• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik dayanamiyorum

İyki demiş işte.Eşin de duymuş bir daha gitmez sana gidelim demez artık.Daha ne..Eşinde de laf getirip götürme huyu çok heralde.

Zamaninda aynisini yaptim ve çözüm olmadi bosandım. Ben tam beceremedim heralde :))
Yeterince haklımıydın,vicdanın da rahatsa geri de kalanlar düşünsün.
Peki bu yolu denedin ve başarılı olamadığını söylüyorsun cidden merak ediyorum böyle bir durumda ne tavsiye edersin?şimdi olsa sineye çekermiydin yani?Tüm iyi niyetimle soruyorum.Olası başarısız bir cinnet önüne geçmek için:)

o ne ya ne biçim insanmış.
KP düşkün olur geline de KV oğluna aşık olur bu tam tersi galiba.
Siz çalışıyor musunuz?
Boşanın demicem korkmayın:)

Morali dünden beri bozuktu bsyyok bsyyokdedi ama inanmadim üstüne gidince söyledi

İyi de zaten aranız bozukmus iyice nefret ettirmiş seni... Sen de bosanalim filan diye ağzına alma bence esini kendinden sogutursun. Eşin zaten eğriyi doğruyu görüyor belli ki

o ne ya ne biçim insanmış.
KP düşkün olur geline de KV oğluna aşık olur bu tam tersi galiba.
Siz çalışıyor musunuz?
Boşanın demicem korkmayın:)
Bosanmayi düsünüyorum ben kendim hayir calismiyorum ogluma kres ariyorum bulur bulmaz isim zaten hazir eski patronum beni cagiriylr

Ben herkesten sogudum nefret ettim o kpe ahh verdim esimin gözü önünde kendinide 2kizi var

Canım benden sana tavsiye kimseye ah etme Allah korusun eşin o adamın oğlu senin çocuğun o adamın torunu bedduan sizin de canınızı yakar allahihafaza

Bosanmayi düsünüyorum ben kendim hayir calismiyorum ogluma kres ariyorum bulur bulmaz isim zaten hazir eski patronum beni cagiriylr

işe girin tabi patronunuzda çağırıyorlar oğlunuza kreş bulduktan sonra ok demeyi ihmal etmeyin bence.
oğluna hizmetçi aldığını sanıyor heralde.
eşinizin size bunları anlatması çok yanlış ayrıca zaten herkes yazmış eşiniz koca mı arıyor dediğinde nasıl ağzının payını verememiş.
artık gitmeyin o eve kesinlikle açık açık gitmeyeceğini, sizi hafif gören birinin evine asla adım atmayacağınız söyleyin.
büyük terbiyesizlik adamın yaptığı.
yarın bir gün sana muhtaç kalacak o zaman yüzüne bakabilecek mi sanki kazık çakmış dünyaya.

eşiniz de ayağını denk alsın.
düzgünce konuşun yok gidelim edelim diye ısrar etmesin artık onun ki midesizlik oluyor.

işe girin tabi patronunuzda çağırıyorlar oğlunuza kreş bulduktan sonra ok demeyi ihmal etmeyin bence.
oğluna hizmetçi aldığını sanıyor heralde.
eşinizin size bunları anlatması çok yanlış ayrıca zaten herkes yazmış eşiniz koca mı arıyor dediğinde nasıl ağzının payını verememiş.
artık gitmeyin o eve kesinlikle açık açık gitmeyeceğini, sizi hafif gören birinin evine asla adım atmayacağınız söyleyin.
büyük terbiyesizlik adamın yaptığı.
yarın bir gün sana muhtaç kalacak o zaman yüzüne bakabilecek mi sanki kazık çakmış dünyaya.

eşiniz de ayağını denk alsın.
düzgünce konuşun yok gidelim edelim diye ısrar etmesin artık onun ki midesizlik oluyor.
Haklisiniz görmek istemiyorum zaten

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
Pis adam utanmıyor mu oğlunun evinin içini böyle huzursuz etmeye. Sana ne bunak otur oturduğun yerde istersem tlf lâ oynarım istersem çirkin olurum ister güzel olurum sana ne kendine mi Alacan . Tepem attı ya . Cekin elinizı çiftlerin huzurundan. Günahtır ya .

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
evlerine adım dahi atmıyacaksın.. kusura bakma ama eşimin babasıda olsa anneside olsa beni buladar aşağalama hakları yok... niye gidiyorsun?? eşin bunları bildiği halde neden seni oraya getiriyor??? asıl sacma olan bu

Kaynana kılıklı kayınbaba. Erkeğin böylesini düşünüyorum da çok iğrenç... oğluna saygısı olsa zaten bunları söylemez. Görüşmeyin mümkünse, en azından yok yere canınız sıkılmaz

Back
X