Artık Güvenemiyorum...

Mutlaka ailenizin bu durumdan haberi olsun, sakın bu olayı surat asarak küserek geçiştirmeyin... ya ayrılın ya pişman edin!!!

şu cümleyi öyle yadırgadım ki.. bunu yapan sanki eşiniz değil de, sokaktan herhangi biri. bu nasıl pervasızca ve utanmazca bir cevap? bilmiyorum ama evliliğinizi ciddi ciddi gözden geçirmeniz gerekiyor. çocuğunuz da yokken, iyi düşün. bugün böyle rahat konuşan yarın daha da ileri gider..

telefonda şifre olayını anlamiyorum insanin saklayacak bişeyi varsa şifre koyar yada ufak çocugu vardir anladigim kadariyla sizin yok yani güvenmemekte haklisiniz

Aldatan erkek ve ya kadın hiçbirine tahammülüm yok.
Bakın sizi de anlıyorum , kızmıyorum, küçümsemiyorum sizi. Yeni evlisiniz, hayalleriniz bu değildi.
Mutlu olacaktınız, sevgi dolu bir yuvanız olacaktı, eşinizden çocuklarınız olacaktı ...
Fakat bu güzel rüyadan çok çabuk uyandırıldınız şimdi ayılmak istemiyorsunuz. Gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorsunuz.
Haklısınız da, hemen hemen çoğu kadının vereceği tepkidir bu, hatta hepimizin.
Kimimiz çabuk ayılır kimimizinki uzun sürer. Ama ilk seçenek daha iyidir.
Çünkü ne kadar geç kurtulursanız böylesi bir adamdan o kadar büyür yaralarınız.
Boşanın diyeceğim, bekara karı boşamak kolaydır tabiii boşanmak ne öyle hemen kurtarabilir savaşabilir yuvası için diyecekler.
Ama yine de tüm bu denilenlere razı gelerek boşanın diyorum. Bir an bile düşünmeyin.
Bu evlilikte boşanmaktan başka bir seçenek var mı ?
Kadın, ihaneti yakalamış. Adam kendini affettirmeye çalışacağına telefonlarını kilitliyor, kavgalar çıkarıyor .
Bu yuva kurtarılması gereken bir yuva değil şuanda . Ve kurtarması gereken kişi dişi kuşta değil. Karşıdaki karga !!!

Rabbim kimseyi böyle eşlere düşürmesin. Küfür ederdim ama ban korkum var.

yuh ya yuh pişkinliğin, vurdumduymazlığın, şeref yoksunluğunun bu kadarı..
sana da söyleyecek söz bulamıyorum. baya baya eşin eve yavru kedi getirmiş de sen bundan rahatsızmışsın gibi bir hava var. aldatılmışsın, aldatılıyorsun, aldatılacaksın. ömür boyu aldatılacaksın. kendine reva gördüğün hayat bu mu?
hiç dini bahane etmeye çalışma. din böyle bir müsveddeyle boşanmayı günah saymaz merak etme.

valla arkadaslar gayet ıyı özetlemıs aslında o adam hıc pısman degıl ustelık tlf sıfrelı sureklı yanında eşittir hala aldatılıyosun kv zaten baska bı dunya bıde evını bırakma dıyo sen neyı beklıyosun kı o evde o adamla aynı yatakta uyuyabılıyomusun fazlasını sormuyorum uyuyabılıyomusun yada aynı evde nefes alırken gogsun daralmıyo mu ben okurken tıksındım sen onunla aynı masada yemek yıyebılıyomusun? maddı durumun var calııyosun aılende arkanda anladıgım kadarıyla neyı beklıyosun bu evde artık beraber yasıycaz deyıp kadını eve getırmesını mı cok yakında oda olur bence sonra bı gece bırınız yatarsınız bı gece bırınız dini istediğiniz sekılde yonlendırmeyın bosanmak gunah aldatan kocayı bosamak gunah degıl islamda 4 kadına kadar musade var ozaman (tabı kı yok var olan sartlar onu gerektırdıgı ıcın kıyılan nıkahlardır) getırsın eve 3 kadın daha beraber yasarsınız hepinizden de bı cocugu olur haremı kursun eve hıc kusura bakma bunların basına gelmesı an meselesı adam hala senı aldatıyo farkına var aç gözünü ve bence daha fazla bekleme bosanmak ıcın maıl dokumanlarını da delıl olarak kullan mahkemede nafakanı da al tazmınatını da al catır catır ye keyfıne bak.

