Artik dayanamiyorum ama......

Allahim banada nadip etsin insallah. Gerci ben o kadar dayanamayacagim.

Size de aynisini diliyorum beni anlayabilmeniz icin!!! Benim yasadiklarimin fesatlikla alakasi olsaydi esim annesi icin ona kavga etmezdi. Ama gercekten tüm kalbimle aynisini size diliyorum siz fesat degilsinizdirde esinizi anlar ve namusunuza edilen lafa, kilonuza edilen lafa götürdügüz hediyelere kivrilan burunlara güler gecersiniz yüce glnüllü üyecik

Ah bu eşlerin aileleri neden bu kadar uğraşırlar gelinleriyle anlamam !!!!
Kayinvalidem benden cok memnun ama onu memnun edemedim cünkü esim bedava onlara calisiyordu o yüzden hic istemedi evlenmesini. Kayinvalidem oglunu onlarin elinden kurtardigim icin dügünden sonra bana tesekkür etti. O kadar yani. Sonra esi iflas etti ve o benim esime senin yüzünden evlenince bedava calismadin dedi. Yani roman yazabilirim ondan aldigim malzemeyle inananin. Biraz önce bir üyede beni fesatlikla suclamis. Inanamiyorum.

Valla çok afedersiniz ama iki ucu b.klu değnek resmen. Size sabırlar diliyorum ben burada tıkandım çünkü.
Cok tesekkür ederim. Inanin bende tikandim. Ne yapacagimi bilmiyorum kocamla baska bir sorunum yok ama onu bile gözden cikardim cünkü en ufak bir problemde hepsini hatirliyorum. Saydiriyorum. Zamaninda beni koruyup konusmadigi icin unutamiyorum. Ben 17 yil her hatirladigimda agladim hep sustu. Annesini üzdügünde ise hemen arayip agzina geleni saydi. O günden sonra daha kötü oldum demekki benim degerim benim aglamalarimin bir önemi yokmus. Sogudum sogudum.

Olayı ne kadar da dramatikleştirmişsiniz birde gelmiş burada insanlara beddua ediyorsunuz... nasıl bir insan olduğunuz oldukça açık...Ayrıca görümcenizin ne yaptığındanda doğru düzgün bahsetmemişsiniz... bu denli kindar olmayın... kardeşi kardeşten ayıramazsınız...

Benden büyük olduğunuzu tahmin ediyorum ama unutmayın ki aile ne olursa olsun atılmıyor maalesef. Yapacak bir şey yok. Ne yapsanız da ana baba kardeş atılmaz. Bırakın kendisi görüşsün, siz görüşmezsiniz olur biter.

Bence siz tam okumamissiniz.

Atmasin zaten sadece abla bu edilecek lafmi desin. Bakin bir örnek Türkiye ye gittik ablasi disardaymis. Eve geldi ben merhaba abla dedim esim oooo abla yaslanmissin dedi onun cevabi beni göstererek ya böyle sisman olursan hic kirisigin görünmez oldu. Disari ciktik esime dedim ki gelir gelmez ne dedi duydun mu esimin bana dedigi bunda ne varki.

Lütfen son mesajimi okuyun bana söylediklerinden sadece bir cümle

Sizin probleminiz , aslında bir çok kadın gibi , gorumcenizin yaptıkları değil , eşinizin bunun için mahcup olmaması.

Eğer eşinizle bunun dışında bir problem yoksa bunca yılın sonunda bundan dolayı bosanilmaz.

Gideceksiniz . Muhatap almayıp ziyaretimizi yapıp doneceksiniz.

Selam selam hepsi bu. Bu kadar zor değil.

Seneler önce yaşanmış bitmiş. Affedip affetmemek meselesini bir yana bırakın , huzurunuz için görmemezlikten gelin.

Bunu yapmak bu kadar zor değil. Oğlunuzun en tehlikeli zamanı . Ve cidden başka sorun yoksa hayaletleri evinizin içine neden sokuyorsunuz aklım almıyor.

Üstelik bunca yılın tecrübesi var üzerinizde. Daha mantıklı düşünün.

Densiz biri kabul ancak bunu soğuk savaş olarak görüp sizde sinsice hareket edin.

Ben olsam o anda bozulup eşime söylemek yerine " bence yine kirisigin yok senin , hala güzelsin " derdim onun söylediğini duymadan.

Ciddi söylüyorum ki bu tur cevaplarım çok olur benim. Karşıdaki dumura uğrar , sizin ozguveniniz tavan yapar.

Büyütmeyin ne olur içinizde. Bir kaç çift söz yüzünden eşinizle tartışmayın.

Eşiniz anlayışsız ve hakkaniyeti olmayan biri , bu yüzden unutamiyorsunuz.

Sakın , güzel bir anınızda eşinizle sakince konuşun.

Seni seviyorum ve saygı duyuyorum , ailenin hakaretleri , hareketleri beni çok üzüyor. Senden dolayı sabır ediyorum. Ancak senin bazı durumları gormemen beni daha çok üzüyor.

Eğer görsen hak versen ben daha az duyar daha az üzülürüm " tarzı bir konuşma yapsanız işe yarar diye düşünüyorum.

Ama öyle olmuyor selam selam la kalmiyor malesef. Mutfaga girip demledigim cayi kötülüyor. Biz alisverise gidiyoruz disarida yemis oluyoruz tabi aliskinsiniz ordan burdan yemeye bu kadin yemek yapmiyordur ki diyor. Esim hep susuyor duymuyor buda bana cok koyuyor artik. Aslinda zaten esime daha cok kizginim. Oglum icin üzgünüm. Gitmek istemiyorum sen git aileni gör gel diyorum kabul etmiyor.

Bazen öyle anlar oluyor ki , eşinin kardeşiyle görüşmesi değil , karısını hiç saydigini bile bile görüşmesi dokunur insana.

Elbette görüşecek , elbette ayrilamazlar ancak kardeşine " o benim hayat arkadaşım , ona yaptıklarını bana yapmış kabul ediyorum , lütfen eşime karşı saygılı ol " demek zor değil ki erdemli olan hareket budur.

Ancak bir çok erkek hayat arkadaşı ile evli değil maalesef.

Esiniz onun size saydirmasina karismiyorsa ,ayni size soylediklerini o kisiye saydirin .Ayip ettin derse birileri o zaman ayip oldu dediniz mi dersin .
Kimsenin seni korumasini bekleme saydir gec .
Sonra yine aynen devam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…