- 15 Şubat 2013
- 25.812
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.275
- 798
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Bankada kasa kirala, altın hesabına Yatır, evde tutmaAvukat tuttu simdi birlikte oldugum kişi 2 tane avukatim var avukatimin adresini bulup ona yollamislar mektubu. Ve benim ikamet bildirdigim adres bos biryer ben baska bir sehirdeyim zaten. Mahkemeye avukatlarim kesinlikle benim bulunmam gerekmedigini soylediler
Beraber oldugum kisi benim hayatimi guvenceye almak amacli 20ye yakin bilezik yapti ve bana bunlari istedigin yere kaldir eger evlenemeden bana birsey olursa senin hayatin bunlar dedi art niyetli olsaydi sanirim beni dusunmezdi beni hayatimda kimse dusunmedi ilk kez boyle dusunen biri var
ne çirkin yorumlar yapıyosunuz karşısınızdaki evet hatalı evliyken bi adamla beraber olmuş zart ama bu uslupla mı yargılamak gerekir? belli ki problemli bi bayan zor bi hayat biraz anlayış ya da hiç yorum yapma geç
......kimse kimseyi yargilayamaz. Bizim başımıza ne gelceeni bilmiyoruz. Allah yardımcın olsun.Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını
Durusmaya kravat takıp gelmistir.
Kasa kiralamayi o da düşünmüş fakat mal varligimi istiyorlar mahkemede onlardi da isteyecek mahkeme ve yarisini isteyecekBankada kasa kirala, altın hesabına Yatır, evde tutma
Humm haklısınKasa kiralamayi o da düşünmüş fakat mal varligimi istiyorlar mahkemede onlardi da isteyecek mahkeme ve yarisini isteyecek
Adam p.ze.nk yahu ne ihanetinden bahsediyorsunuz?
Ben bu dunyaya gunah islemek icin mi geldi Allah im
Hep kötü kadin oluyorum nereye baksam ayniyim demekki
Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi
Marie Antoinette de demiş ki, ekmek yoksa pasta yesinler, şu konuda hala nikah falan anlatanları uyarıyorum, bak kestiler onun kafayı, hatırlatiim
Bacım ne günahı, neye göre kime göre günah, benim burdan gördüğün asıl sana günah olmuş, bundan sonra çok mutlu ol dilerimBen bu dunyaya gunah islemek icin mi geldi Allah im
Hep kötü kadin oluyorum nereye baksam ayniyim demekki
Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?