Artık insanlar aracı olmuyor mu?

nevin17

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
76
111
8
40
Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)

Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)

Belki de size uygun bir tanidiklari yoktur. Kendi adima bir kere o islere kalkistim iki arkadasimi tanistirdim. Bir daha kimse ile isim olmaz. Bu sebeple dediginiz kismen dogru olabilir ama herkes ayni degildir tabi. Hic mi cevreniz ya da bir ortaminiz yok?

Artık herkes çekiniyor tanıştırma işlerinden, bir de bekar uygun kişi sayısı baya azaldim ben şimdiye kadar 6 çift evlendirdim ve sayısız tanıştırma yaptım . Çok seviyordum ama artık çekiniyorum bu işlere girmeye

Kimse istemiyordur 40 olunca

Sizi anlıyorum can sıkıcı bir durum yalnız yaşama düşüncesi. Ama bu duruma odaklanacağınıza kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulsanız psikolojik olarak daha iyi hissederseniz. Evlilik olayını da oluruna bırakın. İnşallah yakın zamanda karşına iyi biri çıkar.

40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.
Sizi kırmak için yazmıyorum ama aynı okulda çalıştığım 2 kadın, 3 bekar erkek var. Hepsi de 40 yaş üstü. Birileriyle görüşseler de olmuyor. En son 42 yaşındaki bir arkadaş da 31 yaşında bir kadınla evlendi. Erkekler kendilerinden 15 yaş küçük kadınla bile evleniyor ama kadınlarda yaş ilerledikçe işler zorlaşıyor. Tabi bu benim gözlemim

40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.
Gorucu olarak Sizin yasinizda ve bekar zor bulunur o yonden dedim. Ya da kendinizden buyuk cocuklu biri cikar onu da siz istemezsiniz muhtemelen. 35 yasinda bekar adam genelde 25 30 yasinda kiz ister. Genel olarak konusuyorum. Ama aşk farkli bisey. Bence kendiniz bi etrafa bakin. Internette cok uygun dogu durust evlilik siteleri var odemeli tabi ki. Cogu durust. Arkadasim 55 yasinda ordan evlendi

Yok mu köyünüz köşkünüz oralarda olur öyle şeyler aslında

Gorucu olarak Sizin yasinizda ve bekar zor bulunur o yonden dedim. Ya da kendinizden buyuk cocuklu biri cikar onu da siz istemezsiniz muhtemelen. 35 yasinda bekar adam genelde 25 30 yasinda kiz ister. Genel olarak konusuyorum. Ama aşk farkli bisey. Bence kendiniz bi etrafa bakin. Internette cok uygun dogu durust evlilik siteleri var odemeli tabi ki. Cogu durust. Arkadasim 55 yasinda ordan evlendi
Evlendiği adam kaç yaşındaydı ?
Mutlu mu pekş arkadaşsınız

40 yaş üstü tanıdık biri 50 yaş üstü yetişkin çocuklu eşini kaybetmiş biriyle evlendi. Belli bir yaştan sonra aşk yoksa arada böyle mantık evlilikleri yürüyor. Bu herkes için geçerli olacak diye bir şey değil tabi.
Etrafımda çok var kendi yaşıtlarıyla evlenen. Yani ben anlamadım 50 yaş üstü olayını.

Etrafımda çok var kendi yaşıtlarıyla evlenen. Yani ben anlamadım 50 yaş üstü olayını.
Herkes için geçerli değil bu durum. İki bekar dediğiniz şekilde de evlenebilir. 40 yaşında kadın ve erkek arkadaşlarımın arasını evlilik maksadıyla yapmaya çalıştım. Erkek kadını yaştan ötürü eledi. benim çevremde de 40 yaş üstü aşk evliliği yapan yaşları yakın insanlar da var. Ama belli bir yaştan sonra mantık ve eleyicilik daha baskın geliyor.

Back
X