bundan sonra asla ailen göremez çocugu diye tehdit ediyor.Anneni ezdirme e.s.k gibi çalışsın bakıcı parasını versin
Aramasin yahu daha guzel. Basina dert mi istiyorsun? Gelip de her halta karismasi hosuna mi gidecek? Kapa kapini kendi yaginla kavrul otur evinde kocanla cocugunla. Sana da rahat mi batiyor anlamadim ki ben? Neden insanlardan birseyler bekliyorsun? Kendi imkanin varsa evleneceksin, kendi imkanin varsa cocuk yapacaksin. Annen az bile soylemis. Ben olsam o damada demedigimi birakmam. Hem senin cocuguna bakayim hem temizlik yapayim ustune de laf yiyeyim he yok oyle bir dunya. İnsan der ki x anne sagol senin sayende evimiz temiz cocugumuza bakiliyor gozumuz arkada degil der.k.v zaten aramaz sormaz gördügü yerde ah torunum der allaha havale ediyorum dogum yaptım lohusayken ilk 10 gun aramadı bile
İnsaf kadın mecburmu gelip bakmaya ,siz çocuğunuza bakamıyorsanız annenizin yardımına muhtaçsanız siz mecbursunuz kadını rahat ettirmeye ,çok rahatsızsa annenizin gelmesinden kreş yaşına kadar evi kendi geçindirir sizde bebeğinize bakarsınızo na sorsan azarlamamış burası benim evim kurallarım beni,m demek azarlamak değilmiş gelsin çocuga baksın gitsin yetermiş
O zaman eşinin ağzını tıka. Haddini bilsin. Neden annene laf söyletiyorsun? Kadın bir ton temizlik yapmış bi de azar yemiş yazık. eşine söyle bakıcı mı tutalım işi mi bırakmamı istersin, neden annemi azarlıyorsun de. Bunları söyleyemiyor musun? Oturup boş boş dertleniyor musun? Ben olsam o anda Tepkimi gösterirdim. Kadın toplamış eşyalarını çekmiş gitmiş sen ne yaptın o ara? İyi akşamlar diyerek Anneni mi geçirdin kapıdan? Çok üzüldüm kadına bir de perde yıkamış.kadın hergün yarım saat gelip yarım saat yol gidiyo sırf çocuk için gece 10da çıkıyorum işte 52 yaşında kadın gece 11lerde yolda sonuç bu
Hadi lan ordan deseydin.. senin anan goremez benimkinin en azindan ustunde emegi var deseydin. Hem calis hem annene cocuga baktir hem herif seni ezsin... yok oyle bir dunya. Kiyamet kopar cenesini kapawinn otursunbundan sonra asla ailen göremez çocugu diye tehdit ediyor.
rahat batmıyor kaynanana arayıp bu kocamı dolduruyor kocamda bana ailemle görüşeceksin diyor bu yaptıklarına ragmenAramasin yahu daha guzel. Basina dert mi istiyorsun? Gelip de her halta karismasi hosuna mi gidecek? Kapa kapini kendi yaginla kavrul otur evinde kocanla cocugunla. Sana da rahat mi batiyor anlamadim ki ben? Neden insanlardan birseyler bekliyorsun? Kendi imkanin varsa evleneceksin, kendi imkanin varsa cocuk yapacaksin. Annen az bile soylemis. Ben olsam o damada demedigimi birakmam. Hem senin cocuguna bakayim hem temizlik yapayim ustune de laf yiyeyim he yok oyle bir dunya. İnsan der ki x anne sagol senin sayende evimiz temiz cocugumuza bakiliyor gozumuz arkada degil der.
ben 5 senedir kanser oldum artık.Hadi lan ordan deseydin.. senin anan goremez benimkinin en azindan ustunde emegi var deseydin. Hem calis hem annene cocuga baktir hem herif seni ezsin... yok oyle bir dunya. Kiyamet kopar cenesini kapawinn otursun
Ay sinir basti beni burda aaaaa
gelir onların huzurunuda kaçırır bunu yapar çünkü kavgaya çok meyilli geçen gün otobüse bindik çok kalanalıktı köşede duruyor bebek arabası ile bir kadın daha bindi 60 yaşlarında bir adam ayakta köşede duruyor adama yer ver dedi yer mermem dedi adamda o otobüseü ayaga kaldırdı kocam terbiyesiz diye adama basbas bagırdı kavga çıkardı kadın aglayarak indi otobüsteneşin tam bir hödükmüş..
boşanmayacaksanda al çocuğunu annenin evine git yine çalışırsın annende çocuğa bakar..
eşin biraz kendi kendine kalsın belki aklı başına gelir..
