Artık insanlar aracı olmuyor mu?

40 yaşındaki erkekler 40 yaşındaki kadınlara neden bakmasın ki? Bakmayan da dönüp kendine baksın. Ben 35 yaşındayim erkek arkadaşım 42 yasinda. Benim bir sürü erkek ahbabim hep kendilerinden 6 7 yaş büyük kadınlara aşık oldu onlarla evlendi. Şu an 35 yaşında sınıf arkadaşımın 45 yaşında bir kız arkadaşı var gayet de ciddiler asiklar. Artik yas muhabbetini cok sacma buluyorum. Konu sahibine evde kalmış 70lik nine muamelesi yapılacak neredeyse şaka mi? Konuya gelince ben de tanıştırmaya cesaret edemezdim. Aslında online platformlara uygulamalara şans verilebilir. Etrafımda bir sürü kişi o şekilde tanışıyor.

Gorucu olarak Sizin yasinizda ve bekar zor bulunur o yonden dedim. Ya da kendinizden buyuk cocuklu biri cikar onu da siz istemezsiniz muhtemelen. 35 yasinda bekar adam genelde 25 30 yasinda kiz ister. Genel olarak konusuyorum. Ama aşk farkli bisey. Bence kendiniz bi etrafa bakin. Internette cok uygun dogu durust evlilik siteleri var odemeli tabi ki. Cogu durust. Arkadasim 55 yasinda ordan evlendi
25 30 yaş arası genç kızlarda 35 inde adam bizi alsın diye bekliyor sanki herkes dengi dengine 25 inde kız en fazla 3 4 yaş büyük ister abartmayın. Erkek dikkat ediyorsa kız neden etmesin sanki. Hazırda brkliyor kızlar koca adamları

Son düzenleme:
Çevrenizdeki insanların sizi çok iyi tanıdığını düşünüyorsunuz galiba ki onlardan size münasip kişiler bulmaları gibi bir beklentiniz var. Ben 26-27 yaşlarındayken beni tanıştırdıkları erkeklerden sonra bunlar beni hiç tanımamış kafasına girmiştim 😂

25 30 yaş arası genç kızlarda 35 inde adam bizi alsın diye bekliyor sanki herkes dengi dengine 25 inde kız en fazla 3 4 yaş büyük ister abartmayın. Erkek dikkat ediyorsa kız neden etmesin sanki. Hazırda brkliyor kızlar koca adamları
25inde kız istemez ama 28 üstü ister neden olmasın.

Bende aracı olmak istemezdim, bu işler bence biraz sıkıntılı. İyi olursa kendilerinden oluyor, kötü olursa ihale aracıya kalabiliyor.
Umarım gönlünüze uygun birini bulabilirsiniz

Benim çocukluk arkadaşım 38 yaşında çok güzel bir kız talipleri sıralansa bir kilometre kuyruk oluşur ama gelin görün ki armudun sapı üzümün çöpü diye diye evlenmedi eşimin arkadaşı evlenmek istiyordu bizde acaba kimi onerelim diye düşünürken bu arkadaşımı hiç düşünmedim çünkü biliyordum ki bir kulp bulacak ki çocuk dört dörtlük onun yerine is yerimden bir arkadaşı önerdim evliler şimdi birde çocukları var çok mutlular yani demem o ki sizinle alakalı da olabilir karşıda ki insan size inanmalı güvenmeli ki sizi onerebilsin insan gerçekten inandığı insana kefil olmak ister

40 yaşındaki erkekler 40 yaşındaki kadınlara neden bakmasın ki? Bakmayan da dönüp kendine baksın. Ben 35 yaşındayim erkek arkadaşım 42 yasinda. Benim bir sürü erkek ahbabim hep kendilerinden 6 7 yaş büyük kadınlara aşık oldu onlarla evlendi. Şu an 35 yaşında sınıf arkadaşımın 45 yaşında bir kız arkadaşı var gayet de ciddiler asiklar. Artik yas muhabbetini cok sacma buluyorum. Konu sahibine evde kalmış 70lik nine muamelesi yapılacak neredeyse şaka mi? Konuya gelince ben de tanıştırmaya cesaret edemezdim. Aslında online platformlara uygulamalara şans verilebilir. Etrafımda bir sürü kişi o şekilde tanışıyor.
Aynen öyle bir sürü arkadasimin eslari sevgilileri kendilerinden küçük , ben 35 eşim 31 yaşında . Herkes halinden memnun . Tanistima olayında ama genelde erkeğin daha büyük olmasına dikkat ediyorlar klasik görücü olayinda

Sırf yaşım geçiyor anne olmak istiyorum düşüncesiyle evlenmeyin ve bı arayışa girmeyin. Biraz akışına bırakın olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil. Başka şeylere odaklanın hobi edinin hayat evlilikten çocuktan ibaret değil sonuçta.
Olayları yıllardır akışına bırakmışım ama pek bir şey olduğu yok. Herkes evlendi, yuvasını kurdu. Birlikte bir yere gidecek arkadaş bile bulamıyorum. Herkes kendi ailesiyle vakit geçiriyor çünkü.

