- 11 Şubat 2023
- 77
- -14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Yahu, boşanmak gibi bir çare var. Neden inatla affediyorsunuz kiÖnceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
Lütfen tekrar affetmeyin.Hic düzelme olmamışsa hiç olmaz artık.Önceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
0 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor
Önceki konunuzu hatırlıyorum ama neden boşanmayı düşünmediğinizi anlamıyorum.Önceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
Yaş farkını övüleceği değer göreceği bir şey zannediyor konu sahibi. Halbuki ezmek için daha rahat kontrol edebilmek için o kadar genç kadınla evleniyor çoğu erkek bilmiyor.Anladım...
91 doğumlu iseniz neden 24 yaşıyor yazıyor yaşınız? Genç evlendim diye tepki alırım diye mi söylemiyorsunuz ya da?Önceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
Bu düşüncenizi gerçekleştirebilirseniz huzur bulacaksınız aksi halde bu döngü kısır döngü.Umarım bu sefer o gücü kendinizde bulsursunuzgeri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?