reedd dd eskiden anında söylerdim sonra baktım ben kötü oluyuorum susmayı tercih ettim bu defada içime atmaktan hasta oldum hemde ciddi hastalıklar psikologa gidiyorum uzun zamandır ve psikoloğumun bana dediği "celebrian hanım sizin fıtratınızda susmak yok, anında söyleceksiniz hiç içinizde tutmayacaksınız,kırmadan dökmeden kendinizi suçlu durumuna düşürmeden"
yani demem o ki fıtratınız nasıl en iyi siz bilirsiniz susmak yoksa ve susuyorsanız zaten hastalık olarak ortaya çıkıyor eninde sonunda
vermeyeceğim tabiki yeterınce fedakarlık yaptım göruldu mu yok kıymetım bilindi mi yok..Kesinlikle vermeyin bence artık onların size yardımcı olması lazım sizin onlara değil
Bence karakter meselesi. Bununla lanetlendik beybisi. İnsanlara hak ettiği gibi davranma kursu olsa giderim diye düşündüm ama yine de becerememMerhaba herkese.
Bugüne kadar hep kimse kırılmasın, üzülmesin ,uzaklaşmasın benden diye hep içime attım kimseye tek bir şey söylemedim.
Bu yüzden vertigo oldum mesela. Strese bağlı.
Şimdi sizlerden bir isteğim var.
Şu her şeyi söyleyebilenler içinde tutmayanlar bizim gibi insanlara bi el atıversin lütfen.
Neler yapıyorsunuz, anında mı söylüyorsunuz nasıl oluyor ?
kafaya da bu kadar cok takmayın ya dusunmeyın azıcık umursamaz olun dısarıdan gelen cumleleri gulup gecin boş boş suratlarına bakın.. takıntı haline getırmeyın .. oooo bana neler neler söyluyolrlr ..Son zamanlarda farkediyorum mesela söyleyemediğim bir şey kafamın içinde dönüp duruyor. Sonra baş ağrılarım vs başlıyor. Aslında benim de fıtratım da susmak yok heralde de kimse üzülmesin, kırılmasın diye kendimi bastırıyorum.
İşte o en sona yazdıgınız insan tanımı ben oluyorumHayatim boyunca insanlarin soyledigine hic deger vermedim , umursamadim , o yuzden de bana karisan , laf soyleyen vs hic yok
Bazen yeni tanistigim insanlar denerler ignelemeyi yada ne biliyim laf carpmayi , sadece doner bakarim , o bakis onlari sonsuza kadar susturur
Benim icin onemli olan olumlu ve yapici elestirilerdir , geri kalan umurumda olmaz , bir kualgimdan girer obur kulagimdan cikar
Bir de insanlari oldugu gibi kabul ederim , bu da boyle der gecerim , bende acikcasi baskalarinin lafini bu kadar takan , umursayan ve kendisine laf soylenmesine izin veren insanlari anlayamiyorum
Burafa bu konularda tonla konu okuyorum , cok sasiriyorum cidden
Ben boyle bir durumda umursamaz , duymazdim , acikcasi takilacak bir mevzu degilİşte o en sona yazdıgınız insan tanımı ben oluyorum
Sanırım yetiştirme tarzıyla alakalı bir durum
Sonradan da bu konuyla alakalı kendimi geliştiremedigimden ve şartlar müsait olmadıgından içime ata ata siyah sacım kalmadı:/
Müsadenizle size birsey danışmak istiyorum
(Yorumlarınızı ve bakış açınızı begendigimden dolayı)
Bir ay sonra memlekete gidecegiz
Benim daha öncedende acılmış konum var isimle alakalı
Ben istemedigim halde inadıma inadıma üstüne bastıra bastıra görümcelerim ve eşleride dahil cocuguma ikinci ismiyle hitap ediyorlar
Artık tepkisiz kalıyorum cünkü boşanma noktasına gelmiştik.ama yinede yüzüm düşüyor.o an duymazdan gelmeye calısıyorum,baska seyle mesgul oluyorum ama yok yani o an surat ifademi biliyorum nasıl oldugunu
Ne yapmalıyım,beynime umursama yok soy diye mesaj gönderiyorum ama beynim ters tepki yapıyo galiba
Hic acimam bana inceden inceden laf dokundurtlarini sananlar Hayatlarinin hatasini yaptigini en kisa sürede anlarlar .. asla bi lafin altinda kalmadim kalmamda bu karsimda kim olursa olsun hic fark etmez .. benimle konusurken herkes 2-3 kez düsünsün bu kadar net ... durduk yere kimseye bi söz söylemem ama benim bam telime basilirsa kimseyide tanimam prensip meselesi ..Merhaba herkese.
