artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum

annem kızım kendine yakısanı yap dıyor, muhattab olmadan duzeylı ol dıyor, zaten oyleyım ama o bıle yetmıyor, bu hale kolay gelmedım ben, çok şey var içimde, allah herkese kalbındekını versın der susarım hep, kırmamak ıcın, kırılmamak ıcın, evladım benı ızlıyor orenk alıyor dıye bıle onun yanında bu konuyu asla konusmam bıle ben, eger bılerek bu ahlakımı kullanıyorsa allah onu da bıldıgı gıbı yapsın...

Bence cok iyi niyetlisiniz ama suistimal ediliyor

Olmuşlar da ben çektim onlarda çeksin kafasındalar bi oğlum var eşim bazen takılır sen nasıl kaynana olacaksın diye ya valla büyük konuşmak değil bu kendini bilmek mutlu olsun huzurlu olsun yeter daha şimdiden oğlum için para biriktiriyorum çok şükür evimiz var ilerde bi tanede ona alırız ilerde ne o eşiyle sıkıntı çeker nede biz birilerinin başına yıkılırız

valla dediğim gibi bizim nesil şanssız bu konuda, bizler egıtımlı, anlayıslı ınsanlarız, tek yagımız evlatlarımızı düzgün yetiştirmek, ama bizim psikolojimiz bozlursa bunu nasıl yapacagız ??

valla dediğim gibi bizim nesil şanssız bu konuda, bizler egıtımlı, anlayıslı ınsanlarız, tek yagımız evlatlarımızı düzgün yetiştirmek, ama bizim psikolojimiz bozlursa bunu nasıl yapacagız ??
Ben çok tahammülsüz bi insan oldum mesela hiç kimseye hiç bişeye tahammülüm yok ama artık kendime dikkat edicem kendimi kimseye ezdirmicem dün doktorun söylediklerinden sonra kimse benden değerli değil evladım hariç benim annemde sizin anneniz gibi aman kızım oda anne aman kalp kırılmasın diye diye asıl kırılan dökülen bizler oluyoruz ve yarın öbür gün adı yapmasaydın olacak

öyle olacak bir de daha hala anlasılmayan bız olacagız, benım kendı öz teyzem bıle bana kadını evıne sıgdrımadın dedı, hayatımın şokunu yaşadım, çünkü asla kv'si olmadı, hayatta değildi evlendiğinde, benım neler yasadıgıma daır en ufaak bır fıkri bile yok....
teyzeme bıle kırgınım ben, sormadıgı ve bana dırek boyle dedıgı ıcın....

Benim teyzemde aynısını dedi oda gelinle yaşıyo ama ev teyzemin oğluyla gelin gitmiyo ve istenmeyen kayınvalide allah var çok anlayışlı kadındır yalnız kalsınlar diye sürekli kalmalı biyerlere gider onlat gezerken çocukları bırakın rahat gezin der yemek kötü olduysa ben yaptım der ama illaki beraber yaşamak istememek her gelinin hakkı ama işte burada yaşanılan ev teyzemin buzamana kadar hep bana hak veren teyzem aa kalsın nolacak sen çalış çocuğa o baksın oldu dedim hiçte çalışayım onlarda kayınlarıma yedirsin sanki çocuğuma iyi bakacakta bi kaç gün kaldı zatrn çocuğum yemez içmez o kadar gün ağzına lokma yemek ekmek koyamadım hemen çocuğun ağzına abur cubur tıktı aman gidecek aman tatsızlık çıkmasın diye sustun ama ömür boyu çocul emanet edemem çocul gözünün önünde balkondan sarkıyodu kılını kıpırdatmıyodu yemek yapıyodum geriye bi döndüm durum bu hayatta olmaz iyi bile olsa ev üstüne ev olmaz

Yaşanan şeyler ister istemez insanın beyninde yer ediyor. Bu yüzden epyeni güzel bir hayata başlamak, mutlu olmak biraz zor. Yaşanan şeylerin durup dururken sürekli aklınıza gelip, kendinizi yıpratmaya devam etmek istemiyorsanız bir uzman ile mutlaka görüşün derim. Bu şekilde kendi kendine geçmesini beklemeyin, çok zor.

Aman zor durumdaki insanlara böyle olumsuz yorumlar yapanlar oluyor ya, ağzına kürekle...
Gerek bu sitede olsun gerek başka yerde.nlayışsiz, empati yeteneğinden yoksun insan cok. Tuzlari kuru olduğu için oturdukları yerden memleket kurtarır olmuşlar.bilmişlik tasliyorlar ancak.

Selam arkadaşlar kayınanam kayınbabam yok rahmetli olmuşlar hiç tanımadım kendi annem de vefat etti ben evlenmeden..neredeyse tek başıma büyüdüm diyebilirim..hatalar , cahillikler , yanlışlar oldu tabi bir sürü..ama hep dik durdum kendim çözmeye çalıştım birine gidip ağlamadım hiç..kimse ezik görmesin diye..15 yıllık evliyiz..3 görümcem var arkadaş olmadı ısınamıyoruz özellikle biriyle yani aman o kırılmasın bu darılmasın diye diye perişan ettim kendimi..eskiden nasıl biriydim hatırlamıyorum bile..ne hale geldim..nasıl ruhumu toparlıycam bilmiyorum..hee öküzün önde gideni kocam var tabi asıl sorunların ana kaynağı..2 yaşında ikiz kızlarım var şimdi ALLAH onları bu delilern içinde güzel yetiştirmek nasip etsin bana başka bişey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…