Artık her gece ağlıyorum

Arkadaşımın da çenesi sizin ki gibiydi. Ameliyat oldu düzelttirdi. Üzmeyin kendinizi eğer bu kadar sizi rahatsız ediyorsa sizde olursunuz. Allah başka dert vermesin :KK200:

😂😂😂ama napiyim istediğim model aynı o şekil gelmişin bir de yok ayı yogi yok bilmem ne ben senin yerinde olsam aynaya bakar bakar şükrederdim ğskfşsdkşsşd

Fotoyu kaldircaktim vakti doldu mune baskanimdan rica edeyim bari. 😁 Sagol, herseye sukretmeliyiz, senin de burnun cok guzel, cenende de zor birsey yok bir dolguluk is var diyor bak herkes. 👍 Artik herseyin cozumu var.

Yaşin küçük ondan bu gereksiz üzüntün. Gereksiz dememin nedeni gayet güzel bir kizsin gülüşünde çok şirin ayrıca.
Bazı arkadaşlar kıskanç olurlar ve kendine güveni olmayan arkadaşlarını içe kapatırlar . İyi bir arkadas zaten öyle demez . Abilerin seni tatlı buldukları için tavşan diyorlardir.
Kendine güven ve yüzüne bişey yaptırma inan bana ileride çok saçma düşünmüşüm diyeceksin .

Takibe aldim bakalim. Tesekkurler...
Benim de bayadir aklimda ama hep dilimde yani hiç oyle ciddi ciddi girişemedim. 😐 Korkuyorum başima iş açarim geri donulmez yollara girerim diye. 😂 Simdi de bu corona gecsin diye bekleyecegim 😁

Burun kenarimdan asagi inen cizgilerim var pek dikkatimi cekmiyordu ama eşim o cizgiyi ayı yogiye benzetti. 😂😂😂 Ayı yogi cizgisiymiş. 😂😂 Sanki kendinde hiç yok ayı yogi cizgisi...
Bunun için de yapılan bir uygulama var adını unuttum ama profilde kesin görürsün 😄

Çene geriliğiyle ortodonti ilgileniyor diye biliyorum.Yanlışım varsa bilgisi olan düzeltsin lütfen.Uzun bir tedavi süreci var bildiğim kadarıyla. Bi araştırın.

Bunun için de yapılan bir uygulama var adını unuttum ama profilde kesin görürsün 😄

hyaluronik asitle dolgu yapiliyormus bu ayi yogi cizgisine onu biliyorum. 😂
Ama korkuyorum. 😐 Şu haberlere cikiyor ya dolgu yapip dudağı cürüyen, eli yüzü şisen...
Gider beni bulur, alerji filan olur diye aklima bin turlu şey geliyor. Sonra diyorum herkes catir catir yaptiriyor 😕😕😕

İlla ki yaptircam ama mecbur hisssediyorum simdilik asiri degil ama yaş ilerledikçe derinleşmeye cok musait orasi, insani daha yaşlı gosteriyor 😟

Üzülme boşuna bunlar basit şeyler. Sen sınava bak iyi bir bölüm kazan hayatını garantiye al 2 maaşınla yaptırırsın ailenin muhafazakarlığı seni bağlamaz ayaklarının üstünde durursun. Ayrıca tavşana filan benzemiyorsun

hyaluronik asitle dolgu yapiliyormus bu ayi yogi cizgisine onu biliyorum. 😂
Ama korkuyorum. 😐 Şu haberlere cikiyor ya dolgu yapip dudağı cürüyen, eli yüzü şisen...
Gider beni bulur, alerji filan olur diye aklima bin turlu şey geliyor. Sonra diyorum herkes catir catir yaptiriyor 😕😕😕

İlla ki yaptircam ama mecbur hisssediyorum simdilik asiri degil ama yaş ilerledikçe derinleşmeye cok musait orasi, insani daha yaşlı gosteriyor 😟
Öyleyse ben ölem 😄 kaz ayaklarım çok fazla. Gülünce özellikle kırış kırış

Senin yerinde olmayı o kadar çok isterdimki, Allah başka dert vermesin...

O bende de var gülünce gözü kirişmayan mi var ki 🙄 gulmuyorkende ince ince cizgiler var goruyorum aslinda onlarida Off off yaşlanmak ne zormuş ya...daha 27 yasimdayim hallere bak.
Aynen 😄 ama galiba ben fazla rahatım ya. Ne bu kırışıklarımı takıyorum normalde ne güneş lekelerimi ne gözeneklerimi. Benim derdim sürekli kaşlarımla.
Ama bir jawline yaptırsam tadından yenmem

Aynen 😄 ama galiba ben fazla rahatım ya. Ne bu kırışıklarımı takıyorum normalde ne güneş lekelerimi ne gözeneklerimi. Benim derdim sürekli kaşlarımla.
Ama bir jawline yaptırsam tadından yenmem

Ben sadece ayı yogilerimi takıyorum. 😂 Onu yaptirsam başka birsey yaptirmam. Dolguyu yaptirayim gerisini
Artik buz küpleriyle, maya maskeleriyle idare etcez yaşlanmayi geciktiriyormus

Kendinin güzel olduğunu evvelâ kendine inandırırsan ve dışarıda öyle davranırsan insanlar da sana o gözle bakacaklardir. Eminim gayet güzelsindir, üzme kendini.

Back
X