Artik dayanamiyorum

Arada kek pogaca yap gotur .
Tammaiyle kesmeyin baglantinizi.
Cok sık gitmiyorsaniz gittiginizde iki etratta donmek zor olmaz canm.

Arada kek pogaca yap gotur .
Tammaiyle kesmeyin baglantinizi.
Cok sık gitmiyorsaniz gittiginizde iki etratta donmek zor olmaz canm.
Ister inanin ister inanmayin ama bsy istiyorlar hemen yapiyorum biyere gitmek isteseler 2letmeden yapiyorum. Kahvaltiya cagriyorum caya aksam yenegine cagiriyorum bu adama yaranamadim. Cöregimi cok severler ayda 2-3kez yapiyorum götürüyirum.

Ister inanin ister inanmayin ama bsy istiyorlar hemen yapiyorum biyere gitmek isteseler 2letmeden yapiyorum. Kahvaltiya cagriyorum caya aksam yenegine cagiriyorum bu adama yaranamadim. Cöregimi cok severler ayda 2-3kez yapiyorum götürüyirum.
Canim sen yapiyorsan esin yaptigini biliyodur.
Yaranma bosver.
Ister sevsin ister sevmesin.
Boyle seyler yuzunden kocana ayrilalim falan deme bir daha

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.

Aman yasli bunaga ne takiyorsun gul gec. Onemli olan esin. Seni ezdirmemis ya ona bak. Gitme bir daha evlerine.

Bence kocanızın konuşması yetmiyorsa eşinize de söyleyip kendiniz konuşun kayınpederinizle. Sakince... haklıyken haksız duruma düşmeyin. Evliliğinizi yıpratır bu durum. Kocanız arada kalır birgün ehhh deyip aradan sıyrılabilir. Ya herru ya merru. Siz de ailesiniz artık, annesiniz, sizin de anneniz babanız var. Kimsenin hakaretini duymak zorunda değilsiniz. Ama konuşacaksanız da gerçekten ılıman bir şekilde konuşun. Kayınpederiniz çıkışsa bile. Herkes herkesin haklılığını görür böylece

Bence kocanızın konuşması yetmiyorsa eşinize de söyleyip kendiniz konuşun kayınpederinizle. Sakince... haklıyken haksız duruma düşmeyin. Evliliğinizi yıpratır bu durum. Kocanız arada kalır birgün ehhh deyip aradan sıyrılabilir. Ya herru ya merru. Siz de ailesiniz artık, annesiniz, sizin de anneniz babanız var. Kimsenin hakaretini duymak zorunda değilsiniz. Ama konuşacaksanız da gerçekten ılıman bir şekilde konuşun. Kayınpederiniz çıkışsa bile. Herkes herkesin haklılığını görür böylece
Keske cesaret edip yüzüme söylese zaten esimi doldurmasa daha memnun olurdum

Back
X