan hic kirisigin görünmez oldu. Disari ciktik esime dedim ki gelir gelmez ne dedi duydun mu esimin bana dedigi bunda ne varki.
Offf yani sanki kuman. Ya benim kardeşime eşim böyle kinlense bilemiyorum yani. Bu insanlar sana ne yaptı böyle hasta oldun. Sen eşinin ablası yüzünden hasta olmadın. Görümcenin üstesinden gelemedim diye fesatlığından bu hale geldin. Yerini bil. Görümce seninle görüşmeyebilir ama eşini kardeşinden ayıramazsın. Eşini de gerçekten sevsen ablasını özledi diye feveran etmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?