Kanser olmana gerek yok. Soyle saglam bir cingar cikart al bebisi annene git kafani dinle. Ne yapmak isyiyorsan yaparsin sonra. Annene cidden cok uzuldumben 5 senedir kanser oldum artık.
bende üzüldügüm için dertlemek istedim elimden bişey gelmiyo bagırmaya başlıyor aileme zarar verecek diye korkuyorumO zaman eşinin ağzını tıka. Haddini bilsin. Neden annene laf söyletiyorsun? Kadın bir ton temizlik yapmış bi de azar yemiş yazık. eşine söyle bakıcı mı tutalım işi mi bırakmamı istersin, neden annemi azarlıyorsun de. Bunları söyleyemiyor musun? Oturup boş boş dertleniyor musun? Ben olsam o anda Tepkimi gösterirdim. Kadın toplamış eşyalarını çekmiş gitmiş sen ne yaptın o ara? İyi akşamlar diyerek Anneni mi geçirdin kapıdan? Çok üzüldüm kadına bir de perde yıkamış.
kadıncagız yemin ederim hergün yemek yapar temzilik yapar bebek bakar hediye diye 600 liralık bir tur LDIM TAA SENEYE EYLÜLE ÖDESİN BABAN KURUŞ VERMYECEKSİN DİYOKanser olmana gerek yok. Soyle saglam bir cingar cikart al bebisi annene git kafani dinle. Ne yapmak isyiyorsan yaparsin sonra. Annene cidden cok uzuldum
Ay bu ne cirkin bir insan !!! Minnet duygusu yok bencil herif !! Sen niye bu kadar sessizsin ?? Hakkini savun birazkadıncagız yemin ederim hergün yemek yapar temzilik yapar bebek bakar hediye diye 600 liralık bir tur LDIM TAA SENEYE EYLÜLE ÖDESİN BABAN KURUŞ VERMYECEKSİN DİYO
gelir onların huzurunuda kaçırır bunu yapar çünkü kavgaya çok meyilli geçen gün otobüse bindik çok kalanalıktı köşede duruyor bebek arabası ile bir kadın daha bindi 60 yaşlarında bir adam ayakta köşede duruyor adama yer ver dedi yer mermem dedi adamda o otobüseü ayaga kaldırdı kocam terbiyesiz diye adama basbas bagırdı kavga çıkardı kadın aglayarak indi otobüsten
EVET BEN YETER AİLEM DUYMASIN LAF OLMASIN SÖZ OLMASIN DEDİKÇE BUNLAR OLDU.kaçırsın afgurur durur..
kusura bakma ama edepsizlikle işini yürütmeyi iş edinmiş senin kocan..
sende azıcık dişini göster ..
DAYANAMIYORUM ARTIK .HERGUN EVE GİDER SAATLERCE OYUN OYNAR DÜN GECE OTURALIM DEDİM OYUNUN BAŞINDAN 11:30DA KALKTI HADİ ÇOCUGU YIKAYALIM DEDİM YIKADIK BEN UYUTTUM SAAT 1 OLDU BANA HADİ FİLM İZLEYELİM DEDİ SABAH ÇOCUK 6 DA UYANIYO BEN ÇOK YORGUNUM DEDİM ZATEN ŞAŞARDIM BENİMLE BİŞEY PAYLAŞSAN DİYO SAAT 8DE EVDEYDİ BEN 10DA EVE GİTTİM SAATLERCE OYUN OYNADI KEYFİNCE SABAH 6DA KALKIYORUM DİYE KÜSTÜ.Ay bu ne cirkin bir insan !!! Minnet duygusu yok bencil herif !! Sen niye bu kadar sessizsin ?? Hakkini savun biraz
ANNESİ ASLA BAKMAZ ZATEN SIRF O YUZNDEN KAVGA ÇIKARDI ÇOCUK 35 GUNLIKKEN GİTTİ SONRA HASTA NUMARASI YAPTI BARIŞTILAR BUNLARI ARTIK BEN KENDİME YEDİREMİYORUM BIKTIM TÜKENDİM 5 SENEDİR.ya bakıcı tutacaksın ya da işten ayrılıp kendin bakacaksın annen ya da kayınvalidenin toruna bakma görevi yok içlerinden gelirse bakarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?