Artık dayanamıyorum kendimi öldürmek istiyorum

kadersizdepresif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
77
-14
3
27
Önceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …

Yahu, boşanmak gibi bir çare var. Neden inatla affediyorsunuz ki

Yani simdi bosan demekten baska ne diyelim size. Tabi ki siddetin dozu artacak cünkü siz ne yapsaniz kaliyorsunuz dönüyorsunuz ve böyle bir hayvan yüzünden ölmeyi düsünmek peeeh. Hic o toplara girme. Hazir bugün ailen geliyor onlarla beraber sikayetci ol ve git

Lütfen tekrar affetmeyin.Hic düzelme olmamışsa hiç olmaz artık.

Ya onunla olacağım ya kara toprağın diyorsunuz yani. Film değil bu hayat hanımefendi ve bir kere geliyoruz dünyaya. Gözünü aç gerçekleri gör, genç karısı var diye kıymet bilmesi lazım fikriniz ile konunuz saçmalık merdivenlerinde bir adım daha yükselmiş.

Önceki konunuzu hatırlıyorum ama neden boşanmayı düşünmediğinizi anlamıyorum.
Manyak psikopat çok da böyle psikolojik hastalar nasıl evlenip çoluk çocuk sahibi olabiliyor anlamıyorum

91 doğumlu iseniz neden 24 yaşıyor yazıyor yaşınız? Genç evlendim diye tepki alırım diye mi söylemiyorsunuz ya da?

Sen kendini öldürmesen bile seni tek elimle boğar öldürürüm diyen adam yapar bunu.İyi cesaret sizdeki hala yanında durabiliyorsunuz.Boşanıp izinizi kaybettirmeniz lazım sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…