artık dayanamıyorum

Ben evlilikte saygıyı çok önemsiyorum. Bu evlilikte saygı yok. Size saygısı olmayan bir eşin zaten ailenize de saygılı olması beklenemez. Taviz verdikçe de üzülürsünüz. "Çocuğum babasız büyümesin" diye bahane bulup boşanmıyor kadınlar, o gücü kendinde bulamayıp ömür boyu böyle aşağılanmayı göze alıyor. Oysa hem kendine zarar veriyor hem de böyle bir ailede büyüyen çocuğa. Çocuk mutsuz oluyor. Dayanamıyorsanız boşanın, size bu kadar eziyet çektiren, ailenizi hiçe sayan, sizi hiçe sayan bir adamla evli kalmak zorunda değilsiniz. Çocuğunuzu daha sağlıklı bir ortamda büyütebilirsiniz. Babasız olmayacak merak etmeyin, eğer sorumluluk sahibi bir babaysa hayatında olacaktır.

gönül diyelim sevdim ama taa evlenirken annem dediki kızım bak bundan sana eş olmaz dedi dinlemedim ev yerleştirdigimiz gun ailesi bana karşı kışkırttı kavga ettik ama anne sus dedim ve sonuç bu

Ah annelerimiz biliyorlarda konusuyorlar zaten annelerimizi dinlemek hiç birimiz sorun yasamazdik olucagi varmış olmuş bundan sonrası için karar vermen lazım devam edebilicekmisin böyle bi adamla

Kimbilir kac yasinda kadina hizmetci muamelesi yaptiriyorsun resmen eşine, onu yapcak bunu yapmicak, su saatte geldin, su saatte gitsin hayirdir? Beleş hizmetci tutmuş galiva. Hic araya bulmaya calisiyorum filan deme, ara bulmuyorsun, susuyorsun bütün olanlara zaten esininde seni taktigi yok. Ben annenin yerinde olsam yuzune bakmazdim ya anne işte ne yapsin. Seninde cocugun var, insan bu kadar mı pasif olur ya.

Çok üzüldüm senin için. Tahammülfersa kaba saygısız düşüncesiz bi eşin var. Anne tarafından çok şanslıymışsın ama üzerine titriyor belli ki. Bu dünyaya çile doldurmak için gelmedik niye çekiyorsun ki bu adamı. Sevgi yok saygı yok huzur yok rahatlık yok yok oğlu yok. Çalışıyorsun da. Boşan annenle bebeğinle huzurlu bi hayat kur kendine. Kocan sen yalvarsan bebeği alıp bakma sorumluluğuna girmez bence. O istese hakim vermez o kadar küçük çocuğu anneden başkasına. Bu mutsuzluğa mahkum etme kendini

ben sürekli arayı yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli benim dediğim olsun diyor bu evliliktede böyle
sen esıne dısını gosterememısın bence bneım esımde bazı konularda sorumsuz ve bırazda rahat bır adamdır..benım elımden her ıs gelır maddı manevı evın cogu yuku cocuk bakımı dahıl ustumdedır..
annemler su an torunlarına bakıyorlar kı kv dem öldü, zaten cokta yaslıydı bakamazdı.. annemlerden de boyle brı talebım olmadı bana kalsa bakıcı tutardım ama onlar hep ufacık cocuga yazık bız bakarız dedıler sonradan maddı sartlarımızda degıstı ev aldık borca gırdık derken onlar gonullu bız gonullu bebegıme bakmaya basladılar ama bır gun olsun ne bebek bakımı ne evle ılgılı konularda laf soyleemdık onlara , arada rahatsız oldugumuz seyler oldu karsılıklı ama zamanla herkes susmayı ogrendı ..
sızde esınıze bır ayar cekın susumayı ogrensın, yada olmuyorsa tek carenız bakıcı onu da soyleyın sen ettın sen ode o zaman parasını ben bulurum sana bır kadın deyın, ödesın bır zahmet bakıcı parasını...
işi bırakın sız bakın demıyorum cunku bence kadınlar calısmalı..

Eşinize madrö anneme huzur vermiyorsun ben kendim bakacağım çocuğuma de çık işten görsün gününü tsrbiyesiz adam. Bunlara iyilik yaramaz.

Versene cevabını gelipte bir işimemi koşuyorlar hangi derdime merhemler diye hem annen iyilik yapsın hem adam iğnelesin

çocuğu yapan sen bakmak zorunda olan başkaları. bu kadar yardıma muhtaç olacaksanız yapmayacaktınız. bu ne kolaycılık.