belliki adam hala bi haltlar yiyor,tele şifre koyup sizden kaçırdığına göre.
anladığım kadarıyla siz de sindirmişsiniz.
yeni evliyim ayrılmaya cesaret edemedim bahane olmamalı.
bu işin taze evliliği,yıllanmışlığı yok.
adam basbayağı ş...k yapıp aldatıyor sizi.
şu saatten sonra tek tavsiyem,
eğer gene yakalayıp gene yeni evliyim ayrılmaya cesaret edemiyorum diyecekseniz hiç kurcalamayın bu olayı.
zira hem mantığınıza ters hem de adam ''nasılsa yakalayıp yakalayıp yalvarmamama rağmen affediyor'' deyip iyice genişleyecek.
eğer ki ayrılacaksanızda 2. bir vakayı beklemeye gerek var mı?
ilki yeterde artar bile.geç olsun güç olmasın.

ha bu arada tam eşiniz ve benzeri ş..... lerin istediği eş tipisiniz,
yakalanıp,affedilmek için uğraşmaya tenezzül dahi etmeyip,terkedilmeyen.
kendinizi bu hayata layık görüyorsanız,3 kişilik yaşantızda mutluluklar,ne diyeyim.

hala neyi bekliyosun anlamadım
boşa gitsin ya
meraklı mısın onun kahrını çekmeye

4 ayda sonra aldatmış seni ve hala devam ediyo bariz bi şekilde
ne hakla ailenle görüşmeni yasaklıyo
bu tavizleri nası veriyosun ya ilk yakaladığında bitirecektin hayır mı gelir bu adamdan Allah aşkına utanması da yok
baksana aile fertleri bildiği halde utanmadan devam etmiş iğrendim gerçekten kocandan

dini filan bahane etme hiç
onu karıştırırsan aldatma durumunda nikah ta düşüyomuş dinimizce yani günah işlemiş oluyosun bildiğin halde devam edersen
tvde bi hoca öyle söylemişti

Esiniz acik acik istediğim zaman istedigimle
seni aldatirim demis ve muhtemelen de hala aldatıyor.

Yapacaginiz tek sey malesef boşanmak...

benim sizin yorumunuzda takıldığım sadece 1 cümle oldu. "artık ailemle görüşmemi istemiyor"

işte orda dursun bakalım.ne demek ailenle görüşmeyeceksin.böyle kurallar koyma cesaretini nerden buluyor hemde suçluyken.zeytinyağı gibi resmen üste çıkmaya çalışıyor.çok sinirlendim çok.

ailesiyle görüşmesını tabı ıstemıycek cunku eger aılesıyle gorusup konuyu acarsa annesı babası kadına sahıp cıkacak muhtemelen tabı o da bu durumdan korkuyo arkasında bırı olursa benı terkeder lmazsa bana mecbur kalacak ben ne kadar aldatırsam o kabul edecek yoksa neden gorusmesını ıstemesın kı ?

Yeni evli olduğun için boşanamamak ne alaka ben onu anlamadım buadam seni 7/24 aldatıyor belliki bide siz surat asınca kötü oluyosunuz demek çok ilginç böyle mutlu mesut evli kalmaya devam edin

Durum zor hakketten canım...Güvenin zedelenmesi seni bu düşüncelere itmesi doğal.. Şu aşamadan sonra kaybeedecek birşeyin yok kısasa kısas yapacaksın... sende tlfnuna şifre koy.. O ne yapıyorsa nasıl davranıyorsa öyle davran.. Biraz kıymetini anlayacağı şeyler yap.. Aman sorun çıkmasın aman problem olmasın tartışmayalım diye çekme kendini.. Herşeyi açık açık konuş vur yüzüne .. ben bu güvensizlik yüzünden ne sevgimden ne evliliğimden birşey anlamıyorum bunun için kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini vurgulayın.. Gerekirse böyle sürmektense ayrılacağınız msjını vermekten de çekinmeyin..

Herkesin evliligi kötü demişsinizde nerden biliyosun kendini kandırıyosun çünkü bizde 8 senedir birlikteyiz ne biriyle yazişti ne içki ne kumar nede karı kızı var zaten olsaydı evlenmezdim senin gibi telini saklamaz işine gider gelir bensizde biyere gitmez bide dinimize baglamişsın olayı adam zina yapıyor daha ne olsun

Her kavga edip kocasından şikayet eden kadını kendi olayıyla karşılaştırmış olabilir.. Evet hepimizinki aslında birer öküz olabilir. Bizi bazen çileden çıkarabilirler. Ama o öküzler bizi aldatmıyor... Aldattıysa da haberim yoksa bir şey diyemem ama haberim olduğu an biteceğini adı gibi bilir. Bu yüzden de gelip suratımıza pişkin pişkin evet kimi bulursam onla mesajlaşıyorum diyemezler...

aynen bizde kavga ediyoruz ama bi kadın için degil helede yüzsüz yüzsüz karşımda konuşucak Allah göstermesin katil olma sebebi ama ben böle bi hatun bulsaydım hayatta bırakmazdım okadar haltı yicem söylicem bide surat asıyo diye yapmadığım kalmıcak ne ala memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…