Artık kendimden korkmaya başladım , size örnekler ile anlatacağım , ya psikolojik ya da gerçekten nazar var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her şeye güzel bakmaya çalışıyorum bunu dile de getiriyorum , ilk kez bunu bana halam söyledi, iş arkadaşım söyledi , bi başka kız söyledi … şimdi ben bir kızın tırnağına çok güzel olmuş dedim ve tırnağı kırılmıştı , üniversite zamanı bu kız bana nazarın değiyor dedi , ben aldırış etmedim , sonra meslek hayatımda bi kıza tayt sana çok yakışmış dedim kız o gün düşmüş geldi bana anlatıyor düştüm felan diye , sonra ben taşınacakken buzdolobi şöyle sağlam böyle bozulmadı derken tam taşınacağım vakit 2 senelik buzdolabı bozuldu. , ve tamir ettirdim , sonra bir düğün de kıza bakıyordum bebeğiyle ne kadar güzel diye merdivenden düştü , bi kızın bilekliğini çok beğenmiştim bileklikleri ikisi de kaybolmuş , gerçekten daha farkettiğim ama unuttuğum o kadar çok şey var ki ne yapabilirim bu nazarı atmak için , Hiç kötü de bakmıyorum sadece dile getiriyorum o kadar :KK43:
maşşallah demeyi ihmal etme

Düğününe gelip sana çeyrek takacaktım ama şu an vazgeçtim.

Enerji alanınla ilgilidir mutlaka. Sana bir video atıcam. Enerjini arındır temizle, hiçbir şey olmaz. Geçmişteki yargıları, psişik kancaları da temizlemiş olursun.

Benim de bu tarz şeyler sık sık başıma gelir. Yükselenim Akrep. Akrep etkili derken yükselen mı demek istediniz?
Burç, yükselen ya da gezegen burçları olarak.. mesela burcunuz ya da yükselen başkadır ama gezegenlerinizin çoğu akreptir bu durumda akrep etkisine sebep olur.

Ben her şeye güzel bakmaya çalışıyorum bunu dile de getiriyorum , ilk kez bunu bana halam söyledi, iş arkadaşım söyledi , bi başka kız söyledi … şimdi ben bir kızın tırnağına çok güzel olmuş dedim ve tırnağı kırılmıştı , üniversite zamanı bu kız bana nazarın değiyor dedi , ben aldırış etmedim , sonra meslek hayatımda bi kıza tayt sana çok yakışmış dedim kız o gün düşmüş geldi bana anlatıyor düştüm felan diye , sonra ben taşınacakken buzdolobi şöyle sağlam böyle bozulmadı derken tam taşınacağım vakit 2 senelik buzdolabı bozuldu. , ve tamir ettirdim , sonra bir düğün de kıza bakıyordum bebeğiyle ne kadar güzel diye merdivenden düştü , bi kızın bilekliğini çok beğenmiştim bileklikleri ikisi de kaybolmuş , gerçekten daha farkettiğim ama unuttuğum o kadar çok şey var ki ne yapabilirim bu nazarı atmak için , Hiç kötü de bakmıyorum sadece dile getiriyorum o kadar :KK43:
Valla yorum yapmaya korktum 😁😁 içiniz kalıyordur muhtemelen, bazı insanın böyle olabiliyor.

Bir büyücü bir hocayla bu işide halledersin yavrum🤣🤣

Enerji alanınla ilgilidir mutlaka. Sana bir video atıcam. Enerjini arındır temizle, hiçbir şey olmaz. Geçmişteki yargıları, psişik kancaları da temizlemiş olursun.

Çeyrekten de oldun zorunlu :KK53:

Kötü olmanıza gerek yok bunun için iyi insanların da nazarı değer :) evet örneklerden de anlaşılıyor ki nazarınız değiyor. Dinimizde nazar var ve bunun da bir bilimsel açıklaması var. Büyük ihtimalle de gözleriniz renkli :) demek ki verdiğiniz enerji çok yüksek. Bundan sonra böyle beğendiğiniz bir şeye bakarken maşallah demeniz. Cümlenin sonunda değil başında. Mümkünse başkalarının çocuklarına bakarken önce maşallah deyin :)
Gerçekten dediğiniz gibi , babanemin adını koymuşlar bana dedemin annesinin onunda nazarı çok değermiş , bir dahakine dikkat edeceğim bunu demeye 🤲🏻😍

Kendine ne kadar çok önem veriyorsun. Birine bir şey dediğim zaman takip etmem düştü mü, kolyesini mi kaybetti, tırnağı mı kırıldı. Kimse de başına gelen musibetlerde beni sorumlu tutmuyor. Açtığın diğer konuları da göz önüne alırsan bence senin insan ilişkilerin sorunlu. Mesafe koyamıyorsun.

Bir video ile oluyor mu ya öyle? Ben de istiyorum o zaman 🤓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X