Sende gitme göster dişini ezdirme kendini dik dur

eşin bakıcı parasını duyunca sen işden çıkmak zorunda kalınca aklı başına gelir
hadsiz
kadın size yardım etmek zorunda mı ki ettiği yardıma utanmadan laf ediyorsun

anneniz haklı daha fazla ezilmesin kadın
sizde işden çıkın evde oturun eşiniz çok bilmiş beyefendi yediği nanelerin hesabını ödesin

Sinir oluyorum böyle tiple hatta uyus oluyorum anneci babacı çok seviyorsa gitsin yanlarına ailelerine kendilerini e
ezik göstermemek için böyle iğrenç kaprisli dengesiz hareketler yapıyorlar bir onların ailesi var elalemin kızları ailesi dış kapı mandalı sanki saygısız herifler

Bence eşine bir ayar ver yani evi bebeğinle terk et annenin evine yerleş ve benim dediklerim olana kadarda gelmiyorum de sanırım eşinin aileside hakkınızda olumlu düşüncelere sahip değil yoksa onlarda çocuğun bakımını üstlenirdi

Bence eşine bir ayar ver yani evi bebeğinle terk et annenin evine yerleş ve benim dediklerim olana kadarda gelmiyorum de sanırım eşinin aileside hakkınızda olumlu düşüncelere sahip değil yoksa onlarda çocuğun bakımını üstlenirdi

Yorum yapmayacaktım benim başıma da gelir büyük konuşmayım diye ama düşündükçe sinir bastı bana.
Konu sahibi resmen kendi yanlış seçimlerinle konuyu bu hale sen getirmişsin. Kusura bakma da benim eşim annem evime gelip bebek bakacak ve "çamaşırlarıma dokunmasın" deme cüretini kendinde bulacak, ben o adamı ortadan ikiye ayırırım çok net söylüyorum, hadsiz.. ve siz de haddini bildiremeyip eziliyorsunuz. Hala o adamla evli kalıyorsunuz yaptığı tüm zorbalıklara rağmen ve kılıfınız da "borcum var, ailem bilmiyor", "gelir rezillik çıkarır" vs. vs.
Çalışan insansınız, al çocuğunu git annenin evine, anlat onlara durumu, öde borcunu orda. Eşin olacak hadsizin yanında yaşamaktan daha iyi değil mi? Rezillik çıkartırsa da çıkartsın, gelir bağırır çağırır, ararsınız polisi, gelir alırlar onu, bir güzel de korkuturlar, insanlar da "kız haklıymış ki boşanmış" derler.
Anne olmuşsunuz, annenizi en çok anlamanız gereken dönemde ona zulüm çektiriyorsunuz elin kendini bilmez adamı için. Size hem üzüldüm, hem kızdım. Allah hakkınızda hayırlı olanı göstersin size inşallah.

annenizi nasıl ezdiriyorsunuz anlamıyorum, gidin bakıcı tutun ben olsam eşimin daha ilk konuşmasında bakıcıyı getirmiştim, kimse kimsenin kölesi değil...

Bakici tutalim de aylik 1000 1500 lira bakiciya versin de görelim onu kosa kosa anneni çağırmaya geri gider.

Aynende oyle. Gorsun anyayi konyayi.
Kocama secenek sun:
1. Sen M minnie84 calismiycaksin evde cocuguna bakicaksin, senin uzerindeki krediyide esin oduycek, nerden bulursa bulsun parayi seni ilgilendirmez.
2. Calisicaksin ve hoop tekrar maasini cocuk bakiciya vericeksin, temizlige yemege karismayan vs vs. Ve yine krediyi esin oduycek.

Eger burnunu surtmek istiyosan akli basina gelsin diyosan ben olsam 2. Secenegi hemen uygulardim. 1. Secenekte dara dusunce kendi isindende olmus olursun, is kolay bulunmuyor. 2.ci secenegi yap gorelim bakalm cebindeki para yetmeyince napicak beyfendi.

kadın hergün yarım saat gelip yarım saat yol gidiyo sırf çocuk için gece 10da çıkıyorum işte 52 yaşında kadın gece 11lerde yolda sonuç bu
Yazık gunah ya kadına ayip ayip kocan kotu kalpli.ben hergun hazirliyorum giydiriyorum kizimi da bebek arabasına koyuyorum 10 dakika yol gidiyorum yaya.annemler kendi evlerinde bakmak istediler bi bildikleri var dedim..varmista.

Reactions: anu
Ben çalışıp para getiricem diye çocuğuma hiç bir mecburiyeti yokken annem gelip bakacak, evimin temizliğine kadar yapacak kocam da ben ne dersem o diyip erkeklik tasliycak, annemin yaptigi ise kusur bulup çocuk gibi azarliycak ha.

Adamdan kan alırım kan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…