Artık dayanamıyorum nefes alamıyorum

Annenle konus ondan akil al durumu seni ve babani en iyi bilen o benim aklima ayri bi eve cikmaniz geldi ama annen ben ayrilmam derse diye bi ihtimal var
kendimi bildim bileli hayatımın merkez konusu bu ama henüz bi çözüm bulabilmiş değiliz malesef. Bi şekilde olmuyo işte bu da benim sınavım ne diyeyim

Mimarlık . Nefret ettim ama hayatımı bitirdi her şey anlamsız geliyo mutlu olamıyorum. Ben toplanmaya çalıştıkça o yıkıyo ben kalkıyorum o herşeyi bozuyo
çok guzel bir bölümdesin sen hiç yıkılma dünya yansa umrunda olmasin demisti doktorum bana çünkü panik atak takıntı gibi sorunlar başlıyor sen okulu en guzel sekilde bitir ve o evden baska sehre kac bir sure sonra gerekirse annen ve kardesinide alirsin yanina

Kendimi tutmaya çalışıyorum ama bulaşıyo işte bana bi şekilde. Uzak dursun istemiyorum baba falan hayatımda. Mecbur çekicem okul bitene kadar. Ama annemle kardeşimi hep düşünüyo olucam

Başkası yapsa bu kadar üzülmem yaralanmam belki. Ama insanın öz babası olunca dayanamıyorum bazen. Bazılarının babası küçükken kaçmış gitmiş oluyo falan ya onlara o kadar özeniyorum ki. Böyle tepende askeri eğitim veren biri olacağına hiç görmemiş olsaydım keşke. İşte bi babanın kızının özendiği şeye bak. Bu durum için üzülmesi gerekirken bu söylediğimi duysa sesi kısılana kadar bağırırdı

En yakin arkadasim senin durumundaydi
Ne mi yapti?
Is buldu ayri eve çıktı ayni zamanda okudu annesinide yanina aldi.
Su anda herkes mutlu mesut geciniyor.
Kim olursa olsun sizi bu kadar uzen mutsuz eden biriyle ayni ortamda bulunmayin.
Aç yatın ama insan gibi yaşayın

Kardeşim annem olmasa kapıyı çarpıp giderim ama onları bana göstermez. Ruh sağlığı yok çünkü. Başka şehre taşınırlar eminim çok zekice ataklar yapar

Onların da kendi aralarında büyük tartışmalar olduğu için hep kimse kimseye karışmıyo artık herkes birbirini yiyo bu evde

Allah yardimciniz olsun. Biraz daha sabredin mesleginizi elinize alinca her sey sizin icin daha iyi olacak insallah.

Allah yardimcin olsun canım sabırlı ol okulun varsa okuluna bak işin varsa işine bak hiçbiri yoksa iş bulup kendini kurtarmaya bak bayramdan bayrama ara sor unutma Allah katında yine hakları var malesef:))

Butun suc annenin
boyle bir adamla cocuklarini ayni evde nasil buyuttu
ben olsam boyle bi duruma asla goz yummam

Senin yapacagin tez zamanda evden ayril cunku gidisin gidis degil
psikolojin bittikten sonra emin olki anne de kardeste bos onemlu olan senin hayatin
kimse icin hayatini zayi etme

Deme annem kardesim bosver calis gecin.

Allah yardimcin olsun canım sabırlı ol okulun varsa okuluna bak işin varsa işine bak hiçbiri yoksa iş bulup kendini kurtarmaya bak bayramdan bayrama ara sor unutma Allah katında yine hakları var malesef:))
İlerde zaten şu evden bi çıkayım hayırlısıyla senede bir kez yeter görmem yani o da olmasa olur da işte:)

Malesef o da çaresiz kalmış durumda. Bazen onu çok suçluyorum neden arkamda duramadın çocukken bana destek olmadın başımı okşamadın en azından üzülme demedin diye. Ama annem işte beni sevdiğini biliyorum o da öyle işte

Allah yardımcınız olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. İyice delirmeden okulunuzu bitirip iş güç sahibi olursunuz inşallah

Bana Tüm suçlu anne
Gerçekten güçlü bir kadın olsaydı size bunları yaşatmaz o babadan kurtarirdu
Anneniz sizi dusunmemus siz de onu düşünmeyin evden ayrılma imkanınız varsa ayrılın
işinize gücünüze bakın

Gerçekten böyle düşünenlerin olması beni biraz rahatlattı. Çünkü ben annemi suçladığımda vicdan azabı çekiyorum sonrasında. O da öyle görmüş napsın falan diyorum üzülüyorum ona da. Ama bikaç kişi daha annemi suçlu gördü bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…