Bugüne kadar hep kimse kırılmasın, üzülmesin ,uzaklaşmasın benden diye hep içime attım kimseye tek bir şey söylemedim.
Bu yüzden vertigo oldum mesela. Strese bağlı.
Şimdi sizlerden bir isteğim var.
Şu her şeyi söyleyebilenler içinde tutmayanlar bizim gibi insanlara bi el atıversin lütfen.
Neler yapıyorsunuz, anında mı söylüyorsunuz nasıl oluyor ?
Ben kendi ismimle uyumlu isim koydum ve basına nur ekledik,amac kuranda olan bir isim olması.ama onlar sadece nur demeyi sectilerBen boyle bir durumda umursamaz , duymazdim , acikcasi takilacak bir mevzu degil
Cocugunuzun iki ismi varsa isteyen istedigi ismi kullanir
İki isim koyup , yok o ismi soylemeyin bu ismi soyleyin demek bana sacma geliyor acikcasi
Bir de kendimden ornek veriyim
Cok sevdigim bir kuzenim var , cok yakin iki dostuz , evlendi , cocugu oldu , karisini da cok severim bu arada cok dunya tatlisi bir kiz ama sessiz sakindir , kuzenle ben firlamayizdir mesela aklimiza eseni soyleriz ama gelinimiz oyle degil , sessiz sakin biridir , neyse bebeklerine iki isim koydular , birini kuzenim vefat eden babasinin ismini koydu , ikinci ismi de annesi aecti koydu
Sonicta ilk isim bizim icin ozel , rahmetli amcamizin ismi , bir de ilk isim oldugu icin hepimizin kolayina geliyor ve tum sulale ilk ismiyle sesleniyoruz
Gelinimiz bir kere agzini acip birsey demedi ama o hep ilinci ismi kullandi bizim yanimizdayken de
Mesela whatsapdan yaziyordum x'e sunu alicam gelirken diye , o ay evet y cok sevinir cok seviyor diyordu
Sonra ben kk da bu isim mevzarini okudukca , dank etti bana , bende artik cocuga y diye hitap ediyorum
Ama x derken de hicbirimiz gelini uzelim , vs gibi bir amacla hareket etmedim , sonicta cocugun ismi xy , biz kendimize ozel gelen ile cagirdik cocugu
Ben bir suredi cocuga ikinci ismiyle hitap ediyorum gelinimiz uzulmesin diye
Ama bana gore hala sacma , takilacak uzulecek bir durum yok
Demem o ki , memlekete gittiginizde birakin kim ne isterse onu desin , bunda uzulecek bir mevzu yok
Takilmayin hic , kotu niyet de aramayin , birakin nur desinler sadece , zaten cocuk okula basladiginda da buyuk ihtimalle arkadaslari nur diye cagiracak :)Ben kendi ismimle uyumlu isim koydum ve basına nur ekledik,amac kuranda olan bir isim olması.ama onlar sadece nur demeyi sectiler
Bi kaç kez söyledim ya iki ismi kullanın yada sadece diger ismi diye.yok hala inatla nur diyolar
Dediklerinizi yapacagım inşallah
Ve siz gercekten iyi niyetinizle demişsiniz ve sonradan düzeltmişsniz hatta ,keske herkes böyle düşünceli olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?