artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum

Hahahaha :)))

işte durum dediğim gibi evler ayrılalı 2 yıl oldu, ama hala her haftasonu ne yapıyoruz dıye sorar, mutlaka benden esımı baska yere yollamamı ve onu benım bızzat gezdırmemı ıster, en azından esım olsa neyse bide benle yalnız gezmeyı sever, ben artık sohbetıne bıle dayanamıyorum allah sabır versın bana, yazlanmaya basladı bazı seylerını gormemeye duymamaya calısıyorum, ama allah bılıyor gucum bıttı, dün eşime olmuyor dedım, cocuklarımıza o bakmasın noolur dedım, esım ben bu sıkıntımızı çözecegım sana söz dedı, cunku dun gun ıcınde de kızım arayıp baba ben artık onunla yasamaktan cok sıkıldım noolur bana o bakmasın demıs

Düzgünce konuşun arkadaşım umarım anlar herkesin bir hayatı var maalesef nedense bu oğlanlar evlenince anaları herşeye ortak oluyor

aynen ya, neden kız annelerı yapmaz da bunu erkek annelerı yapar!!!!!
bu nasıl bır mantıksılzıktır, aanlamıyorum anlamayacagımda....
benım de oğlum var, allah onun yuva kurdugunu bana gosterır ınsallah, ama ben oğlumun ozel yasamının merkezınde durmayı nasıl kendıme yedırebılırım, olur olmaz heryerde yanlarında bulunmayı nasıl yaparım??!!!!!
buyuk konusmaksa buyuk konusamk deyın ben yapmayacagım!!!!
bizim nesill cidden şanssız...

Düzgünce konuşun arkadaşım umarım anlar herkesin bir hayatı var maalesef nedense bu oğlanlar evlenince anaları herşeye ortak oluyor

Bekarken emin yüzlerine bakmıyorlar oğlanlarının evlenince altın mı oluyor ne oluyorbenimkilerde böyleydi bir cinnet herşeyi çözdü görüşmüyorum ama o her yolu deniyor

eskiden derdim ki, yapmayın ya bu kadar mı zor netıcede ınsan halı derdım ama yok yani, ancak yaşayan bilirmiş, herkesın derdı sırtındaymıs, valla görüşme, çünkü duracakları yerın ayarını asla yapamıyorlar....

Bekarken emin yüzlerine bakmıyorlar oğlanlarının evlenince altın mı oluyor ne oluyorbenimkilerde böyleydi bir cinnet herşeyi çözdü görüşmüyorum ama o her yolu deniyor

Anlatsam roman olur 7 yıllık evliyiz 5 yıldır görüşmüyorum 2 yıl bana yaşattıkları bir ömür geldi

Devamını henüz okumadım ama neden haftasonlarınıza hala dahil olmasına izin veriyorsunuz.bence içinizden gecenleri net bir sekilde yüzüne söyleyin.ancak böyle takmazsınız

Bende konuna yorum yapmışım,her şeyin bir nebze düzeldiğini görünce sevindim..
Benim de 5 yıl dolacak neredeyse bekar kaynım yanımızdaydı ve 2 aydır ayırdı evini,yeni evli gibi olduk sanki....Hiç uzanarak tv izlememiştim hala yapamıyorum:)ama ne güzel sabretmişim, sorunsuz ayrılmak da benim için yüz akı bir nevi,sadece içimi rahatlatan bu,birde eşimle çok az tartışırdık haliyle evde biri var hep taraf olduğunu düşündüğün,tartışmayı bile özlemişim:)....Şimdiyse kv ler bekar kaynımın yanına gelecek tek sıkıntı o yine başa sarmaz umarım her şey....
Özveri kelimesi bile anlatıyor durumu özünden vermek:)ne yapalım bu da hayırdır deyip geçelim.....

neden hala dahıl olmasına hyır dıyemem nedenım sadece vıcdanım, yaşlı olusu, kendı annemı dusunup empatı kuruyor olmam, baska hıcbı nedenı yok, akılsızlık bende yanı...

Devamını henüz okumadım ama neden haftasonlarınıza hala dahil olmasına izin veriyorsunuz.bence içinizden gecenleri net bir sekilde yüzüne söyleyin.ancak böyle takmazsınız

bunca sabrım zaten guzel ayrıalım dıyeydı, guzel de ayrıldık, ama hayatı boyunca bızı hep bu cemberde tutacak olması dusuncesı benı mahvedıyor, dayanamıyorum, kaldıramıyorum, keske kızlarının oldugu sehre yerlesse dıye dua edıyorum, ama mumkun degıl bunu da bılıyorum...
allahım aydınlıga cıkarsın, herkese kabıne gore versın ne diyeyim....

