Artık insanlar aracı olmuyor mu?

Merhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?

Daha önce aracı olmak isteyenleri reddetmişsiniz. O yüzden kimse uğraşmak istemiyordur.
O halde kendi başınızın çaresine bakacaksınız. Sosyal medyadan birileriyle tanışmaya çalışacaksınız ya da farklı hobi kurslarına gidip oralarda çevre edinmeniz gerekiyor.

Ben böyle şeylere aracı olmayı hiç sevmem. Asla konunun yaşla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece ayrı ayrı çok tatlı insanlar bir ilişki de aynı tatta olamayabiliyor ve ben bunun aracısı olmaktan hoşlanmam. Böyle dusunuyorlardir bence.

Belki de size uygun bir tanidiklari yoktur. Kendi adima bir kere o islere kalkistim iki arkadasimi tanistirdim. Bir daha kimse ile isim olmaz. Bu sebeple dediginiz kismen dogru olabilir ama herkes ayni degildir tabi. Hic mi cevreniz ya da bir ortaminiz yok?
Bende kimseyi tanistirma cesareti edemem bana iyidir ama ikili iliskilerinde berbattir belki.sonra senden oldular cok duyuluyor halbuse adami tanistirdim ölç bic demi sonra sitemler tanistirana. Hic kimseyide tanistirmadim henüz .biraz daha sosyallessin konu sahibi

Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
Yanlış anlamayın ama evet yaşınızdan muhtemelen. 36 m ben de hani akran sayılırz bunu arkadaşımla da deriz hep seçeneğimiz azaldı diye. Böyle geleneksel bir evlilik yapabilecek yapıdasınız madem keşke erken söyleseydiniz biraz.

Valla benim arkadaşımda var bekar ama kriterleri uymuyor diğer tanıdıklarım ile kısmet işte. Hemde insanlar birbirine artık kefil olmak istemiyor. İyi olursa allahtan kötü olursa kuldan misali

Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
Allah gönlüne göre versin
Değil başkasına, kendi oğluma dahi aracı olmam
İyi olurlar Allah 'tan kötü olurlar benden bilirler

Artık herkes çekiniyor tanıştırma işlerinden, bir de bekar uygun kişi sayısı baya azaldim ben şimdiye kadar 6 çift evlendirdim ve sayısız tanıştırma yaptım . Çok seviyordum ama artık çekiniyorum bu işlere girmeye

Görümcem var 60 yaşında hiç evlenmedi
Armudun sapı üzümün çöpü misali
Keşke sizinle tanışmış olsaydı zamanında belki o da şimdi evli, mutlu, çocuklu olurdu 😄😄

Şaka bir yana valla sizede kocaman bir maşallah 🧿

Bence ortamlara gir kendin bul konu sahibesi ... hep yazıyorum önemli olan azimli olmak. 35lik adamla evlenen 40lık kadın tanıyorum, adam gayet de yakışıklıca, işi de iyiydi. 40 yaş üstünde görücü bence cıks, yaşça çok büyuk tipleri getirip önüne koyuyorlar, beğenerek severek evlenmek daha iyi.

Allah gönlüne göre versin
Değil başkasına, kendi oğluma dahi aracı olmam
İyi olurlar Allah 'tan kötü olurlar benden bilirler

Yani bana da arkadaşım tanıştırmıştı, adam acaip, problemli bir tip çıktı, saçma sapan dengesizce davrandı...sonunda aracı olan kız gelip özür diledi😵‍💫😵‍💫🙈

İmkanınız varsa çeşitli seminerler, kültür turları,kurslar,hobi aktiviteleri gibi yerlere gidin sosyal çevrenizi değiştirin ,cesitlendirin kendi kısmetinizi kendiniz bulun . Başkalarına bel bağlayıp evde kös kös nasip beklemeyin.Zaman geçiyor yaş ilerliyor Kendi göbeğinizi kendiniz kesin ......

Yani açıkçası artık görücü usulü pek kalmadı bence de.
Herkes kendi girdiği ortamdan buluyor. Benim de maksimum yapacağım şey bu isteğini belirten arkadaşımı kendi ortamıma sokmak olur. Çok karışmam bir araya getiririm yaparlarsa kendi yapsın derim.
aracı olmam.

Herkesin hayat hikayesi kendine özgü. Benim yakınım bir kadın 32 yaşında iken 26 yaşında bir erkekle evlendi. Ama kendi de yaşını hiç göstermiyor. O yüzden genellemeleri boşverin. Görmeden birşey diyemeyiz ama kaderinizi başkasının eline bırakmayın. Sosyal medyadan bir adım atın.

yaşla ilgisi var mı sahiden ya
geçenlerde benden küçük bir erkeğin tanışma istediğini reddettim ben
küçüksün dedim kesip attım
hırs yaptı herhalde, yoklamaya devam ediyor
bana küçüksün dedin konuşmadın bile benimle diye tribe girdi geçenlerde
yaşla mı ilgili sahiden

yaşla ilgisi var mı sahiden ya
geçenlerde benden küçük bir erkeğin tanışma istediğini reddettim ben
küçüksün dedim kesip attım
hırs yaptı herhalde, yoklamaya devam ediyor
bana küçüksün dedin konuşmadın bile benimle diye tribe girdi geçenlerde
yaşla mı ilgili sahiden

Bacaksızlar böyle artık, yeni nesil fena😁😁

Yani yani azim önemli bence, benim arkadas da bu yıl %100 evlenicem demisti bolca gezdi tozdu her yere girdi çıktı valla öylece bulmuştu😁 Şaka bir yana geçen yaz bizim apartmana yavru sarman bir kedi girmisti, sabah boyunca miyav miyav yaptı, yemek verdim içeri girmek istedi ben de aldım. Bizimkiler istemeyince kapıya geri koydum. Sonra miyava devam etti, komsu evine aldı öylece yuva buldu kendine. Adını da Reçel koymuşlar. Aktif yuva arayışındaydı yani buldu😊 soranlara hep kendisini örnek veriyorum👍👍

Bende asla girmem böyle işlere eşimin arabalarından çok teklif geldi çevremden de bir kaç kez duydum fakat atalar çok güzel demiş IYI OLURSA ALLAH TAN KOTU OLURSA KUL DAN o yüzden çok korkarım hiç karışmam evlilik şans ve kısmet inşallah sizde kısa zamanda karşınıza hayırlı bir eş bulup yuvanizi kurarsınız

Back
X