Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,5%
  • Hayır evlenmem

OY: 150 62,5%

• Ankete Katılan
    240
Ne kadar güzel çıkmaması. Ben de sürüyorum elma sirkesi ama her ay tekrarlıyor ve hiç geçmeyen sürekli uçuk olmasa da olan karıncalanma yaşıyorum çok rahatsız edici eşinize bulaştı mı acaba evlenirken söylemiş miydiniz ?

Ondan bana bulaştı zaten şuan yine çıksa sevgilim olsa tabiki söylerim. Ben bi tek elma sirkesi ve mantar çok sık oluyor bende mantar kremi kullanıyorum ama iyi bir doktora gidin geçer bence

Ondan bana bulaştı zaten şuan yine çıksa sevgilim olsa tabiki söylerim. Ben bi tek elma sirkesi ve mantar çok sık oluyor bende mantar kremi kullanıyorum ama iyi bir doktora gidin geçer bence
Siz çok şanslıymışsınız ne güzel . Çok doktor gezdim dermatolog kadın doğum ayrı ayrı. Yabancı makaleler çok okudum ama kesin bi tedavisi yok. Evet geçiyor ancak her ay tekrarlıyor bu da moral bozuyor tabi.

Her ilişkimde korundum. Malesef bu virüs korunmayla da geçiyor

Merhaba çok gecmis olsun. Her ilişkinizde prezervatif taktınız ve buna rağmen cıktı yani doğru mu anladım ? Çok şaşırdım.
Birde Bir şey merak ettim. Çıktıktan sonra geçiyor mu dudaktaki gibi yoksa kalıcı bir iz ya da başka bir durum var mi ?

Bunun için kendini öldürmeyi mi düşündün cidden? Napacaktin, camdan mi atlayacaktin?

Evet malesef korunma olsa da geçiyor. Dudak uçuğu gibi hatta bende daha çok iki üç sıyrık ayrık hastalığı taşıdığımı bilmesem anlamam bile uçuk olduğunu. İz kalmadan geçiyor. Ancak ilk sene şikayetim olmamasına rağmen bu sene sürekli karıncalanma hissediyorum o kötü

Anladım cok gecmis olsun. Bazı yorumları okudum. Aynı seyleri yaşayan çok kisi varmış evli ve çocuğu olan.lutfen hayatım bitti diye düşünmeyin evet psikolojinizi tahmin edebiliyorum tam anlayamasam da. Istenmemek seçilememek düşüncesi.
Benim arkadaşım da hepatit taşıyıcısıydı ve evlendiği kişinin iğne olması lazımdı. O da vu şekilde düşünürdü. Evlenmeden bile onu sevdiği için iğne olan sevgilisi olmuştu. Yani bunu gayet sağlık sorunu deyip anlayışla karşılayacak kişiler mutlaka var. Allah daha beterinden korusun. Dünyada o kadar kötü insan varken siz intihar düşünmeyin lütfen ❤ bakın evli çocuklu kadınlar var yorumlar size motivasyon olsun

Yok sorun degil , genital herpesle evlenen cok arkadasim var , buyutulecek bir mevzu degil , partnerinizi onceden bilgilendirin mutlaka
Kesinlikle bilgilendireceğim. Zamanınızı alıp sizi derdimle meşgul etmek istemiyorum ama arkadaşlarınız eşlerine nasıl söylemişler bir bilginiz var mı nasıl açıklamışlar

Yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle. Keşke benim hastalığımın da bir koruyucu iğnesi olabilseydi gerçekten bu kadar takmazdım. Zaten tek korkum eğer kabul ederse bulaştırmak ve hastalığı ağır yaşayıp benden nefret etmesi

Kesinlikle bilgilendireceğim. Zamanınızı alıp sizi derdimle meşgul etmek istemiyorum ama arkadaşlarınız eşlerine nasıl söylemişler bir bilginiz var mı nasıl açıklamışlar
Acikcasi hicbir fikrim yok ancak duzenli seks hayatlari olan insanlar icjn cok tuhaf bir durum degil bu , normal sekilde soylemislerdir diye dusunuyorum
Benim kardesimde de var , her sevgilisine soylerdi daha sorun yapani hoc gormedim duymadim

Acikcasi hicbir fikrim yok ancak duzenli seks hayatlari olan insanlar icjn cok tuhaf bir durum degil bu , normal sekilde soylemislerdir diye dusunuyorum
Benim kardesimde de var , her sevgilisine soylerdi daha sorun yapani hoc gormedim duymadim
Kardeşiniz kız mı erkek mi acaba ? Ne kadar sıklıkla yaşıyor bilginiz var mı ya da bana önerebileceği bi ilaç tavsiyesi? Çok zamanınızı aldım lütfen hakkınızı helal edin

Umarım böyle birşey yaşamazsiniz ve güzel bir insan çıkar karsiniza ❤

üniversite mezunlarında çıkmaması gereken bir hastalık mı bu? gereksiz ayrıntı partnerin seks öyküsünü net bilmyrosan korunacaksın bu kadar basit. ben 3 yıllık ilişkimde bile prezervatif olmadan asla diyordum. neyse. yakılıyor sanırım genital bölgede siğiller uçuğun da ara ara çözüm olabilecek bir tedavisi vardır diye düşünüyorum bakmadım hiç ayrıntılı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…