Artık dayanamıyorum kendimi öldürmek istiyorum

Kendinizi öldüreceğinize uzaklaştırma kararı alıp boşanın ya? Kadın sığınma evine gidin. Kades uygulamasını da kullanmayı öğrenin

Önceki konularınıza yazdığım mesajlar.Değişen hiç bir şey yok.Nasıl olsa kocanız kendi donunu yıkayamayacağı,kendi yemeğini yapamayacağı için gelip,yine sizi kandıracak.Siz tekrar eve dönüp,aynı konuları açacaksınız.Geçmiş olsun.

Ya şöyle konuları okurken merdaneyi alıp şu heriflere bir girişesim geliyor var ya anlatamam arabayı üzerlerine süresim geliyor canımı sıkmak istemiyorum ve konudan çıkıyorum

Ya şöyle konuları okurken merdaneyi alıp şu heriflere bir girişesim geliyor var ya anlatamam arabayı üzerlerine süresim geliyor canımı sıkmak istemiyorum ve konudan çıkıyorum
Beyin travması geçirirse düzelir mi diyorsunuz.O kadar çoklar ki,hangi birini ezicen.

kendini öldürmek boşanmaktan daha kolay zaar

bu kart horozu çocuğunda yoksa s..tir et seni annen onun küfürünü işit dayağını ye diye doğurmadı

öncelikle şurdan baslicam 32 yaşındasınız genç karısı var ama kıymet bilmiyor demişsiniz,adamda 80 doğumlu yahu yaşlı fln değilki,sanki adam 65 yaşında siz 25 gibi bahsetmişsiniz,genç karısı var kıymet bilmiyor yaşlı karısı olanlar hadi neysede ama ben olurmu hiç gibi,ben bu konulara çok takıyorum akıl yaşta değil başdadır kocaman kadınsınız neden kendinize hakaret ettiriyorsunuz,neden kendinizi bu duruma maruz bırakıyorsunuz,neden bunları kendinize yaptırıp dert yanıyorsunuz,buradan akıl alıp neyi çözüme kavuşturmak istiyorsunuz,yapacağınız şey belli zaten onu yapın boşanın,adam bunları yapıyor ama affediyorsunuz 18 yada 20 yaşında tecrübesiz bir kadın değilsinizki neyini affediyorsunuz,bir insan size birşeyi yanlislikla yapar affedersiniz ama bile isteye şiddet uyguluyor mobing yapıyor,hakaret ediyor ve siz affediyorsunuz,bunun adı çaresizlik değil seçim,yolun başındayken kendiniz icin en iyi olanı yapın allah korusun çok daha korkunç şeyler olabilir,ailenize söyleyin ve evi terk edin...

Değişmeyecek hanımefendi değişmeyecek seviyorum bahanesine sığınmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…