- 20 Nisan 2007
- 4.057
- 10.459
- 733
- 45
- Konu Sahibi zorunlualann
Nişanlınıza neden değmedi?
Hâlâ evlenmekte diretiyor
Hâlâ evlenmekte diretiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün yapın rahatlayana kadar. Oluyor tabi.Bir video ile oluyor mu ya öyle? Ben de istiyorum o zaman![]()
Eskilere de ne güzel sevişiyor bu herif deseydiniz keşkeBen her şeye güzel bakmaya çalışıyorum bunu dile de getiriyorum , ilk kez bunu bana halam söyledi, iş arkadaşım söyledi , bi başka kız söyledi … şimdi ben bir kızın tırnağına çok güzel olmuş dedim ve tırnağı kırılmıştı , üniversite zamanı bu kız bana nazarın değiyor dedi , ben aldırış etmedim , sonra meslek hayatımda bi kıza tayt sana çok yakışmış dedim kız o gün düşmüş geldi bana anlatıyor düştüm felan diye , sonra ben taşınacakken buzdolobi şöyle sağlam böyle bozulmadı derken tam taşınacağım vakit 2 senelik buzdolabı bozuldu. , ve tamir ettirdim , sonra bir düğün de kıza bakıyordum bebeğiyle ne kadar güzel diye merdivenden düştü , bi kızın bilekliğini çok beğenmiştim bileklikleri ikisi de kaybolmuş , gerçekten daha farkettiğim ama unuttuğum o kadar çok şey var ki ne yapabilirim bu nazarı atmak için , Hiç kötü de bakmıyorum sadece dile getiriyorum o kadar![]()
Her gün yapın rahatlayana kadar. Oluyor tabi.
Benim çok yakın arkadaşım da akrep etkili, aynen böyle birisiAkrep etkili kişiler böyle genelde.
Akrepler beni korkutuyor :)Benim çok yakın arkadaşım da akrep etkili, aynen böyle birisi
Birebir aynı.
bir kere dişine siyah amalgam dolgu yaptırmış. 'Neden siyah yaptırdın' demistim,'beyazin ömrü kısa üç yıla bitiyor' dedi. 'yoo benimki kaç yıl oldu saglam' dedim. Yemin ediyorum 3 saat sonra dolgu dişimi kırdım
Annemlerin evlilik yıldönümünde ona gidecektim,beni bekliyordu. Fırının resmini çektim 'cok güzel yemek var, olmak üzere yiyip geleyim' dedim. Annem fırın borcamini düşürdü,yemeği yiyemedigimiz gibi her yer cam ve salçalı yemek oldu,bir de onu temizledik
Örnekler yüzlerce çoğaltılabilir. Hatta bir kere eski sevgilimi övmüştüm. Birkaç romantikligini falan anlatmıştım. Ertesi günü saçma bir sebepten büyük bir kavga ettik. Sonra teleofnumu verdim, dedim ki 'sil su kizi, dün seni anlatmıştık değdi nazarı'lafın üstüne güldük ettik falan öyle baristik
Bu arada arkadasim cidden içinde kötülük olan, fesat biri degidlir.ustelik o da kendisine çok nazar değdiğini iddia eder
Hayır aslında şöyle oldu olay ben bi ay önce bilekliği çok beğendim bana taktırıyordu çünkü şimdi yeniden taktırınca sordumKendine ne kadar çok önem veriyorsun. Birine bir şey dediğim zaman takip etmem düştü mü, kolyesini mi kaybetti, tırnağı mı kırıldı. Kimse de başına gelen musibetlerde beni sorumlu tutmuyor. Açtığın diğer konuları da göz önüne alırsan bence senin insan ilişkilerin sorunlu. Mesafe koyamıyorsun.
Benim çok yakın arkadaşım da akrep etkili, aynen böyle birisi
Birebir aynı.
bir kere dişine siyah amalgam dolgu yaptırmış. 'Neden siyah yaptırdın' demistim,'beyazin ömrü kısa üç yıla bitiyor' dedi. 'yoo benimki kaç yıl oldu saglam' dedim. Yemin ediyorum 3 saat sonra dolgu dişimi kırdım
Annemlerin evlilik yıldönümünde ona gidecektim,beni bekliyordu. Fırının resmini çektim 'cok güzel yemek var, olmak üzere yiyip geleyim' dedim. Annem fırın borcamini düşürdü,yemeği yiyemedigimiz gibi her yer cam ve salçalı yemek oldu,bir de onu temizledik
Örnekler yüzlerce çoğaltılabilir. Hatta bir kere eski sevgilimi övmüştüm. Birkaç romantikligini falan anlatmıştım. Ertesi günü saçma bir sebepten büyük bir kavga ettik. Sonra teleofnumu verdim, dedim ki 'sil su kizi, dün seni anlatmıştık değdi nazarı'lafın üstüne güldük ettik falan öyle baristik
Bu arada arkadasim cidden içinde kötülük olan, fesat biri degidlir.ustelik o da kendisine çok nazar değdiğini iddia eder
Yükselenim Akrep hiç böyle şeylerim yok ya![]()
Benim arkadaşıma da sorsak aynısını derdiakrep burcuyum, akrep etkiliyim kimseye nazarim degmez. tam tersi bana cok deger, kimseye planlarimi anlatmam, aldigim seyi gizleyebildigim kadar gizlerim, gittigim yeri soylemem.
Binlari söylerken hissiyatınız kıskançlık mı peki? Mesela çok beğendiniz bilekliği ay çok güzel iyi günlerde kullan masallah çok yakışmış diyor musunuz?Ben her şeye güzel bakmaya çalışıyorum bunu dile de getiriyorum , ilk kez bunu bana halam söyledi, iş arkadaşım söyledi , bi başka kız söyledi … şimdi ben bir kızın tırnağına çok güzel olmuş dedim ve tırnağı kırılmıştı , üniversite zamanı bu kız bana nazarın değiyor dedi , ben aldırış etmedim , sonra meslek hayatımda bi kıza tayt sana çok yakışmış dedim kız o gün düşmüş geldi bana anlatıyor düştüm felan diye , sonra ben taşınacakken buzdolobi şöyle sağlam böyle bozulmadı derken tam taşınacağım vakit 2 senelik buzdolabı bozuldu. , ve tamir ettirdim , sonra bir düğün de kıza bakıyordum bebeğiyle ne kadar güzel diye merdivenden düştü , bi kızın bilekliğini çok beğenmiştim bileklikleri ikisi de kaybolmuş , gerçekten daha farkettiğim ama unuttuğum o kadar çok şey var ki ne yapabilirim bu nazarı atmak için , Hiç kötü de bakmıyorum sadece dile getiriyorum o kadar![]()
Merhaba bana da o vidoyu atabilir misiniz. Bende kendimle ilgili iyi bir şey anlattığımda o şey muhakkak kötü oluyor. Yada bir şeye çok heveslendiğimde hevesim kursağımda kaldı derler ya bendede tam olarak o oluyor.Düğününe gelip sana çeyrek takacaktım ama şu an vazgeçtim.
Enerji alanınla ilgilidir mutlaka. Sana bir video atıcam. Enerjini arındır temizle, hiçbir şey olmaz. Geçmişteki yargıları, psişik kancaları da temizlemiş olursun.
Benim arkadaşıma da sorsak aynısını derdi![]()
Sadece video olmaz eline bezi de alıp tüm erneji alanını çamaşır suyuyla ahahahaBir video ile oluyor mu ya öyle? Ben de istiyorum o zaman![]()