artık dayanamıyorum

ben sürekli arayı yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli benim dediğim olsun diyor bu evliliktede böyle
o zaman ya sizin paranızdan vazgeçecek ve siz çalışmayacaksınız
ya da annenizi hiç üzmeyecek
madem öyle işte böyle
sinir oluyorum egoist erkeklere yaa
bu arada ne kadar ki maaşınız bakıcı fiyatıyla aynı sorması ayıp

Allahim benim de kizim var ben bi gözyaşına dayanamam kurban olurum evlendirmek istemiyorum daha birbuçuk yaşında bile değil simdiden dusunuyorum yani.

canım yaa hep bir iyiye kötü oluyor ,sen üzme kendini konuş eşinle ya işten çık kendin bak yada bakıcı tutsun anlasın az kıymetini çözüm ne olursa olsun ezilme üzülme allah yardımcın olsun

20 b,n lira borç var dolandırıldı .ailem bilmiyor.
Cik isten cocuguna evine bak kendide borcunu kapasin artik nasil kapar o onun bilecegi is kusura bakmayinda size ve annenize semer vurmaya calisan bir adama hot demedikce tepenize cikmaya aynen devam eder bekara bosamak kolay kardesim ha ben olsam alir cocugu giderdim anneme annem bakar ben calisirdim biraz trasi gozune insin deger bilsin derdim ama evlilik sizin karar sizin
Annenize camasir bulasik yikama evi toplama vs demesi neden sizi yormak istiyor ama neden onu anlamadim cunku anneni yapmayinca siz yapacaksiniz sizin hayatinizi neden zorlastirmak istiyor esiniz

Anneniz hem bakıcılık yapıyor hem azar işitiyor eşinizden sen yokken ev pis miydi lafa bak..Daha temiz olsun diye yapmış yani ne var bunda..K. bakmayın ama anne söz konusu olunca akan sular durur ben de. kaç yaşında kadın ayıp ama gerçekten. Hem kendinizi hem annenizi ezdirmeyin.Çok sorunsa çıkın işten kendiniz bakın çocuğunuza..

Ay Allah aşkına annenizi ezdirmeyin ya!
Kadın hergün gelip gece 11lerde yollara düşüyor tekrar nasıl içiniz elveriyor pes!
Bide üstüne laf yiyor sizde ne kadar eziksiniz kusura bakmayın ama öylesiniz konunun başında yorum yaptım kaç sayfa olmuş hala mıy mıy mıy. Boşanmayacaksanız da annenizi çağırmayın kendiniz napıyorsanız yapın.

Bosanmak seceneklerinde yok ki zaten bebem kucuk babasizmi buyusun bebegimi benden alirlar (oda bilio kucuk cocugun anneye verildigini)borcum var ailem kahrolur hata yaptim ama cocugum oldu
Sadece rahatlamaya yazmis ayrica hunter7 ablanin yazdiklari benimde dikkatimi cekti

Şimdi baktım yorumlarına. Umarım fakedir gerçekten sinirim bozuldu bi insan bu kadar mıy mıy bu kadar ezik olamaz sinirim zıpladı.

eşnin yaptığı nankörlük! hem kuruş almadan ocuğuna baksın hemde koca kadını azarlasın. madem azarlamayı biliyo kendi anasını getirip baktırsın çocuğuna. ama benden de sana tavsiye yükselme yaşayacağın bir iş değilse ve bakıcı paranla maaşın aynıysa çocuğuna kendin bak derim. hem anne sevgisini bilir hem de gözün arkada kalmaz.

Bazen tüm bu kadınlar fake mi diyorum. Bu kadar acizlik nasıl olur ya hadi diyelim kendinin gururu yok ezdirdin anneni nasıl ezdirirsin kocana! Akıllı olsaymis dolandırılmasaymış, azda kendi ailesi baksın

Annen haklı bende olsanm gelmem bakıcı tut yada kendın bakacaksın bır sure sonra da kres

Allah beyinden noksan insanları karşımıza çıkarmasın artık yeter.. Sende artık kendine gel sen korktukça elin adamı acımaz bebek onun olduğu kadar senin kızsa zaten sana verir mahkeme velayetini havlasın dursun allahım sinir krizi geçiricem :/

akşam eşim ben eve gitmeden gitmiş annemle konuşmuş özür dilemiş ben eve gittimde anneme kahve yapıyordu giderkende sana ihtiyacımız var gel anne dedi sonuç bugun annem bizde.birdaha asla birşeye karışmayacagım dedi anneme..bende senin arkanda duran bir ailen yok sana kıymet bilenlerin degerini bil ve otur dedim.

Tabi totosu yemedi bazı şeyleri zoru görünce

Sana tavsiye bir daha anneni ve kendini bu kocan olacak adama ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…