gönül diyelim sevdim ama taa evlenirken annem dediki kızım bak bundan sana eş olmaz dedi dinlemedim ev yerleştirdigimiz gun ailesi bana karşı kışkırttı kavga ettik ama anne sus dedim ve sonuç bu
sen esıne dısını gosterememısın bence bneım esımde bazı konularda sorumsuz ve bırazda rahat bır adamdır..benım elımden her ıs gelır maddı manevı evın cogu yuku cocuk bakımı dahıl ustumdedır..ben sürekli arayı yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli benim dediğim olsun diyor bu evliliktede böyle
Versene cevabını gelipte bir işimemi koşuyorlar hangi derdime merhemler diye hem annen iyilik yapsın hem adam iğnelesinnolur bir akıl verin.bana .çocugumun 40 mevlitini yaptım kayınvalindem gelmedi bile daha dogrusu o aileden kimse gelmedi aramama rqagmen ortada hiç bişey yokken.geçen gün rahatsızlanmış aradı kardeşleri bende sırf onun hatrımna hastaneye gittim geçmiş olsuna sadece mide bulantısı hastalıgda bu.ama ona ragmen hala annecim babacım ben çıldırıcam artık dayanamıyorum
çocuğu yapan sen bakmak zorunda olan başkaları. bu kadar yardıma muhtaç olacaksanız yapmayacaktınız. bu ne kolaycılık.
Sende gitme göster dişini ezdirme kendini dik durnolur bir akıl verin.bana .çocugumun 40 mevlitini yaptım kayınvalindem gelmedi bile daha dogrusu o aileden kimse gelmedi aramama rqagmen ortada hiç bişey yokken.geçen gün rahatsızlanmış aradı kardeşleri bende sırf onun hatrımna hastaneye gittim geçmiş olsuna sadece mide bulantısı hastalıgda bu.ama ona ragmen hala annecim babacım ben çıldırıcam artık dayanamıyorum
Bakici tutalim de aylik 1000 1500 lira bakiciya versin de görelim onu kosa kosa anneni çağırmaya geri gider.
Yazık gunah ya kadına ayip ayip kocan kotu kalpli.ben hergun hazirliyorum giydiriyorum kizimi da bebek arabasına koyuyorum 10 dakika yol gidiyorum yaya.annemler kendi evlerinde bakmak istediler bi bildikleri var dedim..varmista.kadın hergün yarım saat gelip yarım saat yol gidiyo sırf çocuk için gece 10da çıkıyorum işte 52 yaşında kadın gece 11lerde yolda sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?