• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik dayanamiyorum

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.

Kayinpederin derdi cay getirip hizmet etmemen degil bence.Tamemen hayatinizi kontrol etmek istiyor.Esin yanindaysa buna mudahele edin.Yerinde olsam kp arar esime bunu demissiniz derdiniz neyse bana soyleyin derdim.
Yakin mi oturuyorsunuz aslinda tek cözum uzaklasmak.

Kayinpederin derdi cay getirip hizmet etmemen degil bence.Tamemen hayatinizi kontrol etmek istiyor.Esin yanindaysa buna mudahele edin.Yerinde olsam kp arar esime bunu demissiniz derdiniz neyse bana soyleyin derdim.
Yakin mi oturuyorsunuz aslinda tek cözum uzaklasmak.
Evet yakin oturuyoruz yani arabayla 5 dakika bile degil. Ben saygisiz biri dglim ama dayanamiyorum artik:KK61:

Agzini topla sen ne diyon demis bagirmis cikip gelmis

Bunun üstüne en az bir ay kapılarını açmazsa belki bağırmasının bir yararı olur. Yoksa kendi kendine bağırır durur sanırım.
Tavrını koysun eşinde, bu sadece söylenmek falan değil direk hakaret. Her lafı manyakçaymış adamın.

Senin ailen ne diyor peki bu duruma? Onların haberi var mı? Gerçekten çok üzücü ne o öyle 10 sene önce sırlar dünyasındaki gibi kötü niyetli insanlae gerçekten varmış dmeekki. :KK64:Karı koca arasını bozacak şeyler söylemek çok kötü

Senin ailen ne diyor peki bu duruma? Onların haberi var mı? Gerçekten çok üzücü ne o öyle 10 sene önce sırlar dünyasındaki gibi kötü niyetli insanlae gerçekten varmış dmeekki. :KK64:Karı koca arasını bozacak şeyler söylemek çok kötü
Ailemin hic haberi yok ama söylemeyi düsünüyorum onlarda kizim ne mutlu diye seviniyolar gariplerim bi duysalar

Back
X