Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,5%
  • Hayır evlenmem

OY: 150 62,5%

• Ankete Katılan
    240
Hayatim bitti nedir Allahaskina? Intihari dusunmussun neyin kafasini yasiyorsan artik.
Öyle demeyin allah insana kaldıramayacağı dert vermesin başka bir şey diyemiyorum. Bazıları çok rahat atlatırken bu durumu ben kabullenemedim işte ben böyle olsun ister miydim kim hayatı kendine 2 sene bile bile zehir eder

ne olursa olsun gercegi soyleyin, karsinizdaki kabul eder yahut etmez.. asil saklarsaniz vicdan azabi cekersiniz..
sizi gercekten seven birisinin sorun yapacagini sanmiyorum.
cok gecmis olsun ..
Yorumunuz için teşekkürler. Ben de zaten kesinlikle söyleyeceğim bu durumu doktorların dediği gibi söyleme boşver durumu vicdansızlık

Kas biyik icin bile kuaföre gitmem okadarki migdem bulanir gitmeyin ayol evde yapin hem hjyenik hem hesapli bakteri yuvasi oralar

Her ilişkimde korundum. Malesef bu virüs korunmayla da geçiyor
Aynen. HPV de Herpes de öyle.
Çok çok geçmiş olsun ama niye bu kadar büyüttünüz ki? Benim etrafımdaki çoğu insanda var bu tarz hastalık. Çok yaygın artık.
Tabi gene de her zaman dikkatli olmak lazım, tek eşlilik önemli.
Çok takılmayın, zaten çıktığı zaman üstünüze düşeni yapıp ilaç kullanıyormuşsunuz. Evleneceğiniz insanla o boyuta gelince zaten eş adayınız takmaz kafasına o kadar.

buraları okumasaydım ağdacıya giderdim ben de. ağdacıdan bulaşacağı hiç aklıma gelmezdi. Herpes ağızdaki uçuk gibi mi? Belki erkek arkadaşınızın ağzında vardı, size oral yaptıysa geçmiş olamaz mı? Ya da size negatif çıkma konusunda yalan söylüyor.

Evlendikten sonrada olabilirdi bu o zaman ne olçaktı sorun olmaz gibi

Kan vermeye özellikle beraber gittim ve test sonuçlarını gördüm

AIDS li degılsıniz sonucta ya bosverin bu kadar takmayın tedavisi yok diye Bısey yok bakarsınız seneye bir ilacı caresı cıkar ben asırı aktıf mesane hastasıyım bilen bilir hayatımı mafeettı asla bir yere gidememzdım her yerde tuvalet arardım sabahlara kadar tuvalete gitmekten uyuyamaz agladım ise gec kalırdım rezalet Bısey tedavisi de yok. Ben bir dogum yatpyım AA yuzde yetmıs azaldı sezeryanla dogum yaptım be alaka anlamadım ama baya azaldı yani olumsuz dusunme

Halihazırda bu hastaliga sahip biriyle birlikte olursaniz hic sorun olmaz. Ancak saglikli bir bireye bulastirma ihtimali benim icin de kabullenilir olmazdi.

Halihazırda bu hastaliga sahip biriyle birlikte olursaniz hic sorun olmaz. Ancak saglikli bir bireye bulastirma ihtimali benim icin de kabullenilir olmazdi.
Bu hastalığa sahip birini nasıl bulabilirim ki ? Kimsenin alnında yazmıyor. Buldum diyelim sırf bu hastalık var diye istemediğim bir evlilik yapmak istemiyorum

Tinderdakilere bakın, onlarda kesin vardır. Şaka bir yana, ilişkiye başlamadan önce söylersiniz. Severse devam eder, sevmiyorsa sizinle ilişki yaşayıp mendil gibi atmaya cesare edemez. Bir de bu avantajını düşünün.

Kendisinin kan testi negatif çıkıyor. Bu yüzden de kendisinden olduğunu düşünmedi hiç. Bir yerden kapmış olduğumu ya da daha önceden kapmış olduğumu düşündü
Klasik kaçak erkek tarzı, bu hastalığı kapmak öyle kolay değil yüzde doksan dokuz cinsel yolla bulaşıyor yüzde bir ağda pis tuvaletler vss, yakında yoluna bakar sen kendin uğraş der gider.Allah kolaylık versin ne diyim kardeş.

Bu hastalığa sahip birini nasıl bulabilirim ki ? Kimsenin alnında yazmıyor. Buldum diyelim sırf bu hastalık var diye istemediğim bir evlilik yapmak istemiyorum
Küçücük bir şeyi o kadar büyütüyorsunuz ki hayret ediyorum. Evlendikten sonra kişi kanser olabilir, felç kalabilir, kazayla kolunu bacağını kaybedebilir. Bu kişiler ne yapsın? Hemen boşanmalıyız mı desin? Veya evlenmeden önce bunlardan biri oldu diyelim. Herkes biz evlenmeyelim, olmaz bizden mi desin? Milyonda bir rastlanan ve tedavisi olmayan hastalığa yakalananların hepsi depresyona girip intihar etsin o zaman!
Biriyle görüşüyorsanız baktınız iyi anlaşıyorsunuz, aradan belli bir zaman geçmiş, uygun dille durumu söylersiniz. Bu kadar basit.

Öyle demeyin yukarıda test yaptım çoğu kişi evlenmezdim demiş demek ki benim gibi düşünen çok

Canım üzülme lütfen kendini bu kadar hırpalama. Sende 6 ay sonra çıkmış kan testi yaptırdın mı? Çünkü hsv 2 olsa ilk ilişkide daha bulaşırdı diye düşünüyorum oral seks ile ağızdaki uçukta geçmiş olabilir (ghsv1). Baskılayıcı tedavi görsen iyi olur 6 ay waltrex ile baskılayıcı tedavi yapılıyor doktorundan bunu iste. Özel bölgeni kuru tut her gün yeşilçay iç ilişkiye ara ver kafana çok takma stres te tetikler. Uçuk çıkınca fito krem medacassol gibi kremler ucugun iyileşmesini hizlandirir. Vitamin kullan. Bu kadar korkma sen bir ucuktan ibaret değilsin bunun için kimse seni terk etmeyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…