- 1 Temmuz 2016
- 68
- 107
- 8
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Ben bu dunyaya gunah islemek icin mi geldi Allah im
Hep kötü kadin oluyorum nereye baksam ayniyim demekki
Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi
Ben bu dunyaya gunah islemek icin mi geldi Allah im
Hep kötü kadin oluyorum nereye baksam ayniyim demekki
Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi
Adam evlimiymis??Adamın evli olmasını geçtim zaten de kocanız hapisten çıkınca 3. sayfa haberi olmayın?
Adam evlimiymis??
Bence esas hapisteki çıkınca film başlayacak MissBen konu sahibesine evlisin diye yüklenilnesini anlayamadım. Ne evliliği? Kadın boşanmak istiyorken adam kendir olmuş yapışmış. Ortada bir evlilik bir beraberlik yok. Konu sahibesinin başkasına aşık olması normal, anlaşılır bir durum. Hapisteki manyağın yola gelmesini bekleyip ömür mü tüketseydi?
boyle yorumlar yapicaksan izin almadan azcik kafayi kullansan yeter. seninle bunun tartismasini yapmicam yukarda yeterince yaptim. byeOyle miiii izin alirim bundan sonra yorum yaparken
Hayir anlamiyorum, evli bir erkekle birlikte yasiyorum diyen kadinlara soverken herkes hakli da, evli bir kadinla yasayan erkek ve evliyken baskasiyla yasayan kadin melek mi oluyor?
Valla sanki evlilik koruyucu kalkanmış gibi düşünülüyor ama öyle değil. Ya da eskiden öyleydi bilemeyeceğim.hehhh bravo yaa! evlenmesin kardeşim diğeriyle evlenmişte nolmuş??
kadını satmış kadının derdi evlilik mi sence suan?? bu neyin kafasıı
Kendime yeni bir hayat kurabilecek bir ailem yok siginacak yerim yok beni zorla calistirdigi yerlerden birlikte oldugum kişi parayla cikarabildi... herkezin hayati kendine göre yorumlamasi cok kolaydir fakat anlatmaya bile gücüm yok...
Neden bosanamiyorsun ?
Elinde tehdit mektupları var. Eroin var, seni zOrla çalıştırmasi var. Mahkeme neden uzuyor ?
Ailesinden hangisi getirdi sana mektubu ? Ee biriyle yaşadığını duymuştur.
Bu konu gerçekse eğer o çocuklar babasız kalabilir .
Anneleri nerede ? Neden bakacak kimseleri yok ?
Birlikte kaldığın adam şuan ne iş yapıyor? Çalıştığın yerin marketiydi diyorsun, o işi bırakıp başka yere mi gittiniz? O adamın arkadaş çevresi kocana bilgi taşıyor olabilir. Kocanın seni zorla çalıştırdığı falan ifadende var değil mi?Mahkeme benim hakimim ilk atamasi ciktigi icin öteleme yapildi sonra feto olaylarindan dolayi hakim yakalanmis yine ertelendi
Avukatimin adresine yollanmis mektup ama görüldü damgasi yok bilemiyorum kim yolladigini
Cocuklarin annesi baska bir adamla gitmiş benim yasadigim kisinin kardeşi annesi babasi vs yaninda degil o yuzden birinin bakmasi gerekiyor ve ben bakiyorum zaten cocuklar ufak da degil 10yasindan buyuk ikisi de
Neden bosanamiyorsun ?
Elinde tehdit mektupları var. Eroin var, seni zOrla çalıştırmasi var. Mahkeme neden uzuyor ?
Ailesinden hangisi getirdi sana mektubu ? Ee biriyle yaşadığını duymuştur.
Bu konu gerçekse eğer o çocuklar babasız kalabilir .
Anneleri nerede ? Neden bakacak kimseleri yok ?
Hayvan alip satiyor ciftlik evinde yasiyoruz mecbur kalmadikca ben merkeze inmiyorum genelde hayvanlarin yanindayim o gene marketi işletiyorBirlikte kaldığın adam şuan ne iş yapıyor? Çalıştığın yerin marketiydi diyorsun, o işi bırakıp başka yere mi gittiniz? O adamın arkadaş çevresi kocana bilgi taşıyor olabilir. Kocanın seni zorla çalıştırdığı falan ifadende var değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?