Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,5%
  • Hayır evlenmem

OY: 150 62,5%

• Ankete Katılan
    240
Yaa sabır! Çoğu erkek şeref yoksunu, pislik diyelim, kimse ilişki yaşamasın o zaman.
Kusura bakmayın da ben kendini bu kadar ezen, aşağılayan biriyle evlenmezdim asıl.
İnanın düşüncelerinizi anlayabiliyorum benim de bir arkadaşımın başına gelse ben de aynen sizin bu tepkilerinizi verirdim ama işte insan başına gelmeden bilemiyor. Bulaştırma sonrası yaşanacak ağrı acı kaşıntı karıncalanma bunları karşı tarafa yaşatmak istemiyorum hepsi bu. Nefret edilmek istemiyorum

Ay saçmalama. Dudakları sık sık uçuk olan birini aaa dudağı uçuk diye reddeder miydin? E o da bulaşıcı. Öpersin bulaşıverirr.
Uçukluyken yaklaşmazsın olur biter. Dudağın da uçukluyken aynı şey. Yeri farklı bir tek.
Boşuna hayatı kendine zindan etme.

Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim.
Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım.

Ablacim cidden inanamiyorum, okumus egitimli birisin alt tarafi bir yaraya sebep intihari mi dusundun?/ Burda okudugum en acaip seylerden biri bu.

Ablacim cidden inanamiyorum, okumus egitimli birisin alt tarafi bir yaraya sebep intihari mi dusundun?/ Burda okudugum en acaip seylerden biri bu.
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Ama işte karşı tarafa da bunu yaşatacak olma ihtimali üzüyor İnanın güzel biriyim. Kendimi de güzel bulurdum ama artık özgüvenim yerle bir. Kendimi eksik hissediyorum

Evet ama işte cinsel yolla bulaşmış olması ihtimali beni çok üzüyor. Erkekler ne düşünür bu durumda bilmiyorum. Oysaki 2 ilişkim oldu onlar da tahsilli insanlardı biri doktor biri mühendis. Öyle saçma sapan tipler de değildi. İşte her ay çıkarıyor olmam sorun bir de atak varken farketmezsem diye korkuyorum

Ama canim ablacim boyle bir konuya sebep intihar olur mu gozunu seveyim? Doktorun dediklerini yap iste, o kadar gecer gider.

Bilmiyorum Belki de sırf kabul eden biriyle sevmeden evlenmek zorunda kalıcam çocuk çok istiyorum çünkü. Öyle bir evlilik de yapmak istemiyorum
Saçmalayın rica ediyorum.. Karşılaştığınız şey başıma gelmedi lakin sizin için araştıracağım. Sadece şu zamanda hastane vs. gitmeyin.

İnsanlarin yarisinda olan bir virus nedeniyle mi intihar etmek istiyorsunuz?
Sacmalayin yahu , cok yaygin bir virus , partnerinizle prezervatif kullanacaksınız ve normal dogum yapamayacaksiniz
Sadece cinsel yolla da bulasmaz ayrica , girdiginiz bir tuvaletten bile kapmis olabilirsiniz ya da havuzdan vs vs
Pek cok arkadasim da evlendi birusu tasimalarina ragmen hic sorun yasamadilar

Arkadaşlarınızda dudak uçuğu mu vardı genital uçuk mu ?

Tam anlamadım genital herpes mi bende vardı eski eşimden bulaştı ama kendiliğinden geçti sevgilime bulaşmadı bi tedavisi yokmu

Bir daha çıkmadıysa herpes değildir herpes tekrarlıyor çünkü. Kan testi yaptırmış mıydınız? Nasıl bir şeydi ?
İki üç kere çıktı ama evliyken nedense ayrıldım hiç çıkmadı küçük kabarcıklar vardı vajina da acı oluyor du krem falan kullanmadım bana iyi geldi size gelir mi bilmem organik elma sirkesi yle yıkadım orayı üç sene olucak çıkmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…