- 28 Aralık 2016
- 75
- 53
- 18
- 25
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Ha anladım cnm kusura bakma 2 yıl geçtiğini anlamamıştım ben. Ya hiç düşünme diyecem ama insan nasılsa sudan çıkmış balık gibi oluyor sonra dönüp yaşadığı fanusa bakıyor nasıl dayanmisim diyo. Ben de anlatamıyorum çok yıpranmış. Ama her zaman önümüze bakmamız gerekiyor işte zaman hızlı geçiyor. Allah her şeyin hayirlisini versin canımyoo, çok şükür kırgınlık olmadan evlerimizi ayırdık zaten 2 yıl oldu, bende ki hasar çok yavaş geçiyor, ondan bahsediyorum ben, kadın aynı kadın....ama ben çok fazla içimde yaşamışım, arkadaslarıma anlatıyorum bazen evden ornekler verıyorum onlar sok oluyorlar, benım anlatmama gıbı bır huyum var, hep kendım ıcımde yasayıp kendımı heba etmişim, şimdi yeniden baslama zamanı dıyorum :)
ayrıca benım cocuguma mecburen falan bakmıyor.. benımde annem bu sehırde çok sukur.. o tamamen ıstedıgı ıcın kalıyor.. kızı bıle ona bunu yuksek sesle hatırlattı bu geldıgınde...sen ıstedıgın ıcın kalıyorsun anne dedı...
ya kızlar yanlıs anlamayın ben heppp empatı kurarım ama cıdden dayanamıyorum artık.. bız yatana kadar yatmaz.. hertyere beaber gıderız cıdden cok bunalıyorum.. eve gıdesım kalmıyor..
ahaha iki yıl önceki konu muymuş ay bende cevap yazdım :)) giden gitmiş kalan kalmıştırAy bu arada2 yıl önceki konu neden hortlamış
Bakıcak insan yok kaynanandan şikayet ediyorsun bide böyle ortama çocuk doğuruyorsun
En azından ilk çocuğun biraz büyüseydi
Verin kreşe madem
Kadınıda yollayın
Kira vericeğinize kadına kreşe verin çocukları
ahaha iki yıl önceki konu muymuş ay bende cevap yazdım :)) giden gitmiş kalan kalmıştır
ne oldu acaba hikayenin sonu :)
bence siz arkadaş gibi olmuşsunuz kv ile, o anlayışlı sen anlayışlısın yoksa böyle olmazdı şimdi de hormonlar çılgın atıyor ve kötü hissediyorsun, evlilikler zaten belirli bir zamandan sonra kv olsun olmasın rutine biniyor, kv işin bahanesi, sürekli canlı tutan çok nadirdir, hayat şartları işte.
kv de evi benimsediği için kendi evi gibi davranıyor, uzun süre yaşanılan yer için böyle davranılması normal bir durum, biraz bunalmıssınız bence geçici bir durum ama gitmesi sizin içinizde büyük mutluluk yaratacaksa zaten görümce bile hak vermiş gidecekmiş anlayışla karşılayıp çözücez demişler çok üzülmeyin.
E ver kreşekonuyu okumadan yorum yapmışsınız, cocugum 6 yasına gelmeden 2.yi yapmadım bile, kadını yollamak dıye bırsey sozkonusu degıl cunku cocuk degıl kalma sebebı, bizimle yasamak ıstemesı, anlaşılan sız benzerı hıcbırsey yasamamıssınız...
E ver kreşe
Yani çok mu zor
Hem çocuğunu baktırıyorsun kadına hemde istemiyorsun evinde
Bunu demek istedim
Konuyu gayet iyi anladım
Bu zamana kadar iyi bile sabretmissin asla geri adim atma
Suan hormonlardan da olabilir tabiki ama haklısınız.insan rahat olmak ister sonuçta kendi eviniz.
Canim sen su anda kayinvalidesiz olan hayata henuz adapte olamadim demek istiyorsun.boyle hissetmen gayet normal bence.cunku sen evlilige kayinvalide ile yasayarak baslamissin ve 6 yil yasamissin dile kolay.evlilik hayatina kv yi de dahil ettigin icin artik hayatinin merkezine oturmus.ama artk kendi hayatina adapte ol.evliligin anlami kv sen ve esin üçlüsü degil artk bunu anlamalisin
Canim sen su anda kayinvalidesiz olan hayata henuz adapte olamadim demek istiyorsun.boyle hissetmen gayet normal bence.cunku sen evlilige kayinvalide ile yasayarak baslamissin ve 6 yil yasamissin dile kolay.evlilik hayatina kv yi de dahil ettigin icin artik hayatinin merkezine oturmus.ama artk kendi hayatina adapte ol.evliligin anlami kv sen ve esin üçlüsü degil artk bunu anlamalisin
Kendine zarar verecek kadar fedakarlık yapmışsın biraz bencil mi olsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?