Arkadaşım evi ayırmış olmanıza çok sevindim ama kendimi sizin yerinize koydum ve yardım almadan düzelemezdim sanırım bide artık hafta sonları beraber geçirmeyi de azaltarak bitirin mesela bu hafta sonu siz aramayın o ararsada anne baş başa plan yaptık deyin yada arkadaşlarla plan yaptık deyin ki büyük ihtimalle gelmekte isteyecek ozamanda anne yetişkin insanlarız kimse annesi ile kayınvalidesi ile gelmiyor dersiniz
Valla benimkide evler arasında iki sokaka var maaşı var yaşı genç hasta değil bişey değil ama bizimle yaşamak istiyor tabi soran danışan yok eşimden başka üç oğlu daha var ne hikmetse her fırsatta bizde üç gün kalır beş gün kalır dayanamıyorum boğulacak gibi oluyorum siz çok iyi dayanmışsınız dicem ama olan psikolojinize olmuş bende aynı durumdayım haftada iki üç kere migren ağrısı çekiyorum ve dün doktora gittim antidepresan başlaticam dedi ama öncesinde normal migren ilacıyla başlayalım dedi eğer antidepresan verirse psikiyatrist e yönlendirmesini isticem inşallah sizde kendize gelirsiniz hem bakın kızınızın bile psikolojisi bozulmuş bence bir an önce başka çözümler bulun mesela yıllardır çok yoruldun birazcıkta annem baksın deyin sende arkadaşlarınla komşularınla takıl gez dolaş deyin gitsin birazda kızlarının çocuklarına baksın evlerine karışsın hafta sonlarına dahil olsun

çok geçmiş olsun
baskasının bakma olayını kesınlıkle reddedıyor, benım burda kı tek hayatım torunlarım dıyor, ne mümkün ??
eşimle konustum canını sıkma bir şekilde bir çözüm bulacagım dıyor, kızıma baktıgı sürece kızım bu halde olacak, dengesız bır kadınla 12 saat gecırıyor, kızım da etkılenıyor, içinden çıkamadım, kati şekilde burda yaşamak istiyor ama mutsuz agresif ve coculara yansıtıyor, kati şekilde ben varken baskasına baktırmam diyor ama çok çokkk psikolojimizi bozuyor,
boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor, cidden mecalim bitti benim, allah herkese bir sınav verirmiş, benim ki de bu demek ki , kendimden geçtim cocuklarımın ruh haline taktım şuan

Bende hep söylediği laflara sustum hiç karşılık vermedim üstelik eşimde hiç benden yana olmadı ben hatta halsızlık olmasın aynı evde yaşamak istemiyorum diye eşimle gitmem aileme tek giderim ailemde sorun yapmaz şimdi allah var kayımvalide hiç tek gezmedik bi kaç kere benim annem eşimin annesi gezdik hep burnumuzdan getirdi herkes halinden memnunken tek şikayet eden hep o oldu dahada beraber plan yapmadık ama eşimle hafta sonları çıkar gezeriz eşimle bi ara eşimin teline aramaları kayıt eden program yüklemiştim eşim çünkü arkamdan konuştuğunu inkar ediyodu okadar kafayı sıyırmışım düşünün kadın gezmemizr kızıyo diğer oğulları sürekli eşlerinin aileleri ile gezerler onlara gık demez biz karı koca geziyoruz öyle lüks eğlencelermizde yoktur onlat gibi gözr batan biz olduk hatta bi ara bi kaza geçirdim aradı gayet iyi konuştu geçmiş olsun falan iki gün sonra eşimle konuşmuş kadın kazaya mutlu olmuş ama anneminde başına gelirse daha mutlu olacakmış dahada güzel olacakmış telde dinledim bunları o bunları söylerken eşim o ara yanımdaki arkadaşına cevap veriyodu duymamış daha sonra geldim eşime mecbur söyledim dinlettm verdiği cevap duymamıştım ama ne varki bunda dikkatli olsunlar diye söylüyor oldu bakalım bizde neler olacak ben kötü olmaya razıyıö eşimede söyledim sen söylemezsen ben her kötülüğe razıyım gerekirse boşanırız dedim çekemem dedim

Bide bunca senedir kötü olmamak kalp kırmamak adına hep iyi olmuşsunuz eşiniz çözüm bulana kadar dayanın baktınız çözüm işe yaramadımı varsın kötü olun kayınvalideniz egosunu tatmin ederek iyi olurken siz ve çocuklarınız psikolijisi bozulacağına onunki bozulsun eşinizde bişey diyemez bunca senedir hep iyilikle yaklaşmışsınız gitsin birazda başkalarına sarsın bide izniniz olursa özelden bişey yazmak istiyorum

aynennnn, bu şekilde yaşamaktansa bitsin demek ancak yetıyor halımızı anlatmaya, ne acı, ne acizce yasadıklarımız, bu kadınlar vaktıyle es olmadı mı ? kednı duzenlerı olmadı mı ?? nedır bu karısmalar, mudahaleler, aklım almıyor ınanın...

tabi buyrun bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…