Olayları yıllardır akışına bırakmışım ama pek bir şey olduğu yok. Herkes evlendi, yuvasını kurdu. Birlikte bir yere gidecek arkadaş bile bulamıyorum. Herkes kendi ailesiyle vakit geçiriyor çünkü.
Sizi anlıyorum evlirsem mutlu olurum diye şartlandırmayın kendinizi. Benim çevremde 50 yaş üstü hiç evlenmemiş tanıdığım var ve kadın hiç bir zaman evleneyim demedi. O kadar mutlu ki geziyor tozuyor eğleniyor.

bir sürü insan tanıyorum ama birbirine uyacak, bunlar olur anlaşır dediğim 2 kişi yok elimde. yoksa ben de isterim arkadaşlarımı düzgün kişilerle tanıştırmak, belki sizin arkadaşlarınız da benim durumumdadır.
Ne yani hiç umut yok mu? Yalnız başıma mı öleceğim ben?

Ben de bunu anlamıyorum bu erkekler kaç yaşında olursa olsun kendinden yaşça küçükle evlenebilir ama kadının belli bir yaştan sonra evlenmesi imkansız muamelesi yapılması çok mantıksız ayrıca çoğu 30 yaş üstü erkek 45 gibi dururken çoğu 30 yaş üstü kadın bakımlı güzel gencecik ama gelin görün ki bu halleriyle erkekler kendinden yaşça küçükle evlenebilir düşüncesi var 😶 benim çevremde tanıdık 35 40 yaş arası adamlarda kendinden yaşça küçükle evlenmek istiyor ama o küçükler sıraya girip beklemiyor tabi bu adamları mantıken 😶
Bizim eski mahallede de yaşı 35 inden büyük ve 45 gibi gösteren adam kendi yaşıtlarını beğenmeyip yaşça küçüklere görücü oluyordu o kızlarda tabi ki de yok dediler en son adam kendi yaşıtı biriyle evlendi hem de öğretim üyesi biriyle şansı adamın yaver gitti

canım birini bulmanın tek yolu aracı mı? ben de sizin yaşkardayım, yalnızım ve birini bulamıyorum maalesef. Ama sizin gibi karamsar da değilim. Kurslara yazılın, etkinliklere katılın, gezilere gidin. İnsan tanıyabileceğiniz bir sürü yer var, bu kadar istiyorsanız o ortamlarda birini bulursunuz zaten.

Aracıları boş verin inan onlar tutup 50li li yaşlarda ki evlenip ayrılmış adamları önerir siz kendiniz kurstu etkinlikti vs katılın ya da tanışma siteleri bilmiyorum ne kadar güvenilir orayı bir deneyin

Sizden kaynaklı olabilir mi? Evlenmek isteyen sizin yaşlarınızda bir arkadaşım var, başka bir arkadasim bir kişi ile tanıştırdı bu kızı çok afedersiniz ama rezil rüsva etti aracıyı. Hiçbir ilişkisinde dengeli davranmayan bir insandı ama bu kadarını biz bile beklemiyorduk o olaydan sonra aracı olan arkadaşım arkadaşlığını bitirdi. Şimdi bize de diyor biriyle tanıştırın beni diye ama asla denemiyoruz bile .

Sizden kaynaklı olabilir mi? Evlenmek isteyen sizin yaşlarınızda bir arkadaşım var, başka bir arkadasim bir kişi ile tanıştırdı bu kızı çok afedersiniz ama rezil rüsva etti aracıyı. Hiçbir ilişkisinde dengeli davranmayan bir insandı ama bu kadarını biz bile beklemiyorduk o olaydan sonra aracı olan arkadaşım arkadaşlığını bitirdi. Şimdi bize de diyor biriyle tanıştırın beni diye ama asla denemiyoruz bile .
Benden kaynaklı ne olabilir bilmiyorum ki?

İnternetten bulun yaşım 20 lerde ve çoğu kişi internetten tanıştı kimsenin yakıştırmasını beklemeyin ve şunu düşünüyorum Türkiye gibi bir toplumda bir kadının çok erkek çevresi genelde yok zaten genelde kadın kadınla arkadaş erkek erkekle hele ki sizin yaşlarda

Back
X