- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.560
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Tüm mesajları okudum.Herkes tavsiyeler vermiş.Hiç birini dinlemeyip yine kocanızla yaşamaya devam edeceksiniz belli.Konuyu niye açtınız o zaman?İşe girip çalışmaya başlamakla ilgili hiç bir yorum yapmamışsınız.Bu kadar mı zorunuza gidiyor çalışmak?O şirret anne ve kocanızın evinden daha iyi bir çözüm yolu değil mi kendi ayaklarınızın üstünde durmak?Kendi ayaklarınızın üstünde durmazsanız böyle babaevinden koca evine gider gelirsiniz.Siz hem pastam dursun,hem de karnım doysun istiyorsunuz.Öyle bir dünya yok.
Önceki konularınıza yazdığım mesajlar.Değişen hiç bir şey yok.Nasıl olsa kocanız kendi donunu yıkayamayacağı,kendi yemeğini yapamayacağı için gelip,yine sizi kandıracak.Siz tekrar eve dönüp,aynı konuları açacaksınız.Geçmiş olsun.Önceki mesajınız ve size cevabım.Hala arkasındayım dediklerimin.Zaten eşinizle çok fazla yaş farkı var aranızda.Niye evlendiniz bilemiyorum.Size o… diyen eşinizi destekleyen annenize de güvenmeyin.Kendiniz için bir şey yapın.Bir iş bulup çalışın mesela.Yoksa siz daha çok konu açarsınız.
Beyin travması geçirirse düzelir mi diyorsunuz.O kadar çoklar ki,hangi birini ezicen.Ya şöyle konuları okurken merdaneyi alıp şu heriflere bir girişesim geliyor var ya anlatamam arabayı üzerlerine süresim geliyor canımı sıkmak istemiyorum ve konudan çıkıyorum
Önceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
Ya böylelerine bırakın böyle hatunların girmesi dişi sinek girmemesi lazım ya eline bir şey olmuş bakmış konu sahibi bir de lanet herifBeyin travması geçirirse düzelir mi diyorsunuz.O kadar çoklar ki,hangi birini ezicen.
Tam tersi olması lazım değil mi boşanmak kendini öldürmekten daha kolay olsa gerekkendini öldürmek boşanmaktan daha kolay zaar
Bu kelimeyi nereden duydunuz?
Bu kelimeyi nereden duydunuz?
bu kart horozu çocuğunda yoksa s..tir et seni annen onun küfürünü işit dayağını ye diye doğurmadıÖnceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
öncelikle şurdan baslicam 32 yaşındasınız genç karısı var ama kıymet bilmiyor demişsiniz,adamda 80 doğumlu yahu yaşlı fln değilki,sanki adam 65 yaşında siz 25 gibi bahsetmişsiniz,genç karısı var kıymet bilmiyor yaşlı karısı olanlar hadi neysede ama ben olurmu hiç gibi,ben bu konulara çok takıyorum akıl yaşta değil başdadır kocaman kadınsınız neden kendinize hakaret ettiriyorsunuz,neden kendinizi bu duruma maruz bırakıyorsunuz,neden bunları kendinize yaptırıp dert yanıyorsunuz,buradan akıl alıp neyi çözüme kavuşturmak istiyorsunuz,yapacağınız şey belli zaten onu yapın boşanın,adam bunları yapıyor ama affediyorsunuz 18 yada 20 yaşında tecrübesiz bir kadın değilsinizki neyini affediyorsunuz,bir insan size birşeyi yanlislikla yapar affedersiniz ama bile isteye şiddet uyguluyor mobing yapıyor,hakaret ediyor ve siz affediyorsunuz,bunun adı çaresizlik değil seçim,yolun başındayken kendiniz icin en iyi olanı yapın allah korusun çok daha korkunç şeyler olabilir,ailenize söyleyin ve evi terk edin...Önceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
Değişmeyecek hanımefendi değişmeyecek seviyorum bahanesine sığınmayinÖnceki konumu bilenler bilir boşan sem hak ettin dersiniz evden ayrıldım annemlere gittim peşimden geldi bidaha olmaz dedi inandım gittim yine aynı oldu, son zamanlarda en ufak şeye bile bağırıp kötü davranıyor küfür ediyor itiyor bogazımı sıkıyor , telefonu elinden aldım kendi telefonumu diye küfür etti telefonu kırdı dişlerini sıktı pislik. Evet tek nedeni bu .Annemler bugyn iftara gelecek diye yaptı hepsini annemler ne zaman bana gelse kötü davranıyor . Odaya gidip kendini sakinleştiriyor me siniri varsa bu kadar , eli kesildi 1 ay önce onu ben yıkadım yemeğini yaptım baktım bana teşekkür edeceğine böyle davranıyor , onu çok sevdim benden 11 yaş büyük diye annemler vermedi önce o 80 doğumlu ben 91 genç kqrısı bar ama kıymetimi bilmiyor beni ezip pasif buluyor İstanbul dan gurbete gittim onun için değmez miş şu an çok çaresiz hissediyorum hep sabrettim kovdu boğdu itti özür diledi affetti değişir diye olmadı , onu terkettim peşimden geldi şans verdim ama artık dayanamıyorum… lütfen beni linc etmeyin bugün geri dönüş olmayacak kapımda ölse de bitti artık .. ve daha geçen gün suyu soğuk verdim diye seni tek elimle bogar öldürürüm demişti bide bana …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?