Artık Güvenemiyorum...

Ama ben böyle birşeyle eşimi suçlamadım ki. Eşime bunu yaptıracak inan birşey yapmadım. Evliliğimizde benimle ilgiliydi bazı atışmalar oluyordu tabi ama ben sadece tlefonunu aşırı saklamasından şühelendim kendine belli etmedim ve dökümanlarını bulduktan sonra gösterdim kendine.

cnm ben yazdıklarından şunu anlıyorum...kaynanan bile oğlunun onca yaptığına rağmen oğlunu kızacağına sana kızmış evden niye gittin ailene söleme demedim mi falan filan...bence eşinin ailesi de bir garip...

yok cnm ben sadece yakın çevremde olan olayı anlatmak istedim yazını okuyunca aklıma geldi bu olay....eşin bunu yaptıracak bişi yapmadığın ortada zatennn...

Canım arkana bile bakmadan kaç bence bide çocuk olursa daha zor olur ayrılman zararın neresinden dönsen kardır zarar bu adam. Kendini bütün bir ömür bu adamla tüketme.

Canım benim tam 4bucuk yıllık bi iliskim vardı ve ben o insanla herseyı yasadım, benı aldatıgını ögrendım cok zor durumda kalmama ragmen ayrıldım hala cıkmazlardayım ama ondan ayrıldıgıma pısman degılım oyle bı ınsanla olacagıma varsın bı ömur bekar kalmak zorunda kalayım razıyım...

Son durum ne bilmiyorum ama ,siz niye mücadele ediyorsunuz ben onu anlamadım,ilk sayfada demişsiniz ya.
Adam sizi aldatıyo,bencillik yapıyo,yüzsüz gibi söylüyo bir de, siz onun için mücadele ediceksiniz öyle mi?
Bırakın da o sizin için mücadele etsin.

İnan insanın başına gelince bu tür şeyler karar vermesi zor oluyor. zorluklarla yuvanı kuruyorsun. Sevdim ailem vermek istemedi kaç yıl bekledim. bu süre sonunda da evlendim. Toplam 7 yıl olmuş 22 yaşında tanımıştım eşimi şimdi 29 yaşımdayım. Güvenilecek bir insan değil bir şans belki düzelir pişman olur diye vermek istedim yoksa herşeyi bitirmek kolay bitti der çıkar gidersin. İşim gücüm var ve ona muhtaç da değilim... Şuan karar aşamasındayım.

bu durumda iyi davransa gerçekten beni sevdiğini düşünüyorum vazgeçiyorum. anlamadım ki ne kendimi ne onu. hepsi sevdiğim için...

Kendimi kandırma değil ama bi şans daha vermek içindi

Şimdi gördüm, arkadaşlardan da cevap veren olmuş.
Tabii ki boşanmak kolay olmamalı, tabi ki her zaman eşlerden her ikisi de evliliğinde yapıcı olmalı.
Ama eşin hiçbir pişmanlık hissetmiyor, yanlış bir şey yaptığını bile düşünmüyor. Ya ona kaybetbe korkusunu yaşatacaksın ki denemişsin, 20 gün girmiş araya bir sonuç alamamışsın, ya da resti çekip, gerçekten 'bir daha yaparsan bunu kabul edemem.' diyeceksin. Tabii ki söylediğin hiçbir şey kuru sıkı olmayacak. Evliliklerde kadının yaptığı hatalardan biri de 'Terk ederim, ayrılırım.' gibi konuşup, öyle bir şey olunca yapmaması. O zaman erkek de 'Oooooo konuşuyor ama yapmıyor.' diye düşünüp takmayabiliyor.

Allah yardımcın olsun.

merhaba ,ben birşey merak ediyorum siz çalışıyor musunuz ?ona göre yönlendirelim sizi

düşünecek birşey yok ki, şans verilecek bir adam da yok karşınızda,hatta sizden şans isteyen de..

bi arkadaşın da dediği gibi, kötü olanları değil de iyi evlilikleri de düşünün bence,

herşey içki,kumarla bitmiyo sonuçta...

merhaba ,ben birşey merak ediyorum siz çalışıyor musunuz ?ona göre yönlendirelim sizi

çalışıyormuş canım,kocasına muhtaç olmadığını söylüyor.
arkadaşım kafan neyin kafası çözemedim ben. ilaç filan mı aldın... o kadın olmasaydı başkaları olurdu cümlesinin Türkçe tercümesi nedir bana söyler misin.

Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde

şu yazdıklarınız eşinizin asla yaptıklarından vazgeçmeyeceğinin apaçık göstergesi bence.
yazık yeni evlisiniz ama böyle biriyle ömür geçireceğinizi düşünebiliyomusunuz?evlilikte güven yoksa o evlilik gerçekten evlilik olurmu?bence olmaz.
ne yapacağınızın cevabı çok açık aslında....

Pişkince itiraf eden , sizin durumunuzu umursamayan adamın hala '' sevgisinden şüphe ediyorum '' demeniz ....

Nasıl pişkin bir adam yahu...
Nasıl terbiyesizlik bu.
Aklım almıyor.
O olmasa o zamanda bir başka kız denk gelse ona da ilgi gösterirdim tarzında konuşabilen biri "yüzsüz, utanmaz, arlanmaz, uslanmaz, ne yapacağını kestirilemez, asla özür dilemez, hatasını kabul etmez"
işin çok ama çok zorr.

bence o nasıl kendi çapında takılıyorsa sende öyle yap . uğraşma ilgilenme bakalım ne olucak inceldiği yerden kopar yada düzelir çünkü sonuçta saçmalık yani 6 yıldır hayatında ve daha evliliğinizin cicim aylarında ve ailesinin bile bildiği hani erkek milleti dersin arada bi gözü kayar hata yapar bilmemne dersin ama bu düpedüz devam eder bi de diyorsun yani bu kötü birşey cidden .. bence bu durumu düzeltmek için bir de hiç birşey yapmıyorsa hatasını anlamamış demektir.. hakkında hayırlısı olsun canım umarım haatsını anlar ve senin gönlünü almaya çalışır ama sakın ama sakın alttan alma . alıcak bi durumun yok evliliğini kurtarmak amaçlıda olsada...

Gitmeye kalkıp sonra vazgeçerek hata etmişsiniz. Kesin kararlı değilken terketmeye hiç kalkışmasaydınız keşke. Çünkü böyle bir adamın bundan çıkaracağı sonuç "Nasılsa gitmiyor." olur.

Ben bir ilişkinin bu şekilde yürüyeceğine inanmıyorum ama size doğrudan "ayrıl" da diyemem. Bence önce kendi kararınızı verin. Öyle ya da böyle bir karar verdiğinizde de eşiniz ciddi olduğunuzu bilsin. Bu kadar rahat bir adam durduk yere kendinden ödün vermez. İşin sonunda bedel ödeyeceğini bilmesi gerekir.

güven gerçekten çok önemli telefonunda neden şifre varmış gerçekten çok sinir oldum eşinize çocuk olmadan ayrılın yada karşınıza alın konuşun ciddi ciddi güvenemiyorum güvenini kazanmaya bile uğraşmadın diyin ama sakince anlatın kafanızdaki soru işarelerini ne kadar üzüldüğünüzü anlar belki sizi Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…