- Konu Sahibi liymonatta
-
benimde halamın başına gelmişti böle bir olay...aslında biraz farklı bu olaydan.şöyle ki halam sürekli nişanlı iken eniştemden süpheleniodu aslında onun ki aşırı kıskançlıktı.facede kız görse bu kim niye ekledin vs. bir sürü soru sorardı halam...aradığında eniştem biri ile konuşuo olsa kiminle konuşuyordun ben tanıom falan filan...eniştem şununla konuşuodum dese halam inanmazdı..bi kere çok ağır bir laf etti sen şerefsizsin beni aldattıon dimi falan filan gibi laflar etti...eniştem tabi çokkk alındı bu lafa veee sırfff halama şerfsizlik nasıl olurmuş göstermek için msn de bi kız ekleyip onunla yazışmış bir hafta...tabi halam görmüş bilgisayardan bu yazışmaları nişan yüzüğünü attı bir sürü olaylar falan oldu aileler girdi olaya falan...eniştem halama bana şerefsiz dedin ve bende sana şerefsizlik nasıl olurmuş gösterdim dedi olay bu dedi seni aldatmadım dedi beni sürekli zan altında bırakıyordun dedi vs.... ama halam bu bir oyun bile olsa bu olaı atlatamadı bir süre ayrıldılar...sonra eniştemm tekrar gelip özür diledi yemin etti bir daha bu şekilde bişey yapmayacağına ve halam da kendi yaptığı hataları da görünce affetti eniştemi ve şimdi evliler 4 yıldır çokkk mutlular 1 bebekleri var....yani erkek güven verdikten sonra ve erkeğe o çirkin şeyi yapmaya zorlayan kadınsa affedilebiliyor.yakın örneğini ailemde yaşadımm.... sizce bu olayda da affetmek çok mu kötüydü...
Açıkçası bu siteye yazmayı çok düşünmüştüm bu kadar destek geleceği aklıma gelmiyordu. Herkese verdiği destekten dolayı tşk ederim. Şimdi bazı şeyler kafamda daha da şekillendi.
Akıl sağlığımdan artık şüphe eder duruma geldim. Hep acabalar. Bununla yaşamak çok zor. Ayrılmayı çok düşündüm. 20 gün ailemin yanında kaldım. beni aramadı sormadı. Sadece kaynanam aradı niye gittin evinden gitme demedim mi ailene durumu sevdirme demedim mi falan dedi annemde bu laflarını duyunca telefonda demediğini bırakmadı.
Ama ben böyle birşeyle eşimi suçlamadım ki. Eşime bunu yaptıracak inan birşey yapmadım. Evliliğimizde benimle ilgiliydi bazı atışmalar oluyordu tabi ama ben sadece tlefonunu aşırı saklamasından şühelendim kendine belli etmedim ve dökümanlarını bulduktan sonra gösterdim kendine.
Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...
Son durum ne bilmiyorum ama ,siz niye mücadele ediyorsunuz ben onu anlamadım,ilk sayfada demişsiniz ya.
Adam sizi aldatıyo,bencillik yapıyo,yüzsüz gibi söylüyo bir de, siz onun için mücadele ediceksiniz öyle mi?
Bırakın da o sizin için mücadele etsin.
Kendimi kandırma değil ama bi şans daha vermek içindi
merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. Inkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. Bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. Ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. Hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...
merhaba ,ben birşey merak ediyorum siz çalışıyor musunuz ?ona göre yönlendirelim sizi
Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?